Activitats maig 2014

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats maig 2014

Activitats maig 2014

Índex

 

Exposició 'L'Àvia feliç: poemes de la Joana Raspall'

L'Àvia feliç: poemes de la Joana Raspall Del 9 de maig al 9 de juny exposició d'il·lustració L'àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall. L'exposició mostra diverses il·lustracions de poemes de la Joana Raspall, realitzada pels alumnes d'il·lustració de l'Escola Professional de la Dona – Espai Francesca Bonnemaison, sota la direcció d'Ignasi Blanch.

Amb motiu de la 2a Fira conte va! Va de contes. 

Organitza: Associació pel Foment de la Literatura Infantil i Juvenil Judit Sendra García

Podeu veure imatges d'aquesta exposició al Facebook de les Biblioteques VNG

 

Presentació del llibre '40 semanas'

Divendres 16 de maig a les 19h. presentació del llibre 40 semanas de Gloria Vives. A càrrec de la seva autora i de Marta Bernadó, llevadora i coordinadora de l'àrea de parts de l'Hospital Residència Sant Camil. 

L'autora, en forma d'aventura gràfica, aborda des d'un punt de vista autobiogràfic l'aventura dels nou mesos d'embaràs i el procés del part. Amb un llenguatge tragicòmic, relata les alegries, les pors, els dubtes, els canvis i les expectatives que sorgeixen durant aquests mesos. 

Col·labora: Thule ediciones
Les biblioteques editen la següent guia de lectura: Maternitat: embaràs, part i criança
40 Semanas de Gloria Vives

 

5è Concurs Infantil de Punts de llibre - Sant Jordi 2014

De l'1 al 30 d'abril s'ha celebrat el 5è CONCURS INFANTIL DE PUNTS DE LLIBRE SANT JORDI 2014. Durant aquest temps més de 600 nens i nenes de 1er fins a 6è han participat amb el seu disseny d'un punt de llibre que tracté el tema del castell de la llegenda de Sant Jordi.

A partir del 19 de maig i fins el 21 de juny podeu veure exposats tots els punts de llibre que han participat en aquest Concurs.

El lliurament del premi al guanyador/a del Concurs d'enguany es realitzarà el dissabte 14 de juny a les 12h, en acabar l'hora del conte 'La Rosca va en coet'.

Activitat organitzada amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil (2 d'abril)
Concurs Infantil Punts de llibre - Sant Jordi 2014

 

Presentació del còmic 'Mis primeros, PRIMEROS BESOS'

Dijous 22 de maig a les 19h. presentació del còmic Mis primeros, PRIMEROS BESOS de Lyona, realitzadora de videoclips i il·lustradora. A càrrec de la seva autora i d'Anna Roig, compositora i vocalista del grup de música Anna Roig i L'ombre de ton chien.
 
El primer petó és un d'aquests moments a la vida que se't queda gravat a la memòria. Lyona comparteix en aquest llibre els seus primers Primers petons a través de la seva experiència sentimental, en el seu afany de capturar-los tots i que així no desapareguin a l'oblit. Vint-i-cinc històries que et faran somriure i en més d'una pensaràs que ets tu la protagonista.
Mis primeros, primeros besos de Lyona

 

Taller 'Tast de vins i formatges'

Tast de vins i formatges Divendres 23 de maig a les 20h. taller Tast de vins i formatges. A càrrec de La casa dels formatges de Vilanova i la Geltrú i de Temps de Vi.

Places exhaurides

Amb motiu de la Fira Temps de Vi

 

Hora del conte 'Bandolers i barretines: el 1714 al Penedès'

Dissabte 24 de maig a les 12h. hora del conte Bandolers i barretines: el 1714 al Penedès, a càrrec de Bernat Soler, actor.

En Morrut, el llegendari bandoler, temut arreu del Penedès, n'està fins al capdemunt de francesos i castellans que el guanyen (i de llarg) en maleses i mal humor en una guerra més llarga que un dia sense pa, i això no ho permetrà de cap de les maneres!

Un espectacle per a tots els públics en què personatges llegendaris actuen en un context històric, ideal per encetar una reflexió entorn de la història de Catalunya i el moment actual del nostre país.
 
Amb motiu del Tricentenari del 1714
Bandolers i barretines: el 1714 al Penedès

 

Presentació del llibre 'L'hora del tàper'

L'hora del taper de Marga Pradas Dijous 29 de maig a les 18.30h. presentació del llibre L'hora del taper: receptes senzilles i saludables per menjar fora de casa de Marga Pradas. A càrrec de la seva autora, creadora del premiat blog L'hora del taper com a Millor Blog 2013 en categoria de cuina i gastronomia, i del vilanoví Pere Tapias, autor del llibre recentment publicat Tapias Variades. Les receptes dels oients d'El Suplement de Catalunya Radio, 18 anys en antena.

Llibre que ofereix el decàleg bàsic del bon 'taperista', amb consells per planificar els menús, per calcular bé les quantitats d'aliments, per evitar els tàpers avorrits... Perquè, en definitiva, a més de constituir un estalvi molt important per a l'economia familiar, els tàpers ajuden a menjar de manera saludable.

 

Taller familiar 'Mini Sushi'

Dissabte 31 de maig a les 12h. taller familiar Mini sushi, a càrrec de Marmiton, crecer cocinando.

Crearem dues versions de maki amb pa de motlle. Curs en parella. Requisit imprescindible: un infant i un adult. 

Activitat adreçada a infants entre 3 i 6 anys. Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 12 de maig. Cost del taller 3€ (el material el facilitarà la biblioteca).
Taller familiar 'Mini Sushi'

 

HISTÒRIC D'ACTIVITATS

ANY 2014     
      
GenerFebrerMarçAbril  
      
ANY 2013     
      
GenerFebrer Març Abril MaigJuny
      
JuliolSetembreOctubreNovembre  
      
ANY 2012     
      
GenerFebrer MarçAbrilMaig Juny 
      
EstiuSetembre OctubreNovembreDesembre 
      
ANY 2011     
      
GenerFebrerMarç AbrilMaig Juny 
      
EstiuSetembre OctubreNovembreDesembre  
      
ANY 2010     
      
GenerFebrer MarçAbril Maig Juny
      
JuliolSetembre Octubre Novembre Desembre 
      
ANY 2009     
      
GenerFebrerMarçAbrilMaigJuny
      
JuliolSetembreOctubreNovembreDesembre 
      
ANY 2008     
      
GenerFebrerMarçAbrilMaigJuny
      
Juliol-AgostSetembreOctubreNovembreDesembre 
      
ANY 2007     
      
MaigJunyJuliol-AgostSetembreOctubreNovembre
     
Desembre      


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 25/06/2014