Activitats maig 2009

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats maig 2009

Activitats maig 2009

Índex

 

Exposició: Recull de textos a Armand Cardona Torrandell (1957-2005)

Divendres 8 de maig a les 19h va tenir lloc la presentació de l'exposició Recull de textos a Armand Cardona Torrandell (1957-2005) a càrrec de Joan Inglada. Selecció de textos a càrrec de Xavier Capdet Soler.

L'exposició romandrà oberta entre el divendres 8 de maig i el dissabte 6 de juny al primer pis de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.
Armand Cardona Torandell
L'exposició recull retalls de premsa, catàlegs, programes i escrits que amics, periodistes i crítics d'art van dedicar a l'obra i a la persona d'Armand Cardona Torrandell. Tota aquesta documentació es troba al Fons Documental Armand Cardona Torrandell de la Biblioteca.Presentació de l'exposició: Recull de textos a Armand Cardona Torrandell (1957-2005)Presentació de l'exposició: Recull de textos a Armand Cardona Torrandell (1957-2005)Presentació de l'exposició: Recull de textos a Armand Cardona Torrandell (1957-2005)

 

Presentació del conte: La lluna, la pruna

Presentació del conte: La lluna, la pruna Dissabte 9 de maig a les 12 h presentació del conte La lluna, la pruna a càrrec de l'autor Oriol Toro i de l'il·lustrador Sebastià Serra.

Col·labora: La Galera


Presentació del conte: La lluna, la prunaPresentació del conte: La lluna, la prunaPresentació del conte: La lluna, la pruna

 

Conferència: Literatures: mirades a altres continents

El Divendres 22 de maig la Biblioteca va acollir la conferència Literatures: mirades a altres continents a càrrec d'Anna Soler-Pont.

Des de la seva experiència personal i professional l'Anna ens va explicar quin és el panorama actual de les literatures que podem trobar als altres continents. Una conferència absolutament enriquidora i plural que ens va permetre tenir una visió general de les literatures paral·leles.

Tot l'any lectura,
Literatures, mirades a altres continents

Literatures: mirades a altres continentsLiteratures: mirades a altres continents

 

Presentació de la col·lecció: Primers contes

Presentació de la col·lecció Pimers contes Dissabte 23 de maig es va presentar a la Biblioteca la col·lecció Primers contes de Publicacions de l'Abadia de Montserrat i es va explicar un dels últims contes de la col·lecció: Les colònies d'en Pep d'Elisa Ramon i Christian Inaraja a càrrec de Bernat Soler.

Col·labora: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 2 anys


Les colònies d'en PepLes colònies d'en PepLes colònies d'en Pep
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 02/07/2009