Activitats març 2015

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats març 2015

Activitats març 2015

Índex

 

Taller 'El Currículum Vitae'

Currículum
Dijous 5 de març de 16 a 17.30h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell taller d'informàtica El Currículum Vitae. A càrrec de Francesc Moreno.
Et donem alguns consells i pautes per elaborar el currículum que millor et representi. A més t'oferim recursos web per a poder fer-te'l online. Amb motiu de la Setmana del Món Laboral.
Places limitades. Inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 23 de febrer.

 

Taller ' Els recursos en la recerca de feina'

Els recursos en la recerca de feina 
Dimarts 10 de març a les 16h fins les 17.30h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell taller d'informàtica Els recursos en la recerca de feina, a càrrec de Francesc Moreno.

La feina de buscar feina. Descobreix els diferents canals de recerca de feina i quina és la millor manera de presentar la teva candidatura. Explora tots els recursos disponibles per buscar feina de la forma més eficient. Amb motiu de la Setmana del Món Laboral.

Places limitades. Inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 23 de febrer.

 

Xerrada-taller 'Networking: treballa la teva xarxa de contactes'

Networking: treballa la xarxa de contactes

Dijous 12 de març a les 17.30h i fins les 19.30h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell xerrada-taller Networking: treballa la teva xarxa de contactes, a càrrec de Toni Contreras, tècnic en emprenedoria de l'IMET.

L'objectiu del taller és conèixer la importància de treballar les relacions personals per establir una xarxa de contactes que ens permeti assolir els nostres objectius, siguin laborals o professionals, mitjançant el networking presencial i l'online. Finalment, es farà un exercici pràctic al voltant de l'activitat. Amb motiu de la Setmana del Món Laboral.

Places limitades. Inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 23 de febrer.
En col·laboració amb: IMET

 

Presentació del llibre 'Sólo puede quedar uno: diario de un proceso de selección'

Solo puede quedar uno 
Divendres 13 març a les 19h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell presentació del llibre Sólo puede quedar uno: diario de un proceso de selección, de Silvia Forés. A càrrec de l'autora i d'Isabel Gracia, Cap de Servei de Treball de l'IMET.

Els secrets millor guardats d'un seleccionador perquè la feina sigui teva. Amb motiu de la Setmana del Món Laboral.

 

Hora del conte 'Per un tros de cel'

Per un tros de cel  
Dissabte 14 de març a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell hora del conte Per un tros de cel. De Danilo Guaitoli, text i Pere Puig, text i il·lustració. A càrrec dels seus autors.
Parla de l'actual crisi econòmica, de com es desenvolupa i de quins són els seus mecanismes. El conte comença quan un bon home decideix comprar un tros de cel per assegurar aire pur per la seva família. Amb motiu de la Setmana del Món Laboral.
En col·laboració amb: Edicions Cadí. Activitat adreçada a infants a partir de 6 anys.

 

Hora infantil 'Un tastet en un potet'

Un tastet en un potet
Dissabte 21 de març a les 12 h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell hora infantil amb Un tastet en un potet - El dia de la poesia per als més petits. A càrrec del col·lectiu poètic La lluna en un cove.
La poesia es convertirà en un joc on tots hi podreu participar. Amb motiu del Dia Internacional de la Poesia. Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys.

 

Taller familiar 'Currutacos!'

Currutacos
Dissabte 28 de març a les 10.30h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell taller familiar Currutacos!, a càrrec d'Eva Bolaño.
El currutaco és una pasta seca, que pot adoptar diverses formes elaborada per major lluïment de les Palmes de Rams, típica de Vilanova i la Geltrú. Si vols embrutar-te les mans fent galetes, apunta't.
Activitat adreçada a infants a partir de 5 anys. Inscripció prèvia per parella (un adult i un infant) a la Biblioteca a partir del 9 de març . Cost del taller 1 € (el material el facilitarà la biblioteca).

 

Hora del conte 'Un saxo al bosc'

Un saxo al bosc

Dissabte 28 de març a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell hora del conte en Llengua de signes Un saxo al bosc, a càrrec de la seva autora, Eva Sans, text i il·lustracions. Per a la interpretació en LSC comptarem amb un representant de la cooperativa Atenció a les Persones Sordes i Sordcegues, APSO.
Avui he sortit a passejar i he trobat una caixa enorme i gegant. Què hi haurà dins? M'hi he enfilat i ... ualaaa! quina sorpresa més genial. Presentació del conte núm. 19 de la col·lecció Ginjoler.
Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys. Activitat organitzada amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil (2 d'abril)
Col·labora: El Cep i la Nansa edicions

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 17/04/2015