Activitats gener 2014

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats gener 2014

Activitats gener 2014

Índex

 

Xerrada ' El perquè dels Tres Tombs'

Dijous 16 de gener a les 18.30h. xerrada El perquè dels Tres Tombs, a càrrec de Xavier Orriols, músic, luthier i estudiós de la cultura popular.

Vols conèixer el perquè de les tres voltes i la relació de la Festa amb Sant Antoni i el temple? Té sentit la festa dels Tres Tombs a l'actualitat? Aquestes són algunes de les qüestions que es tractaran.
El perquè dels Tres Tombs

 

Hora del conte 'Martín, de grumete a capitán'

Martín, de grumete a capitán Dissabte 25 de gener a les 12h. hora del conte i presentació del llibre Martín, de grumete a capitán. D'Arianna Squilloni, text i David de las Heras, il·lustració. Amb la presencia dels autors.

Amaina la tempesta a casa del Martí: la seva germana Beba s'ha perdut en els mons que s'amaguen en un calaix fosc. Però ell i el seu fidel aliat, el capità Tartagliona, vindran a rescatar Beba enfrontant-se al més gran dels perills. Sí, Martí és només un grumet, però al seu vaixell ell és qui mana. 

Tot seguit es farà el taller Fem un còmic amb l'il·lustrador del conte. Taller adreçat a infants a partir de 6 anys.

En col·laboració amb: Thule ediciones

 

Trobada amb Carles Sala i Vila

Dissabte 25 de gener va tenir lloc la trobada amb Carles Sala i Vila. Mestre i escriptor gironí (1974), és l'autor de diversos llibres, entre ells el que ens vindrà a comentar Cornèlius i el rebost d'impossibles.

Tort és un poble de muntanya amb una característica molt concreta: no hi ha res recte! Un bon dia hi arriben dos personatges peculiars, en Cornèlius, un nen, i el seu acompanyant, que té aparença de mag. Connecten ràpidament amb una nena del poble, la Mar, i el seu avi, que és cec però sap veure allò que és important en les persones i en les coses. Els nouvinguts inauguren un establiment fantàstic: un rebost d'impossibles, on la gent del poble troba allò que necessita, a nivell de sentiments, i hi deixa, a canvi, allò que li sobra. 

En col·laboració amb: La Galera
Cornèlius i el rebost d'impossibles
  
En el següent enllaç podeu veure la crònica d'aquesta trobada: Carles Sala a la biblioteca Armand Cardona
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/02/2014