Activitats desembre 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats desembre 2010

Activitats desembre 2010

Índex

 

Presentació de la tesi: Des de la foscor...

Divendres 3 de desembre es va presentar la tesi
Des de la foscor...: una aproximació per a invidents a l'obra d'Armand Cardona Torrandell, a càrrec de l'autora Esther Sampietro a la biblioteca Armand Cardona Torrandell.
Presentació de la tesi sobre l'Armand CardonaDes de la foscor... la bava platejada d'un cargol és el títol que Esther Sampietro va donar a la seva tesi que suposa una original aproximació a l'obra de l'Armand Cardona. En aquest treball el repte era fer visibles algunes obres del pintor als invidents.
Amb la col·laboració de l'ONCE i sota el guiatge de Genís Martos, director de l'agència a Vilanova i la Geltrú, aquest treball es presentà a la biblioteca Cardona coincidint amb el Dia Internacional de les persones amb discapacitats.
 
Des de la foscor...Des de la foscor...Des de la foscor...

 

Taller: Els 5 sentits

Dissabte 4 de desembre, i en commemoració del Dia Internacional de les Discapacitats (3 de desembre), la Biblioteca Cardona va oferir el taller Els 5 sentits a càrrec d'Edulis.

Un taller que va apropar els nens de 6 i 7 anys a descobrir noves sensacions utilitzant els sentits.
Els 5 sentits
Taller Els 5 sentitsTaller Els 5 sentitsTaller Els 5 sentits

 

Hora del conte en Llenguatge de signes

Col·lecció Ginjoler Dijous, 23 de desembre a les 12 h hora del conte en llenguatge de signes. Text de Lola Casas i il·lustracions de Pere Cabaret.

A càrrec dels autors; per a la interpretació en LSC comptarem amb un representant de la cooperativa Atenció a Persones Sordes i Sorcegues, APSO.

Presentació del conte núm. 10 de la col·lecció Ginjoler
Col·labora: El Cep i la Nansa edicions

Activitat per a infants
  
Presentació del nou Ginjoler - Tot l'anyPresentació del nou Ginjoler - Tot l'anyPresentació del nou Ginjoler - Tot l'any

 

Contes animats: un viatge del paper a la pantalla

Dimarts 28 de desembre a les 12 h Contes animats: un viatge del paper a la pantalla a càrrec de MODIband.
 
Un programa de tres curts que vinculen la creació literària i la lectura amb el món del cinema i més concretament amb l'animació infantil. Dos curtmetratges basats en dos contes, un clàssic universal de Hans Christian Andersen i un conte insòlit de l'escriptor portugués José Saramago. La tercera peça és un capítol de la sèrie mítica de Rodolfo Pastos, Capelito, un petit xampinyó que corre tota mena d'aventures.Contes animats
 
Dins el programa Tot l'any lectura,
 
Contes AnimatsContes AnimatsContes Animats
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 29/12/2010