Pressupostos Participatius 2018

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Temes d'actualitat > Pressupostos Participatius 2018

Pressupostos Participatius 2018

Fes de Vilanova una ciutat millor i participa en els pressupostos participatius


Pressupostos Participatius, temes d'actualitat 4


Passarel·les a la platja per millorar l'accessibilitat, instal·lació de desfibril·ladors als centres cívics o millores en els passos de vianants, aquestes són només algunes de les accions que s'han pogut dur a terme gràcies als primers pressupostos participatius engegats a Vilanova i la Geltrú. Aquest 2018, en la segona edició, et necessitem a tu per a ajudar-nos a construir una Vilanova i la Geltrú amable i oberta a les necessitats dels seus ciutadans.

 

Del 15 de març al 15 d'abril tens temps per presentar una proposta per a realitzar dins del projecte dels pressupostos participatius i decidir en què invertir 150.000 € del pressupost municipals del 2018. Per fer-ho només has d'entrar a la web participa.vilanova.cat i presentar una proposta que s'adapti a les condicions del projecte.

 

Les propostes han d'estar relacionades amb l'espai públic o la millora dels equipaments municipals i han de ser de competència municipal i que compleixin la normativa vigent. A l'hora de presentar-les és important que la proposta sigui concreta i doni resposta a una necessitat determinada, per això és important que estigui relacionada amb un interès general i no personal. A més, els projectes no han de superar els 30.000 € i han de ser viables econòmicament.

 

Si estàs relacionat amb la ciutat, no ho dubtis i participa!© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00