Activitats juny 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats juny 2010

Activitats juny 2010

Índex

 

Exposició: Maus, relat d'un supervivent

Maus. Relat d'un supervivent  Del 24 de maig al 20 de juny exposició MAUS: relat d'un supervivent

Exposició itinerant que té per tema la novel·la gràfica d'Art Spiegelman Maus. Relat d'un supervivent, publicada a Nova York entre el 1986 i el 1991 i guanyadora, entre d'altres, del premi Pulitzer (1992), essent l'única obra no periodística que l'ha guanyat.Maus és la història d'un supervivent dels camps de concentració nazis explicada a través del seu fill, l'autor del llibre, un fil narratiu amb múltiples continguts que evidencia l'exposició: aspectes històrics de l'Europa dels anys trenta i quaranta i de la II Guerra Mundial; aspectes sociològics, quant a les relacions entre diversos grups socials; aspectes psicològics vinculats principalment a la relació pare-fill; qüestions d'ètica, com la justícia o la solidaritat. 

L'exposició també inclou continguts literaris, i de la novel·la gràfica com mitjà expressiu.
Maus: Retrat d'un supervivent
El projecte compta amb la direcció artística dels autors Pere Joan (premi del Saló Internacional del Còmic de Barcelona a la Millor Obra, 1991), i Max (premi nacional de còmic 2007, Gran Premi del Saló del Còmic de Barcelona, 2000 i tres premis a la millor obra el 2007, així com el premi Ignatz als EUA, 1999).
 
L'exposició es complementa amb la Xerrada-Visita guiada a l'exposició que es realitza el divendres 4 de juny a les 19h sota el títol Maus: memòria gràfica de l'Holocaust, a càrrec de Quim Pérez.
 
En els següents enllaços podeu consultar el material que acompanya l'exposició:

- Guia de lectura
Guia didàctica

Maus: retrat d'un superviventMaus: retrat d'un superviventMaus: retrat d'un supervivent

 

MIL4 - Mercat d'Intercanvi de Llibres

Al llarg del matí del dissabte 12 de juny va tenir lloc al porxo de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, el 4t Mercat d'Intercanvi de Llibres, també dit MIL4.

Amb aquesta pràctica es vol fomentar la reutilització i l'intercanvi com un concepte i una pràctica senzilla, promotores de la sostenibilitat i sensibilització.
MIL3: Tercer Mercat d'Intercanvi de Llibres - 2009
El Mercat d'Intercanvi de Llibres de la biblioteca Armand Cardona ha esdevingut una de les activitats fixes dins el calendari de la Biblioteca i, més concretament, durant el mes de juny.
 
MIL4 - Bases

MIL 4MIL 4MIL 4
   
Si voleu saber com va anar el dia cliqueu el següent enllaç: MIL4

 

Elaboracio de la biblioteca domèstica

Elaboració de la biblioteca domèstica Divendres 11 de juny a les 18:30 taller Elaboració de la biblioteca domèstica, a càrrec de Begonya Aguilera.

A casa tots tenim llibres, DVDs, vídeos, CD,... que ens acompanyen al llarg de la nostra vida i van canviant amb nosaltres. En aquest petit taller et donarem pistes per organitzar la teva biblioteca domèstica amb el mínim d'esforç 

Places limitades. Inscripcions a partir del 28 de maig

Dins el programa Tot l'any lectura,

Taller: Elaboració de la biblioteca domèsticaTaller: Elaboració de la biblioteca domèstica

 

8a fira d'intercanvi de punts de llibre

Dissabte 12 de juny de les 10 a les 14h la Biblioteca Armand Cardona celebra la
8ena Fira d'intercanvi de punts de llibre.

Activitat organitzada per l'Associació Punt i seguit
8a Fira d'intercanvi de punts de llibre8º Fira d'Intercanvi de Punts de Llibre8º Fira d'Intercanvi de Punts de Llibre8º Fira d'Intercanvi de Punts de Llibre

 

Taller - Tot sona

Tot sona Dissabte 19 de juny en commemoració del dia internacional de la música (21 de juny), la Biblioteca ha organitzat el taller Tot sona a càrrec d'Edulis

Adreçat a nens i nenes de 3 a 5 anys (P3 a P5), aquest taller els hi va permetre realitzar instruments a partir d'objectes reutilitzats.


Taller Tot SonaTaller Tot Sona

 

Dimecres locals - La cuina als llibres

Dimecres 30 de juny a les 19 h Dimecres Locals
 
Aquesta activitat mensual vol donar a conèixer els autors i autores de la ciutat. Aquesta cinquena sessió gira al voltant de les escriptores i escriptors de llibres gastronòmics i sota el títol La cuina als llibres comptarem amb la participació de Pere Tapias, Francesc Murgadas, Xavier Mestres, Ramon Francàs i Trinitat Gilbert, que moderats per Eva Bolaño ens explicaran com treballen.

Organitza: Biblioteques municipals, La Mulassa, Llorens Llibres, Llibreria Ma'at i El Cep i la Nansa Edicions
Dimecres locals - Cuina


Dimecres Locals: La cuina als llibresDimecres Locals: La cuina als llibresDimecres Locals: La cuina als llibres
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 01/07/2010