Activitats maig 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats maig 2011

Activitats maig 2011

Índex

 

Presentació del llibre 'De pell d'oliva'

Dijous 19 de maig a les 19:30 h. presentació del llibre De pell d'oliva d'Anna Ruiz; presentat per Albert Soler.

Cap a la meitat teòrica de la seva vida, una dona decideix fer una aturada simbòlica en el camí. Es retira durant tres mesos a l'illa de Creta, una illa que ja coneix perquè l'ha visitada nombroses vegades en el passat. Un cop allà, pocs objectius en ment: una mica de solitud, uns dies d'estiu per endavant i un xic d'ordre per a les seves idees. Cap o pocs horaris. Abans de marxar, algú més jove li regala un quadern perquè hi anoti impressions del viatge.
De pell d'oliva

 

Hora del conte 'Poppy and Max. Holidays in Barcelona'

Poppy and Max Dissabte 21 de maig a les 12h. hora del conte en anglès. Presentació del llibre: Poppy and Max. Holidays in Barcelona a càrrec de David Castellarnau, autor del conte i Sílvia Gàmiz, l'il·lustradora.

Activitat adreçada a infants de més de 5 anys o amb coneixements de la llengua anglesa.

 

Exposició '2n Concurs infantil de punts de llibre'

Del 23 de maig al 23 de juny exposició del 2n concurs infantil de punts de llibre - Selecció dels punts de llibre presentats al concurs.2n Concurs infantil de punts de llibre

 

Exposició 'Amors diversos'

Exposició 'Amors diversos'Del 25 de maig al 9 de juny exposició Amors diversos del Programa per al col·lectiu gai, lesbià i transsexual, que depèn de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, i que d'una manera visual, didàctica i entenedora, ofereix als i a les visitants viatjar, a través de sis grans plafons, per la diversitat de les sexualitats, per l'homofòbia que encara existeix al món i la dificultat de les persones LGBT per ser visibles, per les famílies formades per lesbianes o gais i per la realitat d'aquests col·lectius a Catalunya.
- Guia de l'exposició

Organitza: Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
   
Exposició 'Amors diversos'Exposició 'Amors diversos'Exposició 'Amors diversos'

 

Trobada amb l'escriptora Maria Barbal

Dissabte 28 de maig la Biblioteca va acollir una tertúlia literària amb l'escriptora Maria Barbal que va parlar, especialment als membres dels Clubs de lectura, de la seva obra i les seves vivències.

Maria Barbal, nascuda a Tremp el 1949, alterna la docència amb l'escriptura. Es donà a conèixer amb la novel·la Pedra de tartera (premis Joaquim Ruyra 1984 i Joan Crexells 1985), que esdevingué una fita important en la narrativa catalana dels vuitanta.
Maria Barbal
  
Per veure la crònica d'aquesta activitat seguiu el següent enllaç: BiblioBloc - Una mar de lletres
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 20/06/2011