Activitats gener 2013

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats gener 2013

Activitats gener 2013

Índex

 

Exposició: Cavall Fort, tan divertit com un joc

Del 10 al 31 de gener exposició Cavall Fort, tan divertit com un joc.

La revista Cavall Fort, en motiu del seu 50é aniversari, ha creat aquesta exposició que propicia el joc i alhora repassa la trajectòria de la revista des del format i còmics protagonistes fins a escriptors més significatius i l'impuls a la llengua catalana.
Cavall Fort, tan divertit com un joc

 

Presentació del llibre 'Vetlla'

'Vetlla' de Jordi Llavina Dimecres 23 de gener la Biblioteca va acollir la presentació del llibre Vetlla de Jordi Llavina. Premi Octubre de poesia (2011). A càrrec de l'escriptora Teresa Costa-Gramunt.

Vetlla (un poema) parteix d'un argument narratiu: l'ambigua relació entre un noi una noia l'any 1984. Un llibre de poemes regalat per ella al noi permet recuperar la memòria d'aquesta relació molts anys després.
Més informació: BiblioBloc - Una Mar de lletres

 

Xerrada: Aprenem a mirar contes

Dijous 24 de gener la Biblioteca va acollir la xerrada Aprenem a mirar contes. A càrrec de Mercè Gausachs, logopeda del CDIAP Garraf, i Susana Peix, bibliotecària.

Com podem apropar els llibres als més menuts perquè tinguin curiositat i s'iniciïn en l'hàbit de la lectura tot jugant?

Adreçat a pares i mares amb nens/es de 6 mesos a 3 anys. Inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 7 de gener.
 
Aquesta activitat no tindrà servei de cangur.
Organitza: CDIAP Garraf i biblioteca Armand Cardona Torrandell
Aprenem a mirar contes

 

Hora del conte: Cançons de bressol

Cançons de bressol Dissabte 26 de gener hora del conte Cançons de bressol. Presentació del llibre i concert. Cantaran els intèrprets del CD: Marta Casals i Ricard Casals i també vindrà la il·lustradora del conte Marta Balaguer.

La lletra i la melodia originals d'aquestes cançons de bressol formen part de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya. Són les cançons que els nostres avantpassats cantaven als seus nadons en diferents punts de Catalunya i que entre el 1921 i el 1936 van anar recollint folkloristes i músics. Aquestes petites joies, part del nostre patrimoni cultural, les ha arranjades i harmonitzades Iñaqui Marquiegui, per tal que les pugueu cantar als nadons del segle XXI.
Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys

Podeu veure la crònica d'aquesta informació al Bloc - Més content que un gínjol
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 01/02/2013