Activitats febrer 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats febrer 2010

Activitats febrer 2010

Índex

 

El Dolcet, el caramel que volia anar a la Comparsa

El DolcetDissabte 13 de febrer a les 12h va tenir lloc l' hora del conte El Dolcet: el caramel que volia anar a la Comparsa a càrrec de la seva autora Susana Peix

Vam cantar i ballar amb la cançó del Dolcet!!!


Hora del Conte: El DolcetHora del Conte: El DolcetHora del Conte: El Dolcet

 

Dimecres locals - Il·lustració vilanovina

Dimecres 24 de febrer es va estrenar el cicle Dimecres locals. Aquesta nova activitat vol donar a conèixer els autors i autores de la ciutat.

Organitzat en co·laboració per les Biblioteques Municipals, La Mulassa, Llorens Llibres, Llibreria Ma'at i El Cep i la Nansa.
La il·lustració vilanovina
  
La primera sessió va girar al voltant de la il·lustració i sota el títol La il·lustració vilanovina vam comptar amb Carles Hernández, Juanolo i Sebastià Serra que, moderats per Roser Amela, ens van explicar els seus treballs.

Us deixem amb unes fotos de l'acte:
Dimecres locals - Il·lustradorsDimecres locals - Il·lustradorsDimecres locals - Il·lustradors
   
Igualment aprofitem per recordar-vos que fins el dissabte 13 de març podeu veure il·lustradors dels protagonistes exposades a la Biblioteca.
 Dimecres locals - Il·lustradors Dimecres locals - Il·lustradors Dimecres locals - Il·lustradors

 

Presentació del llibre: En legítima defensa

El passat divendres 26 de febrer va tenir lloc a la Biblitoeca la presentació del llibre En legítima defensa de Montserrat Nebrera, a càrrec de la seva autora i presentat per Nacho Corredor, president de Deba-t.

Montserrat Nebrera és Catedràtica de Dret Constitucional, així com llicenciada en Filologia Clàssica i Filosofia Política. En aquest llibre Nebrera disecciona com és el funcionament del sistema de partits al nostre país i explica quin són els motius que li han portat a sortir del Parlament. La ex diputada presentarà el seu llibre a Vilanova amb l'objectiu de fer entendre el funcionament dels partits, un dels eixos fonamentals del sistema, que, segons ella, tenen un funcionament no democràtic.

Més informació al BIBLIOBLOC
En legítima defensa de Montserrat Nebrera
Presentació del llibre: En legítima defensaPresentació del llibre: En legítima defensaPresentació del llibre: En legítima defensa

 

Hora del conte - El tovalló groc

El tovalló groc El Dissabte 27 febrer a les 12 hores va tenir lloc l'hora del conte en llenguatge de signes: Petita història d'un tovalló groc descolorit, de Miquel Ribas i Roger Padilla (il·lustrador), a càrrec de Víctor Capdet i Susana Peix.

Presentació del núm. 8 de la col·lecció Ginjoler
 
Col·labora: El Cep i la Nansa Edicions


Hora del conte en llenguatge de signes: Petita història d'un tovalló groc descoloritHora del conte en llenguatge de signes: Petita història d'un tovalló groc descoloritHora del conte en llenguatge de signes: Petita història d'un tovalló groc descolorit
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 01/03/2010