Activitats desembre 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats desembre 2011

Activitats desembre 2011

Índex

 

Hora del conte: Una història de guerrers

Una història de guerrersDissabte 3 de desembre es va oferir l'Hora del conte Una història de guerrers a càrrec d'Eva Bolaño Creus.

Aquesta activitat es va realitzar en commemoració del Dia Mundial de la Sida i es va fer en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials i Salut i la Fundació IRES.
  
Hora del conte 'Guerrers'Hora del conte 'Guerrers'Hora del conte 'Guerrers'

 

Exposició: Connecta't al còmic (2010)

Del 5 al 29 de desembre exposició Connecta't al Còmic (2010).

Es tracta d'una selecció de vinyetes del guanyador i finalistes de la II Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2010, que té l'objectiu de donar una empenta al que es considera el 9è art: el còmic, promovent l'accés professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes.
 
Amb el suport de l'Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya


Podeu veure el reportatge que hem fet al nostre bloc: BiblioBloc - Una mar de lletres
Connecta't al còmic

 

Hora del conte en llengua de signes: La bruixa Lletjards

La bruixa Lletjards El dissabte 24 de desembre la Biblioteca Armand Cardona va oferir l'Hora del Conte en llengua de signes La bruixa Lletjards a càrrec del seu autor Darabuc i amb la participació del l'il·lustrador JuanolO.

Per a la interpretació en LSC varem comptar amb un representant de la cooperativa Atenció a Persones Sordes i Sorcegues, APSO.

Es tractava de la presentació del conte núm. 12 de la col·lecció Ginjoler
 
Podeu veure el reportatge que hem fet al nostre bloc: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Hora del conte 'Em dic lila' i presentació de les coleccions de les Tres Bessones

El dimarts, 27 de desembre la Biblioteca va acollir l'Hora del Conte Em dic Lila a càrrec de Susana Peix i amb la presència de la Lila.

Aquesta activitat estava adreçada a nens i nenes a partir de 2 anys i es va comptar amb la col·laboració de l'Editorial Cromosoma.
Em dic Lila
  
A continuació, el mateix dimarts 27, es va procedir a la presentació de les col·leccions de contes de les Tres bessones “Un dia molt especial” i “De gran vull ser”.

Si voleu veure el reportatge que varem fer amb motiu d'aquestes dues activitats visiteu el nostre bloc: BiblioBloc - Una mar de lletres
Les tres bessones
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 14/01/2012