Activitats febrer 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats febrer 2012

Activitats febrer 2012

Índex

 

Sessió divulgativa de la Filosofia pràctica

Filosofia pràctica El passat dissabte 11 de febrer la Biblioteca va acollir la sessió divulgativa de la Filosofia pràctica a càrrec d'Humbert Ruiz.

A l'antiga Grècia i a Roma, els filòsofs eren vistos com les persones amb més categoria moral per resoldre les qüestions més greus. Des de llavors, la idea de buscar la saviesa dins la filosofia ha esdevingut cada cop més estranya. D'un temps ençà apareixen autors i llibres que,més enllà de l'autoajuda, presenten la filosofia com un recurs òptim per afrontar els canvis al llarg de la vida i apropar-nos el més possible a allò que anomenem felicitat.
   
Podeu veure el reportatge de l'activitat en el següent enllaç: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Hora del conte 'El Dolcet'

Dissabte 18 de febrer a les 12 h Hora del conte El Dolcet a càrrec de la seva autora Susana Peix

“Vine a cantar i a ballar la cançó del Dolcet”
El Dolcet

 

Exposició: Simone de Beauvoir, feminista i escriptora

Simone de Beauvoir, feminista i escriptora Del 21 de febrer al 10 de març exposició “Simone de Beauvoir, feminista i escriptora”.

Filòsofa i escriptora, Simone de Beauvoir ha estat una de les intel·lectuals més visibles i influents del segle XX. A través de l'exposició Simone de Beauvoir, feminista i escriptora, l'Institut Català de les Dones proposa un trajecte per la vida i l'obra d'una dona que, amb el seu enfrontament a les convencions dominants del seu temps, va provocar debats apassionants que encara avui, a més de cent anys del seu naixement, generen reflexions i polèmiques.

Coorganitza: Associació de dones La Frontissa

 

Presentació del llibre 'Cosas que importan' de Joelle Cervera

Divendres 24 de febrer la Biblioteca va presentar el llibre Cosas que importan; 10 punts per créixer interiorment a càrrec de Joelle Cervera, psicòloga i veïna de Sant Pere de Ribes. 

Conferència basada en el seu llibre Cosas que importan, todo lo que no enseñan en la escuela y no está de más saber, on es tracten temes tan actuals i atemporals com l'amor, la religió o la infidelitat, temes que no passen de moda i dels quals ens fem moltes preguntes. 

L'autora ens va convidar a fer un viatge a través de preguntes senzilles, ens confronta i ens explica coses que no ensenyen a l'escola.  Es pot visitar el seu bloc i fer-li preguntes sobre aquestes qüestions: www.cosasqueimportan.es
Cosas que importan de Joelle Cervera
  
Podeu veure la notícia que vàrem fer al nostre BiblioBloc: Una mar de lletres
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 27/02/2012