Activitats estiu 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats estiu 2011

Activitats estiu 2011

Índex

 

FiMPTeca Session: 'El tastet... del 31è FiMPT'

Divendres 8 de juliol a les 19:30h FiMPT session El tastet... del 31è FIMPT, a càrrec de Jordi Bertran, director artístic del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional (FIMPT) de Vilanova i la Geltrú. Presentat per Francesc Moreno, bibliotecari de la Biblioteca Armand Cardona.

Jordi Bertran va conduir una sessió en la qual ens presentà els principals grups i artistes que varen formar part del 31è FIMPT.
Amb una audició comentada d'alguns dels temes dels artistes més representatius que participen, Jordi Bertran que ens va permetre conèixer de primera mà els ritmes protagonistes de l'edició d'enguany.
FIMPT2011
Podeu veure el reportatge a: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Presentació del llibre: 'La cendra dels anys'

La cendra dels anys Divendres 15 de juliol es va presentar el llibre La cendra dels anys de Júlia Costa a càrrec de Marta Garcia de la llibreria Ma'at.

La cendra dels anys és la darrera novel·la de l'escriptora del Poble-sec Júlia Costa. És un llibre que a través de la saga familiar de Can Cabanell mostra els fets que han sacsejat la societat catalana durant els dos darrers segles i incideix en temes com ara les seqüeles de les guerres i les postguerres, la servitud de l'amor massa possessiu, els canvis socials i la decadència d'un món rural condemnat a la transformació inevitable o la mort definitiva...

Col·labora: llibreria Ma'at
   
Podeu veure el reportatge a: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Taller: 'Emporta't a Festa Major una bossa'

Dijous 28 de juliol TALLER FESTA MAJOR “Emporta't la Festa Major dins una bossa”, a càrrec de Montserrat López i Aida Moral.
 
La Biblioteca va ofereir com cada any per aquestes dates i coincidint amb la Festa Major un taller relacionat amb aquesta festivitat de la nostra ciutat.

Taller adreçat a nens i nenes de 1r i 2n de primària. 

Podeu veure el reportatge del taller en el següent enlla:
- BiblioBloc: Una mar de lletres
Emporta't a Festa Major una bossa
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 09/08/2011