Setmana verda – Febrer 2019


Ja tenim aquí la setmana verda, aquest any entre el 30 de gener i el 8 de febrer ambdós inclosos. Us recordem que la setmana verda és la setmana d’audicions i exàmens i que, per tant, no hi haurà classes ni l’horari lectiu habitual.

Us adjuntem el llistat dels exàmens de la primera avaluació del grau professional i del llenguatge musical de nivell elemental.

Llistat_examens_febrer_2019_A4

 

L’ECMM recomana: Xiula


XIULA

DINTRÍSSIM

20/01/2019 18:00 h

comprar entrades

 

Preus: 6,50 €

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

 

 

. Concert exclòs de descomptes, inclòs en abonament familiar

 

UN VIATGE MUSICAL A L’INTERIOR D’UN MATEIX

 

Els Xiula presenten el seu nou disc Dintríssim en un espectacle interactiu d’animació on es barrejaran els seus clàssics Verdura i Peix o Polls amb la nova fornada de cançons que s’originen en aquest viatge a l’interior del cos humà. Un recorregut salvatge per estils musicals molt variats amb cançons que treballen valors de manera divertida i crítica. Meditant amb un mantra, trapejant contra el bullying o ballant al ritme del Sucre, aquests músics-educadors us conviden a l’espectacle familiar del futur.

 

 

Creació i direcció: Xiula

Lletra i música: Xiula

Músics:

Rikki Arjuna: veu i guitarres

Jan Garrigo: veu i guitarres

Adrià Heredia: baix i veus

Marc Soto: Percussió, bateria i veus

Disseny artístic: Xavi Oribe

Projeccions: Xavi Serrahina

 

 

Mostrant l’entrada del concert al parc infantil Món Imaginari (Carrer del Recreo, 13) podreu gaudir d’1 hora de joc per 1 €.

 

 

 

Durada: 70′

Més informació:
http://xiula.wordpress.com

L’ECMM recomana: Concert de la festa major d’hivern


BANDA DE MÚSICA MESTRE MONTSERRAT

CONCERT DE FESTA MAJOR D’HIVERN

 

13/01/2019 19:00 h

comprar entrades

 

Preus: 5,00 €

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

* Concert de preu únic, fora d’abonament i exclòs de descomptes

 

La Banda Mestre Montserrat és una formació musical integrada per més de 70 components, entre ells alumnes de grau professional i professors de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú. Participa en les principals activitats festives de Vilanova i també en activitats solidàries. I ofereix diversos concerts durant tot l’any, tant a la capital del Garraf com a altres punts de Catalunya i de l’Estat espanyol.

En aquest cas, la Banda Mestre Montserrat amb l’Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú ofereixen aquest concert, en motiu de la Festa de Sant Antoni Abat patró d’aquesta ciutat.

 

Direcció: Emilio Serrano

 

Durada: 90′

Més informació:
http://vilanova.cat/ecmusica/conjunts-estables/#montserrt / trestombs@hotmail.com

 

L’ECMM recomana: Feliços 25 anys, Cor Isquione i Bitxac!


