Habitatges d'ús turístic - HUT

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Promoció Econòmica > Turisme i Promoció de Ciutat > Habitatges d'ús turístic - HUT

Habitatges d'ús turístic - HUT

Pisos turístics

Un habitatge d'ús turístic - HUT - és aquell habitatge que la seva propietat cedeix a terceres persones a canvi d'un preu, per un període màxim de 31 dies, dues o més vegades l'any.

L'habitatge s'ha de cedir sencer i no es permet el lloguer per habitacions.

La titularitat de l'activitat és la propietat de l'habitatge, encara que la seva comercialització es pugui encarregar a una agència gestora.

Per posar en funcionament un HUT cal que la propietat ho informi prèviament a l'Ajuntament, a través de la comunicació prèvia d'habitatges d'ús turístic.

L'Ajuntament remetrà les dades a la Generalitat de Catalunya i aquesta li facilitarà el número d'inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya (RTC) de les empreses i els establiments turístics, adscrit a la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

La mateixa Direcció General de Turisme notificarà a la propietat el número d'inscripció en el RTC i des d'aquest moment l'HUT estarà identificat plenament a efectes legals.

El número d'inscripció haurà de constar en tota mena de publicitat que l'anunciï.

 

Per a més informació, us podeu adreçar a la Regidoria de Promoció de Ciutat des de la qual us acompanyem i assessorem en tot el procés de legalització de la comunicació prèvia d'habitatges d'ús turístics.

Podeu consultar el llistat dels HABITATGES D'ÚS TURÍSTIC OFICIALS DE VILANOVA I LA GELTRÚ, a través de la Guia Oficial d'Establiments Turístics o Mitjançant el web de www.vilanovaturisme.cat

 

"L'Ajuntament impulsa una campanya informativa per regular els Habitatges d'ús Turístic de Vilanova i la Geltrú" (2 de novembre de 2018)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 05/11/2018