Turisme i Promoció de Ciutat

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Promoció Econòmica > Turisme i Promoció de Ciutat

Turisme i Promoció de Ciutat

turisme imatge pasifae

El nostre litoral lliure de massificacions i amb serveis de qualitat, el nostre clima agradable, els 3,5 km de platges de sorra fina i amplada excepcional i les aigües poc profundes fan de Vilanova i la Geltrú un espai privilegiat únic a la Costa de Barcelona.

Situats estratègicament a mig camí de Barcelona i Tarragona, les nostres excel·lents vies de comunicació, les instal·lacions dotades per a tot tipus d'esdeveniments i l'anella de coneixement i innovació formada per la Universitat Politècnica de Catalunya i per Neàpolis, fan de la nostra ciutat l'emplaçament ideal per celebrar congressos i reunions per a grups petits i mitjans.

A més a més, el nostre centre comercial, els restaurants, l'ambient familiar, el contacte amb la natura, els esports a la sorra i les aventures nàutiques us faran gaudir de la vostra estada.

Deixeu-vos assessorar per l'Oficina Municipal de Turisme i l'Estació Nàutica, segur que us ajudaran i us oferiran un gran ventall de possibilitats per fer de Vilanova i la Geltrú el vostre destí !!


VISITEU VILANOVA I LA GELTRÚ !! 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 13/08/2018