Activitats juny 2013

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats juny 2013

Activitats juny 2013

Índex

 

Presentació del llibre 'Xavi Tondo: el triomf de l'obstinació'

Dijous 30 de maig es va presentar el llibre Xavi Tondo: el triomf de l'obstinació de Rafael Vallbona. A càrrec de Rubén Peris, president de la Volta a Catalunya, i el seu propi autor, Rafael Vallbona.

Xavier Tondo, el triomf de l'obstinació és la història d'un home que tenia un somni: ser un gran corredor professional des de la humilitat i l'honestedat.

Abans de pujar al podi de l'etapa reina de la París Niça de 2010 en Xavi Tondo parla un moment amb Bernard Hinault. Ell admira el cinc vegades guanyador del Tour, i li explica com ha vençut gràcies a perseverar en l'esforç, com ha fet sempre. El bretó somriu escoltant el ciclista de Valls i li recorda que l'obstinació ben portada és agraïda. Aquell noi li recorda a ell de jove, quan li deien de petit blaireau (‘el petit teixó'), per la seva tenacitat i propòsit. Com li diran a en Tondo?
Xavi Tondo, el triomf de l'obstinació
  
Podeu veure la crònica d'aquesta activitat en el següent enllaç: BiblioBlog - Una mar de lletres

 

Presentació del llibre '250 quilòmetres'

250 quilòmetres Divendres 31 de maig es va presentar el llibre 250 quilòmetres de Víctor Panicello i el Consell de Joves de l'Hospital de Sant Joan de Déu. A càrrec de l'autor i de la coautora Tanit Tubau. En motiu del Dia Mundial de les Malalties Inflamatòries Intestinals.

Què li passa al Quim? Com és que no pot entrenar amb el seu equip de futbol? Perquè no pot menjar gairebé res? Els símptomes apunten a un rebrot de la greu malaltia que pateix des de fa uns anys i ara, just quan només li falta un dia per celebrar el seu 16è aniversari, ha de començar un viatge amb un destí incert.

Tot seguit es va projectar el curt 250 quilòmetres dirigit per Maria de Castro.

Podeu veure la crònica d'aquesta activitat en el següent enllaç: BiblioBlog - Una mar de lletres

 

Exposició: '20 anys de Bola de drac'

Del 3 al 26 de juny exposició 20 anys de Bola de Drac. L'Escola Joso - Centre de còmic i arts visuals li ret homenatge amb motiu de la commemoració dels 20 anys de l'edició a Espanya del còmic Bola de Drac. Es podran  veure 30 obres fetes pels seus alumnes dedicades a aquest còmic manga japonés.

Organitza: Escola Joso (logo)
20 anys de Bola de drac

 

II Trobada de Clubs de lectura Baix Penedès - Garraf

Mercè Foradada Divendres 14 de juny es va celebrar, a l'Auditori Eduard Toldrà, la II Trobada de Clubs de lectura Baix Penedès - Garraf. 

Enguany la trobada de Clubs de lectura és a Vilanova i la Geltrú sent l'autora convidada és la Mercè Foradada. La trobada permet intercanviar impressions i preguntes amb l'autora que han llegit en comú els diversos clubs de lectura de les comarques del Baix Penedès i Garraf.

Podeu veure la crònica d'aquesta activitat en el següent enllaç: Èxit de la II trobada de Clubs de lectura de les biblioteques de l'Alt Penedès i el Garraf

 

MIL7 - Setè Mercat d'Intercanvi de llibres

Dissabte 15 de juny la biblioteca Armand Cardona Torrandell va acollir el MIL7 - Setè Mercat d'Intercanvi de Llibres.

Amb aquesta pràctica es vol fomentar la reutilització i l'intercanvi de llibres com a una tasca senzilla promotora de la sostenibilitat.

Podeu veure la crònica de l'activitat en el següent enllaç: Gran resposta de públic al MIL7
MIL7

 

11a Fira d'intercanvi de Punts de llibre

Dissabte 15 de juny es va celebrar la 11a FIRA D'INTERCANVI DE PUNTS DE LLIBRE.

Després de 10 anys la Fira d'Intercanvi de Punts de llibre està consolidada i és una de les més concorregudes de la província de Barcelona. Vine, remena i intercanvia!

Podeu veure la crònica de l'activitat en el següent enllaç: Gran resposta de públic al MIL7
 
11a Fira d'intercanvi de Punts de llibre

 

Hora del conte 'El viatge d'en Jan'

Dissabte 15 de juny a les 12h. hora del conte El viatge d'en Jan. A càrrec de Tirabec, contes i titelles. Adaptació del conte Allà on viuen els monstres de Maurice Sendak.

En Jan es posa molt trist quan les coses no són com ell voldria... Llavors es posa la seva disfressa de llop, la tristesa es vesteix de ràbia i ell es descontrola. Una d'aquestes A vegades, la seva habitació es transforma en un nou món on coneixerà essers que el faran reflexionar sobre les seves emocions.

Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys
El viatge d'en Jan
  
En acabar es va fer el lliurament del premi al guanyador del 4r concurs infantil de punts de llibre
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 01/07/2013