Plànols de la ciutat

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La ciutat > Plànols de la ciutat

Plànols de la ciutat

Aquests són els visualitzadors de mapes disponibles a la web municipal:

Si vols mapes en format PDF, els pots trobar aquí.

També pots consultar els tràmits relacionats amb l'accés als mapes:

A continuació et presentem una breu descripció dels visualitzadors de mapes disponibles ja comentats i d'altres públics que et poden interessar:Índex

 

Mapa Ciutat

Mapa CiutatEl Mapa Ciutat permet situar gràficament molts dels serveis que figuren al Directori, com ara: museus, restaurants, administracions, mercats municipals, policia o autobusos.

[+] Informació

 

Mapa d'Educació i Formació

Mapa d'Educació i FormacióEl Mapa d'Educació i Formació presenta capes específiques relacionades amb el tema Educació i Formació del Directori.

[+] Informació

 

Mapa Comercial

Mapa ComercialEl Mapa Comercial presenta capes específiques relacionades amb el tema Indústria, comerç i serveis del Directori.

[+] Informació

 

Mapa de Mobilitat

Mapa de MobilitatEl Mapa de Mobilitat presenta: talls de carreraparcamentstransports públics i altres dades relacionades amb la mobilitat pel municipi.

[+] Informació

 

Mapa de l'Agenda

Mapa de l'AgendaEl Mapa de l'Agenda presenta els actes recollits a l'Agenda municipal.

[+] Informació

 

Mapa Acústic

Mapa AcústicEl Mapa Acústic presenta, entre d'altres capes, el mapa de capacitat acústica i el mapa de soroll de la ciutat. Aquí tens més informació sobre el mapa acústic municipal.

[+] Informació

 

Mapa Conèixer el municipi

Mapa Conèixer el municipiAmb el Mapa Conèixer el municipi podràs veure alguns itineraris urbans i excursions de natura pel municipi. També es poden situar gràficament els elements més representatius del municipi: platges, jardins, masies, sectors, etc.

[+] Informació

 

Mapa de Catalunya

Mapa de CatalunyaEl Mapa de Catalunya presenta capes d'àmbit superior al municipal. Aquestes capes són de servidors de mapes de l'ICC (Institut Cartogràfic de Catalunya). Poden trigar una mica més en veure's.

[+] Informació

 

Altres mapes


Mapa IDEC

El Projecte IDEC (Infraestructura de Dades Espacials de Catalunya) es una iniciativa pública que posa al teu abast dades de diferents servidors de mapes, com ara la Direcció General de Cadastre, l'Institut Cartogràfic de Catalunya, el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya o Localret.

 

Hipermapa. Atles electrònic de Catalunya. Gencat

L'Hipermapa de la Generalitat permet veure la cartografia de base (ortofotomapes, mapes topogràfics,..) i diferents continguts temàtics (serveis, actuacions al territori,..).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00