Activitats estiu 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats estiu 2010

Activitats estiu 2010

Índex

 

Exposició Barris mariners

Exposició Barris Mariners De l'1 al 26 de juliol exposició Barris Mariners 

Exposició on s'ofereix una visió de les façanes marítimes de les poblacions costaneres catalanes anterior a la irrupció del turisme de masses i del boom de la construcció, és a dir, durant el període de temps que comprèn les darreries del s. XIX i la primera meitat del s.XX.
   
Pretén una modesta reflexió sobre la importància del paisatge com a creació cultural vinculada al patrimoni cultural marítim i, en conseqüència, com un valor a salvaguardar per tal de transmetre'l a les generacions futures.


Exposició: Barris marinersExposició: Barris marinersExposició: Barris mariners

 

Presentació del llibre Vides quotidianes

Divendres 2 de juliol a les 19h presentació llibre Vides quotidianes d'Eva Bolaño i Raimon Moreno, autora i fotògraf respectivament. Presenta l'acte Sixte Moral.

Aquest llibre reflecteix el procés d'integració d'una família immigrant a la societat catalana i, a través de les seves imatges, ens convida a viure la seva vida quotidiana i així identificar-nos de manera més propera a la seva realitat. És un llibre editat per l'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya.
Vides quotidianes d'Eva Bolaño i Raimon Moreno
Presentació del llibre: Vides quotidianesPresentació del llibre: Vides quotidianesPresentació del llibre: Vides quotidianes

 

El Petit Príncep dels Peus Grossos

El Petit Príncep dels Peus Grossos Dijous 8 juliol al matí la Biblioteca va acollir, amb gran èxit de públic, l'espectacle El Petit Príncep, a càrrec de la companyia Peus Grossos.

És una poètica versió del conte filosòfic d'Antoine de Saint-Exupéry, amb una posada en escena amb moments molt més atrevits respecte produccions anteriors, que comença convertint el públic en les tecles d'una màquina d'escriure!

El Petit PríncepEl Petit PríncepEl Petit Príncep

 

Concert de Jazz a la Terrassa dels llimoners

Divendres 9 Juliol la Biblioteca Armand Cardona va oferir, a la terrassa dels llimoners i amb un gran èxit de públic, el concert García Lorca - Paisatges en jazz, a càrrec del grup Divadams

Un viatge musical que ens apropa a la vida i l'obra de García Lorca, les seves estades a Espanya, Nova York i Cuba, a través de la música que li fascinava: el jazz, el flamenc i l'afrocubà.
Veus: Araceli Aiguaviva, Càrol Brunet i Lono Ges
Piano: Maurici Villavecchia

Dins el programa Tot l'any lectura,
   
García Lorca. Paisatges en jazzGarcía Lorca. Paisatges en jazzGarcía Lorca. Paisatges en jazz

 

Taller de Festa Major: El drac de Vilanova

Taller de Festa Major Divendres 30 de juliol es va realitzar a la biblioteca Cardona  el taller de Festa Major: El drac de Vilanova, a càrrec de Montse López i Susana Peix.

En motiu dels trenta anys dels portants del Drac de Vilanova, els infants van elaborar un imà i una xapa amb la imatge de la tradicional figura.
Taller Festa Major 2010Taller Festa Major 2010Taller Festa Major 2010
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 13/08/2010