Activitats febrer 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats febrer 2011

Activitats febrer 2011

Índex

 

Conferència en motiu dels 150 anys de la societat La Unió Vilanovina

El passat divendres, 4 de febrer, es va donar inici al cicle de conferències en motiu dels 150 anys de la societat La Unió Vilanovina.

El títol de la primera xerrada era 1850-1900. Uns canvis importants a la ciutat a càrrec de F. Xavier Puig i Rovira i amb la intervenció del President de la Unió Vilanovina Jaume Llenas.
Amb aquesta primera conferència del Cicle es tracta d'emmarcar la societat la Unió Vilanovina en la Vilanova de la segona meitat del segle XIX i com la ciutat va evolucionar en aquella època.

Organitza: La Unió Vilanovina
  
Conferència '150 anys de La Unió'Conferència '150 anys de La Unió'Conferència '150 anys de La Unió'

 

Presentació del llibre: Algèria sense pors: vivències d'una viatgera nòmada

Divendres 18 de febrer a les 19h presentació del llibre Algeria sense por: vivències d'una viatgera nòmada de Rosa Vendrell. Presentació a càrrec de l'escriptora Teresa Costa-Gramunt i l'autora del llibre.
Algèria sense porsÉs el primer llibre de la periodista Rosa Vendrell Miret, que ha viatjat 11 vegades a Algèria des del 2007. Primer, com una turista, després, com una viatgera i finalment, convertida en Warda, a la família algeriana que l'ha adoptada simbòlicament. En aquest diari, l'autora explica vivències íntimes, ens presenta un ampli ventall de famílies, d'esdeveniments culturals i d'aventures pel país, que ens aporten una imatge polièdrica, que defuig dels tòpics, i que retrata la societat algeriana del segle XXI. I ho explica amb un llenguatge fresc, vital i colorista, que ens fa sentir el que ella sent i imaginar-nos els paisatges i les persones.


 

Hora del conte en anglès: 'The dog who loved the moon'

Dissabte 26 de febrer a Biblioteca va oferir l'hora del conte en anglès The dog who loved the moon, presentació del conte il·lustrat pel vilanoví Sebastià Serra.

A càrrec d'Ella Rowe i Brandon Jones, vàrem comptar amb la presència de l'il·lustrador Sebastià Serra que va acompanyar la narració amb les seves il·lustracions.

Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 5 anys.
The dog who loved the moon
  
The dog who loved the moonThe dog who loved the moonThe dog who loved the moon
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 01/03/2011