Activitats febrer 2013

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats febrer 2013

Activitats febrer 2013

Índex

 

Presentació del llibre 'La Luna y el alba'

Divendres 1 de febrer a les 19 h. presentació del llibre La Luna y el alba de Joan Bosch i Planas. A càrrec de Sixte Moral.

La luna y el alba és el tercer aplec de relats de temàtica andina que publica l'autor vilafranquí després de La Chacra i El patio del sol.
La Luna y el alba

 

Exposició 'Programes de Carnaval'

De l'1 al 23 de febrer exposició Programes de Carnaval (1974-2012)

Una selecció de les portades dels programes de Carnaval de Vilanova i la Geltrú mostren visualment la varietat de dissenys al llarg d'aquestes tres dècades.

Més informació: BiblioBloc - Una mar de lletres
Programes de Carnaval

 

Hora del conte 'Dolcet'

Dolcet Dissabte 9 de febrer es va celebrar la ja tradicional hora del conte En Dolcet: el caramel que volia anar a la comparsa, a càrrec de la seva autora Susana Peix.

Els nens varen cantar i bllar amb la història i la cançó del Dolcet.

Més informació: BiblioBloc - Més content que un gínjol

 

Presentació del llibre-disc 'Rolf&Flor'

Dissabte 16 de febrer es va presentar, amb un gran èxit de públic, el llibre-disc Rolf&Flor. A càrrec dels seus autors The Pinker Tones, que actuaran en directe, amb il·lustracions de Miguel Gallardo.

El grup barcelonès ens presentarà el seu darrer projecte adreçat al públic infantil. Un llibre-disc bilingüe (castellà i anglès) per a nens i nenes de 3 a 10 anys, i 2 CDs amb música original de The Pinker Tones i la participació d'Albert Pla, David Brown (Brazzaville), Mimi Miller i el vilanoví Just Serrado.
Rolf i Flor
  
Rolf, un nen de Barcelona, i Flor, una nena de Nova York, tenen vides paral·leles sense saber-ho. Quan es coneixen descobreixen que són ànimes bessones. Una historia d'amor infantil plena de ritme i tendresa.

Si voleu veure la crònica d'aquesta activitat seguiu el següent enllaç: BiblioBloc - Una mar de lletres
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 25/02/2013