Activitats març 2013

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats març 2013

Activitats març 2013

Índex

 

Xerrada 'Revista d'humor Amaníaco: recuperant el tebeo popular'

Divendres 1 de març es va acollir la xerrada 'Revista d'humor Amaníaco. Recuperant el tebeo popular'. A càrrec de Jordi Coll, editor de la revista Amaníaco.

Més informació: BiblioBlog - Una mar de lletres
Amaniaco

 

Presentació del llibre 'Deu peces dels macaris del Vendrell'

Deu peces dels macaris del Vendrell Dissabte 2 de març es va presentar del llibre Deu peces dels Macaris del Vendrell de Xavier Güell i Marta Pujadas. Número 1 dels Quaderns de la Brufaganya de l'Associació Bonaire de Vilanova i la Geltrú. Una recopilació i arranjament per a tres gralles (primera, segona i baixa) de deu temes del repertori dels Macaris del Vendrell.
   
Una colla de grallers cabdal en la continuïtat d'aquest instrument al país. Per esdevenir el nexe d'unió més valuós entre el substrat d'aquesta tradició de casa nostra i els músics que van revitalitzar-la d'ençà dels anys mil nou-cents setanta. Les arrels dels Macaris reculen al segle XIX, un període d'apogeu per a la gralla.

Durant l'acte, les colles de grallers dels Bonaire i Clau de Mar, ambdues de Vilanova i la Geltrú, varen interpretar algunes de les melodies. Els Bonaire, amb la incorporació del saxofonista Manel Callejas a la veu baixa en aquesta ocasió.

 

Presentació del còmic 'Hora Zulú'

Dimecres 6 març es va presentar el còmic Hora Zulú, a càrrec de la seva autora, Sandra Uve.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Anys 70, Alfa, Bravo i Charlie son tres nens que estiuegen junts en un camping. Aquest lloc serà testimoni dels seus primers passos, d'excursions en bicicleta i d'aventures explorant allò desconegut. Però al llarg dels anys, Alfa començarà a sofrir un canvi que determinarà la resta de les seves vides. Podem canviar els nostres destins?

Més informació: BiblioBlog - Una mar de lletres
Hora Zulú
  
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona durant tota la setmana del 4 al 9 de març es publicaran diverses notícies als blogs de les Biblioteques, sobre figures femenines destacadades al món de les arts i la cultura. També es presentarà l'actualització de la guia de lectura Dones de còmic i es mostrarà una selecció del fons al voltant d'aquest tema.

Més informació: Setmana de la Dona

 

Xerrada 'A la recerca de treball!'

A la recerca de treball Dijous 14 de març es va oferir la xerrada A la recerca de treball! com augmentar les possibilitats d'èxit i no morir en l'intent. A càrrec de Toni Contreras, tècnic en emprenedoria de l'IMET, i Lourdes Lalaguna, tècnica d'orientació laboral de l'IMET.

Especialment indicada per a aquelles persones que estan en procés de cercar feina o que tenen pensat muntar una nova empresa, negoci, etc. Es presentaran els principals recursos existents a l'hora de realitzar aquests processos.
Per veure la crònica de l'activitat cliqueu el següent enllaç: Xerrada Món laboral
   
De l'11 al 19 de març SETMANA DEL MÓN LABORAL. Presentació del nou fons especial ‘Món laboral' i de la guia de lectura editada amb aquest motiu a càrrec de les Biblioteques Municipals de VNG.

Més informació: BiblioBlog - Una Mar de lletres

 

Hora del conte '46 poemes 2 contes'

Dissabte 16 de març hora del conte 46 poemes 2 contes de Joana Raspall. A càrrec de Bernat Soler.
Enguany Joana Raspall fa cent anys. Per celebrar-ho Publicacions de l'Abadia de Montserrat ha editat aquest volum, il·lustrat per Àfrica Fanlo, amb 46 poemes dels seus llibres Versos amics, Serpentines de versos, Concert de poesia i 2 contes procedents de Contes del “si és no és”. Amb motiu del Dia Internacional de la Poesia.

Amb la col·laboració de Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Per veure la crònica de l'activitat: BiblioBlog - Una Mar de lletres
46 poemes 2 contes
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 23/03/2013