SPANISH BRASS I PEP “BOTIFARRA”. METALLS D’ESTIL

spanish-i-botifarra-Art-final-Cartell-SBLM-Botiffarra-650px

DIUMENGE 18 DE JUNY
20H PLAÇA DE LA VILA

UNA GRAN TRANSFORMACIÓ MUSICAL PER GAUDIR DEL FOLKLORE I LES CANÇONS DE PEP GIMENO “BOTIFARRA” I EL LLENGUATGE CONTEMPORANI CAMBRÍSTIC DEL GRAN QUINTET DE METALLS

Pep Gimeno “Botifarra” nascut a Xàtiva l’any 1960, amb només 16 anys començà a recórrer els pobles de les comarques centrals valencianes cercant les persones que conservaven viva la memòria de la música tradicional, i les enregistrava per poder difondre les cançons a través de les actuacions en directe i, amb el temps, fixar-les a través dels discos. Amb el pas del temps passa a ser i és un dels cantaors més carismàtics dins de la música popular valenciana i ha col·laborat amb infinitat de grups.

Spanish Brass Luur Metalls té una trajectòria de més de 25 anys en el món de la música de cambra, és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. I ha participat en alguns dels festivals més importants de música i ha fet gires per tot el món.

Metalls d’estil està basat en part de les cançons que Pep “Botifarra” ha anat recopilant al llarg de la seva trajectòria artística, aprofitant la riquesa melòdica que caracteritza als “pals” del cant d’estil, que estan replets de melismes i elements barroquizants en la melodia i fusionar-los amb el llenguatge contemporani cambrístic que avui dia pot desenvolupar un quintet de metalls de l’envergadura dels Spanish Brass Luur Metalls.

http://spanishbrass.com/metalls-destil-concierto