Activitats gener 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats gener 2010

Activitats gener 2010

Índex

 

Exposició - Vilanova posa't-hi

Vilanova posa't-hi Del dilluns 18 de gener al dissabte 20 de febrer exposició fotogràfica Vilanova posa't-hi a càrrec d'Isabel Herrera i d'Isidre Bernet 

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu d'apropar la fotografia al públic que al mateix temps fa de model. 150 fotografies divertides i espontànies de grups de gent, de persones soles, de parelles... de les quals se n'han seleccionat una trentena.
   
Amb aquesta iniciativa els autors volen apropar el públic en general al món de les exposicions fotogràfiques i, segons paraules d'Isabel Herrera: "Sempre hem cregut que a la gent li costa d'anar a veure exposicions de fotografia, i sempre diem que s'ha de portar la fotografia al carrer. A partir d'aquí vam dir-nos per què no fem les fotos al carrer?"

Organitzada pel col·lectiu Fotoitaca
 
Vilanova posa't-hiVilanova posa't-hiVilanova posa't-hi

 

Poètiques variades a càrrec de Pere Tapias

Aquest dijous, 21 de gener, vam gaudir a la Biblioteca Cardona de la presència de Pere Tapias, que ens va enriquir amb les seves Poètiques variades amanides de comentaris gastronòmics, culinaris i culturals.

Pere Tapias ens va introduir en el món dels receptaris i de la literatura de cuina. Tot plegat amanit amb entreactes culinaris, recital de poemes o lletres de cançons que ens parlen de la cuina.

Dins el programa Tot l'any lectura,
Pere Tapias
Pere Tapias i les Poètiques variadesPere Tapias i les Poètiques variadesPere Tapias i les Poètiques variades

 

Hora del conte - El bruixot Culdesac i la bruixa Pessigolla

El bruixot Culdesac i la bruixa Pessigolla Dissabte 30 gener es va realitzar l'hora del conte El bruixot Culdesac i la bruixa Pessigolla a càrrec de Judit Sendra.

Amb aquest conte captivador i divertit vam obrir un diàleg infant–adult sobre tot allò que el nen sent i pensa: que pugui dir, preguntar i opinar.

Activitat per a infants
El bruixot Culdesac i la bruixa PessigollaEl bruixot Culdesac i la bruixa PessigollaEl bruixot Culdesac i la bruixa Pessigolla
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 02/02/2010