Activitats març 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats març 2012

Activitats març 2012

Índex

 

Exposició: Simone de Beauvoir, feminista i escriptora

Simone de Beauvoir, feminista i escriptora Del 21 de febrer al 10 de març exposició “Simone de Beauvoir, feminista i escriptora”.

Filòsofa i escriptora, Simone de Beauvoir ha estat una de les intel·lectuals més visibles i influents del segle XX. A través de l'exposició Simone de Beauvoir, feminista i escriptora, l'Institut Català de les Dones proposa un trajecte per la vida i l'obra d'una dona que, amb el seu enfrontament a les convencions dominants del seu temps, va provocar debats apassionants que encara avui, a més de cent anys del seu naixement, generen reflexions i polèmiques.
   
Coorganitza: Associació de dones La Frontissa
 
Més informació: Bibliobloc - Una mar de lletres

 

Conferència: Simone de Beauvoir, filòsofa i escriptora

Simone de Beauvoir, feminista i escriptora El divendres 2 de març la Biblioteca va acollir la conferència Simone de Beauvoir, filòsofa i escriptora a càrrec d'Eugènia Expósito, llicenciada en Filosofia.

Coorganitza: Associació de dones La Frontissa

Més informació: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Formosa: experiència d'una família vilanovina a una Argentina desconeguda

El divendres 9 de març la Biblioteca Armand Cardona va oferir la xerrada/audiovisual Formosa: experiència d'una família vilanovina a una Argentina desconeguda a càrrec de Ramon Carbonell.Formosa: experiència d'una família vilanovina
Formosa: experiència d'una família vilanovina a una Argentina desconegudaFormosa: experiència d'una família vilanovina a una Argentina desconegudaFormosa: experiència d'una família vilanovina a una Argentina desconeguda

 

Hora del conte: La Fada dels aliments + Presentació del llibre: Què hi ha per sopar?

La Fada dels aliments Dissabte 31 de març a les 12h. hora del conte La Fada dels aliments a càrrec dels seus autors, Laura Isabel Arranz (text) i Toni Tèrmens (il·lustració).

Aquest conte per als menuts de la casa els ajudarà a valorar els aliments a través dels colors i a veure que una dieta sana no és avorrida ni monòtona.

Tot seguit taller amb els personatges del conte.
  
El mateix dissabte, 31 de març, a les 12.30h. es presentarà el llibre Què hi ha per sopar?, acompanyat d'una xerrada divulgativa que porta per títol Guanya nutrició ara!, a càrrec de Laura Isabel Arranz, autora del llibre.

Amb aquesta guia els pares, els educadors i, en general, els responsables de l'alimentació i la salut dels nens tindran al seu abast pautes clares que els ajudaran a elaborar una alimentació variada, equilibrada, amb consells per a introduir nous aliments, els errors que no s'han de cometre, receptes fàcils i saludables, fent de l'alimentació un plaer.
Què hi ha per sopar?
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 22/03/2012