Activitats maig 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats maig 2012

Activitats maig 2012

Índex

 

Exposició 'Volta a Catalunya: 1911 - 2011'

Del 4 al 31 de maig exposició Volta a Catalunya 1911-2011. Un segle d'esport i país.

L'exposició, realitzada per l'organització de la Volta a Catalunya, és un recorregut pels primers cent anys de la competició que divulga la importància de la prova en el foment del ciclisme i el creixement de l'esport català.

Relata l'aportació de la “Volta” a la societat catalana i és una mostra retrospectiva fotogràfica dels 100 anys de la competició, plena d'instantànies mítiques i de noms rellevants del ciclisme català i mundial.
Volta a Catalunya: 1911-2011
  
Volta a Catalunya: 1911 - 2011
  

Per veure la crònica de la inauguració d'aquesta exposició i de la presentació de la Clàssica Isaac Gálvez podeu clicar el següent enllaç: 
BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Audiovisual i xerrada 'Els petits ambaixadors saharauís'

Els Petits ambaixadors saharauís El dissabte 5 de maig la Biblioteca va oferir l'audiovisual i la xerrada Els petits ambaixadors saharauísdins el Programa vacances en pau.

Projecció del documental: Lalia de Sílvia Munt i xerrada sobre el projecte Vacances en Pau a càrrec d'Esther Garduño, mare acollidora i Susana Sanahujes d'Acció Solidària amb el Sàhara.

En el marc de la programació d'activitats, per la dignitat del poble saharauí, organitzada entre els dies 28 d'abril al 13 de maig per l'entitat Acció solidària amb el Sàhara.
   
Per veure la crònica d'aquesta activitat cliqueu el següent enllaç:
BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Presentació del llibre 'Volta a Catalunya: 1911 - 2011'

Divendres 11 de maig es va presentar de llibre Volta a Catalunya: 1911 – 2011, acompanyat d'una xerrada sobre ciclisme amb l'autor, Rafael Vallbona i amb presentació de Lluís Pascual, membre de la UESants i ExPresident de la Unió Ciclista Vilanova, i la presència de Vicenç Iturat, 2n a la Volta de 1956 i guanyador de 3 etapes (1955, 1956 i 1958).

Organitzant un esdeveniment tan complex i nou com era una cursa ciclista per etapes, els sectors d'avantguarda de la societat catalana de l'època llançaven l'any 1911 un missatge de progrés i cosmopolitisme a la resta del món. Aquest esperit de modernitat i representació nacional mou encara avui la "Volta" ciclista a Catalunya, una de les proves més antigues del món que enguany arriba al centenari en primera línia del ciclisme internacional al costat del Tour i del Giro.
Volta a Catalunya: 1911 - 2011
  
Volta a Catalunya: 1911 - 2011 Volta a Catalunya: 1911 - 2011 Volta a Catalunya: 1911 - 2011
   
Més informació al BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Lectura encadellada 'Pere Calders'

ACTIVITAT AJORNADA


Dissabte 12 de maig de 10 a 13h a la plaça de la Vila.
LECTURA ENCADELLADA: Pere Calders. En commemoració del centenari del naixement de Pere Calders es llegiran varis contes d'aquest autor en una lectura sense interrupcions.

Activitat oberta a tothom. Inscripció prèvia des del 24 d'abril fins el dia 5 de maig a les llibreries Llorens LLibres i La Mulassa i a les biblioteques municipals. 

Activitat conjunta de les Biblioteques Municipals & les llibreries Llorens i Mulassa
Pere Calders
  

ACTIVITAT AJORNADA

 

El tastet... del Faraday

El tastet... del FaradayDissabte 12 de maig la Biblioteca Cardona va acollir El tastet... del Faraday amb la presència de Pere Agramunt i Dani Poveda, directors del Faraday.

Es va presentar el festival de música organitzat per l'entitat vilanovina La Medusa, on es van donar a coneixer els principals grups i artistes que formaran part del cartell tant del Faraday com del Faraday Major, amb una audició comentada d'alguns dels temes més representatius. 

Es va comptar amb la presència del grup vilanoví Copa Lotus, del cartell d'enguany, que va realitzar una actuació en acústic.
   
El Tastet... del FaradayEl Tastet... del FaradayEl Tastet... del Faraday
   
Podeu trobar més informació sobre aquesta activitat al BiblioBloc - Una Mar de lletres

 

Entrega del 2n Premi Armand Cardona Torrandell

Divendres 18 de maig a la sala d'actes de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell es va lliurar el 2n Premi d'Investigació Armand Cardona Torrandell a Bernat Soler Mañé, estudiant de l'IES Dolors Mallafré, pel treball Cardona Torrandell: pintura teatral, teatre pictòric.

A continuació es va presentar l'Associació Armand Cardona Torrandell, a càrrec de Francesc Xavier Puig Rovira, Xavier Cardona Torrandell i Àlex Cardona Masdeu.
2n Premi d'Investigació Armand Cardona Torrandell
  
Podeu veure la crònica de l'activitat en el següent enllaç: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Hora del conte especial: 'Ània, la veterinària de la Ratoliva'

Ània, la veterinària de la RatolivaDissabte 19 de maig la Biblioteca va oferir l'hora del conte especial ÀNIA, LA VETERINÀRIA DE LA RATOLIVA.

Voleu conèixer l'Ània, la veterinària? pares i mares, voleu saber què fa quan va a visitar les escoles? Us ensenyarem els regals que hi porta de part de la Ratoliva.

Per passar una estona divertida a la Biblioteca amb aquesta veterinària tant especial!
   
Ània, la veterinària de la RatolivaÀnia, la veterinària de la RatolivaÀnia, la veterinària de la Ratoliva

 

Exposició del 3r Concurs Infantil de Punts de llibre

Del 21 de maig al 23 de juny exposició del 3r Concurs Infantil de Punts de llibre.

Realitzada a partir d'una selecció dels punts de llibre presentats al concurs.
3r Concurs Infantil de Punts de llibre
  
Podeu veure els punts seleccionats a la notícia que es va publicar al BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Taller de còmic infantil: 'La Caca màgica'

Taller de còmic infantil - La caca màgica Dissabte 26 de maig la Biblioteca va oferir el taller de còmic infantil La caca màgica a càrrec de l'autor Sergio Mora

El dibuixant va apropar als més menuts el món del còmic i els va ensenyar què és i com se'n fa un.

Podeu veure la crònica d'aquesta activitat al BiblioBloc - Una mar de lletres
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 04/06/2012