Últims dies pressupostos participatius

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Temes d'actualitat > Últims dies pressupostos participatius

Últims dies pressupostos participatius

Ultims dies presentació propostes 

 Afanya't a presentar la teva proposta pels pressupostos participatius!

El temps límit per presentar les vostres propostes pels pressupostos participatius està a punt de finalitzar! El proper diumenge 15 d'abril es tanca el termini establert perquè tots els ciutadans vinculats a la ciutat puguin contribuir a decidir a quins projectes es destinen els 150.000€ del pressupost municipal previstos. Cada proposta ha de ser d'un màxim de 30.000 euros i ha de representar un benefici general per la ciutadania, consulta les bases i presenta les teves idees a través de la pàgina web participa.vilanova.cat! Aprofita aquesta oportunitat per fer una Vilanova millor, més propera i oberta a la ciutadania.

Gràcies a l'ajuda dels vilanovins, amb els pressupostos de l'any passat vam poder instal·lar caixes niu per a controlar el mosquit tigre, vam fer millores a l'accessibilitat de les platges de la ciutat o vam instal·lar zones d'ombra a l'escola de la Ginesta. Pots consultar tots els projectes guanyadors de l'any 2017 aquí.

Si voleu presentar una proposta, entreu a la pàgina web http://participa.vilanova.cat/ abans del dia 15 d'abril. La vostra iniciativa ha de ser concreta, respondre a una necessitat determinada i de competència municipal. Podeu presentar idees relacionades amb la via pública o els equipaments municipals. Posteriorment seran també els ciutadans qui decidiran quines són les propostes que finalment es duran a terme, en una votació que començarà el mes de maig. Esperem les vostres idees!© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00