Activitats juliol/agost 2016

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats juliol/agost 2016

Activitats juliol/agost 2016

Índex

 

Concurs infantil 'Coneixes Doraemon?'

Concurs Doraemon

Del 4 de juliol al 8 d'agost CONCURS INFANTIL: Coneixes Doraemon?

Arriba l'estiu i es disposa de més temps pel lleure; aprofita i participa al concurs Doraemon! Hi poden participar nois i noies de 8 a 14 anys (de 3er de primària a 2n d'ESO).

Consisteix a llegir còmics del Doraemon, dels 16 títols seleccionats, i contestar correctament el major nombre de respostes possible. Per cada títol que llegeixin, rebran una butlleta amb les preguntes corresponents. Entre totes les respostes correctes se sortejarà un lot de productes de Doraemon (gentilesa de l'Editorial Planeta). Teniu temps fins al 8 d'agost!

Col·labora: Editorial Planeta

 

Concert d'EAP Crew

EAP Crew

Divendres 8 de juliol a les 21h a la terrassa de la biblioteca. CONCERT: EAP Crew.

Aquest grup de rap format al Garraf pels mc's Mih, Rata, Meits i DJ Ches, es caracteritza per un directe mol potent amb molta energia, amb lletres directes i alhora molt personals, utilitzen beats i ritmes actuals, sense perdre l'essència rap de tota la vida. Tot això, juntament amb els 12 anys de bagatge del grup, fa que en els concerts d'EAP Crew es transmeti un ambient familiar, amb molta compenetració i amb molta energia que fa que el públic se senti com un més del directe.

Durant el concert podreu degustar per avançat alguna de les cerveses que trobareu al festival de cervesa artesana Fes-t'hiu del dissabte 9 de juliol a la plaça de la Vila en la seva quarta edició.

Col·labora: Associació El Singlot

 

Hora del conte de Festa Major: 'Gegants!'

Gegants!

Divendres 29 de juliol a les 19.30h a la plaça de les Neus. HORA DEL CONTE DE FESTA MAJOR. Gegants!, de Susana Peix i Sebastià Serra. A càrrec de l'autora del conte.

Als gegants i gegantes els agrada molt anar a l'escola, allà aprenen tot el que cal saber per esdevenir uns bons representants de les seves viles tot i que de vegades és una mica complicat: els llibres son tan petits, que necessiten una lupa per poder llegir la lletra tan menuda, les cadires moltes vegades no suporten el seu pes, i és molt difícil utilitzar uns estris tan diminuts que se'ls escapen entre els dits, etc. L'Helga, la protagonista, té un problema. És tan alta que quan comença a ballar perd l'equilibri. Com ho farà per sortir a la cercavila sense caure?

Organitza: Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·labora: Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, Pabordes 2016 i El Cep i la Nansa Edicions. Prèviament a l'hora del conte es farà com cada any la Ludoteca Infernal organitzada per Diables de Vilanova.

 

Taller infantil de Festa Major: 'Cap de drac'

Taller de Festa Major

Dimarts 2 d'agost a les 11h. TALLER INFANTIL DE FESTA MAJOR: Cap de Drac.

Cada any les biblioteques de Vilanova celebrem la Festa Major fent un taller. Aquest any, a la Cardona, farem un barret fantàstic de drac perquè el puguis lluir per la Festa Major.

Activitat adreçada a infants a partir de 5 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 18 de juliol. Cost del taller 1,50€ (el material el facilitarà la Biblioteca). Amb motiu del 25è aniversari del nou Drac de Vilanova.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 16/09/2016