Itineraris urbans

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La ciutat > Què fer? > Itineraris urbans

Itineraris urbans

Un passeig pel centre de Vilanova

Itineraris urbans - centreDes de la plaça de d'Eduard Maristany fins al Museu Can Papiol. Temps: uns 30 minuts.
Passa pel Museu del Ferrocarril, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, la plaça de la Vila, el carrer dels Caputxins, l'església arxiprestral de Sant Antoni Abat i fins al Museu Romàntic Can Papiol. 

Recorregut complet 


Un passeig pel barri marítim

Itinerari marítimDes de l'ermita de Sant Cristòfol a la de Sant Gervasi. Temps: uns 30 minuts.
Itinerari que ressegueix el paisatge natural del litoral vilanoví. Es passa per l'ermita i el far de Sant Cristòfol, el passeig Marítim, el port, el monument a Francesc Macià, el parc de Ribes Roges, la Torre Blava, la Pasífae, el Jaciment Arqueològic d'Adarró i l'ermita de Sant Gervasi. 

Recorregut complet 


L'aventura d'ultramar

Itineraris urbans - ultramarDel Museu Romàntic Can Papiol al parc de Gumà i Ferran. Temps: uns 30 minuts.
El recorregut il·lustra l'expansió que es produí a la ciutat al segle XIX, en gran mesura deguda al paper que jugaren els "americanos" retornats de les colònies amb fortunes, idees i nous aires de modernitat. La construcció d'espais privats i públics van canviar la personalitat de la petita ciutat. Van aparèixer fonts commemoratives, es van inaugurar monuments emblemàtics, es van construir nous edificis.

Recorregut complet 


La rambla

Itineraris urbans - ramblaDes del monument a Francesc Macià a l'església arxiprestral de Sant Antoni Abat. Temps: uns 30 minuts.
Recorregut vertical per tota la rambla, des de l'inici de la rambla de la Pau, a baix a mar, fins al capdamunt de la rambla Principal. Pel camí s'hi troben edificis d'interès arquitectònic, com Can Pahissa o la casa Renard. La rambla és eix de la zona comercial i lúdica del centre de la ciutat.

Recorregut complet 

La Geltrú

Itineraris urbans - GeltrúDes de la plaça de la Vila fins al Castell de la Geltrú. Temps: uns 25 minuts.
Passa per la plaça de Miró de Montgròs, el carrer de Santa Eulàlia, el carrer de la Unió, la plaça dels Lledoners, la casa del Bosser, els carrers del Ravalet i dels Arengaders, l'església i el castell de la Geltrú i el monument al mestre Toldrà. 

Recorregut complet 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00