Activitats estiu 2008

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats estiu 2008

Activitats estiu 2008

Índex

 

Exposició: Xulos i “nòvios” en vinyetes: una visió del còmic gai actual a l’estat espanyol

La Biblioteca acull del divendres 27 de juny al divendres 25 de juliol l'exposició Xulos i “nòvios” en vinyetes: una visió del còmic gai actual a l'estat espanyol a càrrec de Sebas Martín, autor de còmics i redactor en cap de la revista Claro que sí.

En commemoració del Dia de l'orgull Lèsbic, Gai i Transsexual.
Exposició Xulos i novios
Exposició Exposició

 

Contes de la Dorothy Parker amb música de jazz

La Biblioteca va acollir divendres 11 de juliol a la terrassa dels Llimoners els Contes de la Dorothy Parker amb música de jazz a càrrec de Glòria Cristina (veu) i Joanna Ferrer (guitarra).

La Glòria i la Joanna ens van transportar a la Nova York dels anys 30 de la mà dels contes de la Dorothy Parker, una autora encara desconeguda per molts, i el jazz.
Contes de la Dorothy Parker amb música de jazz
Dorothy Parker fou narradora, crítica literària i teatral, poetessa i guionista, famosa als vint-i-cinc anys, amiga dels Fitzgerald i de Hemingway, admirada pel seu talent i Contes de Dorothy Parkertemuda pel seu especial i directe sentit de l'humor.

Els seus contes tracten temes de gran actualitat com la hipocresia en les relacions de parella, l'enveja, el materialisme exacerbat....Aquests temes són encara avui contemporanis i estan tractats amb un to sorprenentment irònic.

 

Espectacle infantil: Blau! a càrrec de la Companyia Peus Grossos

El dimecres 16 de juliol la Biblioteca Armand Cardona va acollir l'espectacle infantil: Blau! a càrrec de la Companyia Peus Grossos.

La Mercè-Blau no pot parar de fer preguntes i els seus pares (que són metges) asseguren que té el mal del preguntaire. Com que veu que a casa seva no li poden donar una resposta a totes les seves preguntes anirà a demanar ajuda a un ésser molt savi i seguidament haurà d'emprendre un viatge al fons del mar. Tot això només per trobar una resposta a la pregunta que la té més intrigada: Per què es diu Mercè-Blau?.
Espectacle infantil: Blau! a càrrec de la Companyia Peus Grossos

La Companyia Peus Grossos, de Vilanova i la Geltrú, fundada l'any 2000 i formada per el Kílian, la Clara, la Neus, el Genís i el Bernat, intenta cada any presentar un espectacle que prepara, generalment, durant l'estiu.
Espectacle infantil BlauEspectacle infantil BlauEspectacle infantil Blau

 

Taller de Festa Major: El Ball de la Sínia de la Cercavila de l'Imaginari

Cercavila de l'ImaginariEl passat divendres 1 d'agost la Biblioteca va organitzar el Taller de Festa Major El Ball de la sínia de la Cercavila de l'Imaginari a càrrec del personal de la Biblioteca.

Les sínies eren construccions molt típiques en aquests entorns i facilitaven la recollida d'aigua i el rec per les terres. El mecanisme era senzill: una mula feia girar una sínia que recollia amb catúfols o recipients, l'aigua de la riera. Ara, però, la ciutat ja ha perdut moltes de les terres de pagesia. A més ens trobem davant de la manca d'aigua. Fem-nos un pal d'aigua!
Taller de Festa Major: El Ball de la Sínia de la Cercavila de l'Imaginari
Taller de Festa Major: El Ball de la Sínia de la Cercavila de l'ImaginariTaller de Festa Major: El Ball de la Sínia de la Cercavila de l'ImaginariTaller de Festa Major: El Ball de la Sínia de la Cercavila de l'Imaginari
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 02/07/2009