Activitats abril 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats abril 2012

Activitats abril 2012

Índex

 

3r Concurs Infantil de Punts de llibre

Del 2 al 30 d'abril 3r CONCURS INFANTIL DE PUNTS DE LLIBRE
La Biblioteca Armand Cardona organitza el tercer concurs de punts de llibre. Es tracta de dissenyar un punt de llibre. Enguany la temàtica del punt girarà entorn del Cavaller Sant Jordi de la llegenda de Sant Jordi.

Hi poden participar nens i nenes des de 1r fins a 6é de primària. Podeu trobar les bases del concurs a la sala infantil de la Biblioteca i al següent enllaç: Bases 3r Concurs Infantil de Punts de llibre

Activitat organitzada en motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil que se celebra el 2 d'abril
3r Concurs infantil de punts de llibre

 

Concurs Internacional de Dibuix Infantil

Del 2 al 28 d'abril CONCURS INTERNACIONAL DE DIBUIX INFANTIL
Els usuaris de la Biblioteca Armand Cardona poden participar en aquest concurs organitzat per la biblioteca "germana": la biblioteca municipal de Piekary Slaskie (Polònia). S'ha de fer un dibuix relacionat amb l'Eurocopa 2012, que se celebra aquest estiu a Polònia i Ucrània, i en el qual és imprescindible que surti alguna referència al país polac.

Hi poden participar nois i noies fins a 13 anys. Podeu trobar les bases del concurs a la Biblioteca i al següent enllaç: Bases 3r Concurs Infantil de Punts de llibre
Concurs Internacional de Dibuix Infantil

 

Exposició 'Tinc un llop a la tauleta de nit'

Tinc un llop a la tauleta de nit Del 12 d'abril al 12 de maig exposició Tinc un llop a la tauleta de nit.

L'exposició recull les diverses concepcions del llop com a personatge literari a través d'una tauleta de nit, dins i al voltant de la qual s'ofereix una selecció de textos, imatges, enregistraments sonors i objectes diversos que conviden a acostar-se al llop a través de llegir, escoltar, tocar, mirar i descobrir.

 

Presentació del llibre 'Els anys salvatges'

Divendres 20 d'abril es va presentar el llibre Els anys salvatges de Xavier Vernetta, a càrrec de Trinitat Gilbert (periodista) i Francesc Gil i Lluch (editor).

Aquest llibre no és ben bé una biografia, encara que es parli de la vida d'una persona. Ni tan sols és una autobiografia, encara que sovint un autor no pot evitar parlar d'ell mateix. És, més aviat, una ficció apassionada sobre el recorregut de l'Edmond Moner, a través d'una Barcelona també apassionada.
Els anys salvatges
  
Més informació: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Hora del conte 'El Drac i el poble sense memòria'

El drac i el poble sense memòriaEl dissabte 21 d'abril, en motiu de la diada de Sant Jordi, la Biblioteca va oferir l'hora del conte El drac i el poble sense memòria a càrrec de Xavier Raventós i Eva Bolaño.

Al finalitzar el conte es va difondre el punt de llibre guanyador del 2n. Concurs infantil de punts de llibre convocat per Sant Jordi 2011, obra de Maria Carmona.
   
El drac i el poble sense memòriaEl drac i el poble sense memòriaEl drac i el poble sense memòria

 

Sant Jordi a les Biblioteques

Sant Jordi 2012 

El dissabte 21 d'abril, com ja es tradicional, les Biblioteques Municipals celebren la festivitat de Sant Jordi.

Com cada any ho faran amb les activitats següents:

- Edició i difusió del Punt de llibre de la Biblioteca Sant Jordi 2012

- Elaboració de la Guia de lectura Sant Jordi, amb el recull de les principals novetats adquirides per les Biblioteques Municipals

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 27/04/2012