Activitats març/abril 2016

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats març/abril 2016

Activitats març/abril 2016

Índex

 

Exposició de còmic: Núria Pompeia sola davant la vinyeta

Núria Pompeia: sola davant la vinyeta

Del 2 de març al 2 d'abril a la biblioteca Armand Cardona. EXPOSICIÓ DE CÒMIC: Núria Pompeia sola davant la vinyeta. Mostra l'humor gràfic a partir de les il·lustracions de Núria Pompeia (Barcelona, 1931). Un treball compromès i modern que va desenvolupar en un ofici que sempre havia estat dominat per el punt de vista masculí. Els seus dibuixos, molts d'ells plenament actuals, mereixen una visita. Exposició produïda pel Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Dijous 3 de març a les 19h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. XERRADA: Núria Pompeia sola davant la vinyeta. Xerrada i visita guiada a l'exposició de la dibuixant de còmic Núria Pompeia, a càrrec de Pepe Gálvez, comissari de la mostra.
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones.
Amb la col·laboració del Casal de Dones, EMAID i Institut Dolors Mallafré.

 

Taller: Currículum i Carta de presentació

Currículum i Carta de presentació 
Dimarts 8 de març de 10.30h a 13.30h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. XERRADA-TALLER: Currículum i Carta de presentació. A càrrec de Laura Giadanes Fernández, tècnica especialista de Treball a l'IMET. El taller tractarà d'aprendre a confeccionar un currículum i carta de presentació que reflecteixi el perfil professional i adaptar la informació a cada oferta o objectiu laboral.
Amb motiu de la 4a Setmana del Món Laboral. Places limitades. Inscripció prèvia a la biblioteca. En col·laboració amb: IMET.

 

Taller 'Les Xarxes socials aplicades a la recerca de feina'

Xarxes socials i cerca de feina
Dimarts 8 de març de 16h a 18h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. XERRADA-TALLER: Les Xarxes Socials aplicades a la recerca de feina. A càrrec de Carme Pérez Zambrano i Encarna Otero Moyano, tècniques del projecte Espais de Recerca de Feina a l'IMET. Els punts que es tractaran en aquest taller seran: Prepara el teu Facebook, Twitter i LinkedIn per a la recerca de feina i amplia les teves oportunitats laborals.
Amb motiu de la 4a Setmana del Món Laboral. Places limitades. Inscripció prèvia a la biblioteca. En col·laboració amb: IMET.

 

Xerrada 'Ara és l'hora: la Reforma horària'

La Reforma horària
Dimecres 9 de març de 20 a 21h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. XERRADA: Ara és l'hora: la Reforma horària. A càrrec d'Assumpta Baig, mestra i política, i Fabian Mohedano, parlamentari i promotor de la Iniciativa de la Reforma horària. La Iniciativa per a la Reforma Horària aglutina diversos agents que dialoguen sobre la idea d'uns horaris més cívics i humans, és un debat que vol consolidar el factor temps com a variable rellevant de la recerca d'equitat i benestar i compatibilitzar la vida laboral amb la vida familiar.
Amb motiu de la 4a Setmana del Món Laboral.

 

Hora del conte 'Les aventures del Gavot a l'illa misteriosa'

Les aventures del Gavot a l'illa misteriosa
Dissabte 12 de març a les 12h a la biblioteca Armand Cardona. HORA DEL CONTE: Les aventures del Gavot a l'illa misteriosa. De Vicenç Aguado, text, i Mariló Cerdán, il·lustracions. A càrrec de Montse Panero, actriu.
Aquest conte té com a protagonista el Gavot, un ocell marí que passa els hiverns a les costes del Garraf. Amb els seus amics, uns nens i nenes que juguen a la platja del far de Vilanova i la Geltrú, viu una aventura fantàstica en una illa misteriosa que apareix els dies de boira.

 

Recital de poesia 'Paraula: cos i ànima'

Paraula: cos i ànima 
Divendres 18 de març a les 19h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. RECITAL: Paraula: cos i ànima. A càrrec del col·lectiu poètic La lluna en un cove.
Recital de poemes de collita pròpia. Es contarà amb la participació d'Andreu Pino, Mònica Dalmau, Mari Paz Talegón i Agustina Moya entre d'altres.
Amb motiu del Dia Internacional de la Poesia.

 

Taller infantil St Jordi: La llegenda de Sant Jordi

La llegenda de Sant Jordi 
Dimecres 23 de març a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. TALLER INFANTIL: La llegenda de Sant Jordi. A càrrec dels seus autors Montse Ginesta, text, i Javier Orenes, il·lustrador, especialitzat en còmic i animació.
En aquest taller pintarem les vinyetes d'un còmic. Després les enganxarem i construirem un exemplar mida gegant que sortejarem entre tots els participants.
Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 2 de març. Gratuït (el material el facilitarà la biblioteca).
En collaboració amb Publicacions Abadia de Montserrat.

 

Concurs Infantil de Punts de llibre - Sant Jordi 2016

Concurs Infantil de Punts de llibre
De l'1 al 30 d'abril a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. 7è CONCURS INFANTIL DE PUNTS DE LLIBRE SANT JORDI 2016. Els nens i nenes de 1er fins a 6è que vulguin participar han de dissenyar un punt de llibre tractant com a tema Els pares de la princesa, el Rei i la Reina, de la llegenda de Sant Jordi i portar-lo a la biblioteca entre l'1 i el 30 d'abril.
Podeu consultar les bases en l'enllaç següent: 7è Concurs Infantil de Punts de llibre - Sant Jordi 2016
Activitat organitzada amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil (2 d'abril).

 

Hora del conte 'Els fantasmes no truquen a la porta'

Els fantasmes no truquen a la porta
Dissabte 16 d'abril a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. HORA DEL CONTE: Els fantasmes no truquen a la porta. A càrrec de Mercè Rubí, conta contes. Amb la presència de les autores del conte Eulàlia Canal i Rocío Bonilla.
L'Os i la Marmota són íntims amics i sempre juguen plegats. Una tarda l'ós li diu a la Marmota que ha convidat a l'Ànec a jugar amb ells. A la Marmota no li agrada l'Ànec. Ni l'Ànec, ni cap altre animal que vingui a espatllar la seva amistat amb l'Os. Per això esta` decidida a evitar que vagi a jugar amb ells. I serà capaç de fer el que calgui! Quins embolics provocaran les seves idees esbojarrades?
Activitat adreçada a infants a partir de 5 anys. Als assistents se'ls lliurarà el punt de llibre guanyador del concurs infantil 2015 amb motiu de Sant Jordi.

 

Taller per adults de Sant Jordi: Fem una rosa de ganxet

Taller: Fem una rosa de ganxet
Dissabte 23 d'abril a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. TALLER ADULTS: Fem una rosa de ganxet. A càrrec de Carolina Garcia.
Porta un ganxet del número 2 al 3 i mig i t'ensenyarem a fer una rosa. Per fer aquesta flor, farem servir uns punts bàsics, només cal que sàpigues fer cadeneta. T'animes a donar forma a un fil?
A la biblioteca Armand Cardona trobaràs el Racó Fet a mà on hi ha molts llibres de ganxet, costura, trapillo...
Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 4 d'abril. Preu: 3€ (les troques les facilitarà la biblioteca).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 11/05/2016