Propostes pels Pressupostos 2018

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Temes d'actualitat > Propostes pels Pressupostos 2018

Propostes pels Pressupostos 2018

 Participatius 4

Encara ets a temps de presentar les teves propostes pels pressupostos participatius de Vilanova i la Geltrú

 

Per segon any consecutiu Vilanova i la Geltrú destinarà una part del pressupost municipal a diferents iniciatives proposades pels ciutadans, en una nova edició dels pressupostos participatius. Totes aquelles persones vinculades a la ciutat, estiguin empadronades o no, tenen temps fins al dia 15 d'abril per a presentar les seves propostes de fins a un màxim de 30.000 euros. Els pressupostos municipals han previst una partida de 150.000 euros per a destinar a projectes que facin una Vilanova millor. Ajuda'ns a aconseguir-ho!

 

Amb les teves idees podrem engegar iniciatives que facin de Vilanova una ciutat més amable, oberta i compromesa amb les necessitats dels seus ciutadans. Gràcies a l'ajuda dels vilanovins, amb els pressupostos de l'any passat vam poder instal·lar caixes niu per a controlar el mosquit tigre, vam fer millores a l'accessibilitat de les platges de la ciutat o vam instal·lar zones d'ombra a l'escola de la Ginesta. Pots consultar tots els projectes guanyadors de l'any 2017 aquí.

 

Si voleu presentar una proposta, ho heu de fer a través de la pàgina web http://participa.vilanova.cat/ abans del dia 15 d'abril. La vostra iniciativa ha de ser concreta, respondre a una necessitat determinada i de competència municipal. Podeu presentar idees relacionades amb la via pública o els equipaments municipals. Posteriorment seran també els ciutadans qui decidiran quines són les propostes que finalment es duran a terme, en una votació que començarà el mes de maig. Esperem les vostres idees!

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00