Activitats abril 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats abril 2011

Activitats abril 2011

Índex

 

2n Concurs Infantil de Punts de Llibre

Guanyador punt de llibre 2010  De l'1 al 30 d'abril, 2n concurs infantil de punts de llibre

La Biblioteca Armand Cardona organitza el segon concurs de punts de llibre. Es tracta de dissenyar un punt de llibre. Enguany la temàtica del punt girarà entorn de la Princesa de la llegenda de Sant Jordi.

Hi poden participar nens i nenes des de 1r fins a 6è de primària.

Podeu trobar les bases del concurs a la web i a la sala infantil de la Biblioteca.

Activitat organitzada en motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil (2 d'abril)

Bases del 2n Concurs Infantil de Punts de llibre
   
El dissabte 16 d'abril Punt de llibre guanyador de l'edició 2010

Publicació i difusió del punt de llibre guanyador del concurs infantil de punts de llibre de l'any 2010

 

Exposició 'Territoris fantàstics de la literatura infantil i juvenil'

Del 8 d'abril al 2 de maig exposició Territoris fantàstics de la literatura infantil i juvenil

La fantasia és un dels principals ingredients amb el qual relacionem la literatura infantil. La seva presència constant és un dels elements que la diferencia de la literatura per a adults.
 
TERRITORIS FANTÀSTICS es vol centrar en aquell tipus de llibres infantils de caire fantàstic que juguen amb dos mons, i en els quals els protagonistes troben el passadís secret, el mitjà de transport o el bitllet necessari per accedir al mon meravellós que hi ha l'altra banda. Però també es vol centrar en tota aquella narrativa que utilitza personatges, escenaris i peripècies que no pertanyen al món real i que són l'eix sobre el qual transita el gènere fantàstic, que tan poder de convocatòria ha tingut els darrers anys.Exposició 'Territoris fantàstics de la literatura infantial i juvenil'
 
Amb motiu d'aquesta exposició la Biblioteca editarà una guia de lectura que recollirà tots aquells documents de què disposa relacionats amb la literatura fantàstica: còmics, DVDs, novel·les, etc.

 

Presentació del llibre 'País de llops' de Xavier Vernetta

País de llops Divendres 15 d'abril a les 19 h. presentació del llibre País de llops de Xavier Vernetta; presentació a càrrec de Mercè Foradada. 

Una novel·la realista i d'intriga sobre els franquistes de Barcelona i sobre l'ambició sense límits entre els poderosos d'aquest país als anys 60.

 

Hora del conte en LSC 'El sol fa tard'

Dissabte 16 d'abril a les 12 h hora del conte en llenguatge de signes: El Sol fa tard amb text de Susana Peix i il·lustracions d'Anna Llenas, a càrrec de l'autora, per a la interpretació en LSC comptarem amb un representant de la cooperativa Atenció a Persones Sordes i Sorcegues, APSO.
 
Presentació del conte núm. 11 de la col·lecció Ginjoler

Col·labora: El Cep i la Nansa edicions

(activitat per a infants)
El Sol fa tard

 

Cicle La Unió: 'De la guerra a la transició. El nou Coro'

La Unió Vilanovina Divendres 29 d'abril a les 19:30h. segona conferència del cicle en motiu dels 150 anys de la societat La Unió Vilanovina.

De la guerra a la transició. El nou “Coro” a càrrec de Xavier Orriols. Segona conferència del cicle en la que es tracta de reconstruir la recent història del Coro d'ençà el final de la guerra fins els nostres dies.
 
Organitza: La Unió Vilanovina
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 29/04/2011