COR ISQUIONE I ORQUESTRA BARROCA VESPRES D’ARNADÍ

GLORIA I MAGNIFICAT DE VIVALDI

22/12/2018 20:30 h comprar entrades

23/12/2018 19:00 h comprar entrades

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

CELEBREM ELS 25 ANYS! Amb aquest concert que avui us oferim volem celebrar que fa 25 anys que cantem junts i que durant aquest temps hem anat construint un petit projecte musical amb vocació de ser d’àmbit comarcal en el qual ja han participat més d’un centenar de persones. Algunes hi som des del primer dia i d’altres s’hi han anat incorporant o hi han estat només de passada. Totes, junt amb el seu inseparable company de viatge el Cor Bitxac de St. Pere de Ribes, han contribuït a fer-lo possible amb la seva dedicació, esforç i compromís.  El cor Isquione, com gairebé tots els cors, és el fruit de la trobada casual de persones atretes pel gust de la música i del cant. Persones que procedeixen de sensibilitats diverses, de mons professionals i personals també molt diferents i que aporten al conjunt una riquesa humana enorme. Més enllà de les partitures i les hores d’assaig, en aquests 25 anys hem compartit discretament tot allò que forma part de les nostres vides privades i que contribueix a crear lligams difícils de desfer. Això també el fa especialment valuós i interessant.  Vespres d’Arnadí és un dels regals més preuats del nostre aniversari. Per segona vegada tenim l’oportunitat de gaudir treballant amb aquesta formació de reconeguda trajectòria en el camp de la interpretació de la música antiga.  

El concert s’emmarca en el programa de SUPORT A LA CREACIÓ, SINGULART.  

Formació: Cor Isquione — Isabel Pla, direcció

Orquestra Barroca Vespres d’Arnadí — Dani Espasa, direcció 

Durada: 60′

L’ECMM recomana: Recordant Toldrà


COBLA MARICEL I ORFEÓ VILANOVÍ

CONCERT RECORDANT EDUARD TOLDRÀ

16/12/2018 19:00 h comprar entrades

Preus: 5,00 €

Lloc: Auditori Eduard Toldrà
Concert exclòs de descompte i fora d’abonament  

La Cobla Maricel, a les portes del seu desè aniversari, tè dos grans reptes en el concert que recorda, com en cada edició, la figura dels mestre Toldrà. Una primera part a on la Cobla interpreta un repertori clàssic d’una dificultat cambrística i solista inigualable. En la segona part, tot i els cent-un anys entre ambdues entitats, fusiona, per primera vegada, el so de la cobla amb les veus de l’Orfeó Vilanoví.  Fitxa artística  Directors: Francesc Gregori i Pons / Josep Mª Vidal Formació: Joan Moliner (flabiol i tamborí), Armand Franco i Jordi Olesti (tibles), Joan Benavides i Marià Franco (tenores), Salva Pérez i Ignasi Franco (trompetes),Joan Ignasi Enríquez (trombó), Guillem Lluís i Gerard Babiloni (fiscorns) i Adrià Pinto (contrabaix)  

Durada: 75

Concert del Cor de veus blanques


El proper dimecres 19 de desembre el Cor de veus blanques de grau professional de l’ECMM oferirà un concert en el cicle de concerts d’Advent que es programa a la capella de la Casa d’empara.

Els concerts d’aquest cicle són de pagament i els diners recaptats són per a pagar la restauració dels vitralls de la capella de la Fundació d’empara. En aquesta web es dona informació al respecte

Memes, a l’ECMM


Des de fa unes setmanes que els alumnes del centre s’han espavilat a crear dos perfils de memes relacionats amb la nostra activitat o amb l’estudi musical i la música en general. La veritat és que són molt i molt divertits! Per una banda teniu els memestremontserrat.oficial i per altra els memes_conservatori. Felicitats als dos perfils!

Si voleu passar una bona estona, feu-hi una visita!

Torna Música en família i Educació Musical Preparatòria


L’ECMM Vilanova i la Geltrú obre de nou les inscripcions per als més petits. A partir de dilluns 17 de desembre els podeu apuntar al segon bloc de Música en família per a nens i nenes de 4 a 36 mesos, i Educació Musical Preparatòria per a nens i nenes de P3, P4 i P5.

Viure la música des de ben petit estimula un munt de competències socials i cognitives i ajuda al desenvolupament de les capacitats físiques i intel·lectuals. L’objectiu és la immersió del nadó dins del món musical pel que fa a mètriques, ritmes, modes, harmonies i estils i, de la mateixa manera que l’infant s’impregna de la llengua materna fins arribar a poder-la parlar i escriure, s’impregni de la música per a poder comprendre-la, gaudir-la i expressar-se amb ella, d’una manera o un altra, tota la vida.

Per a més informació cal posar-se en contacte amb la Secretaria del centre, al carrer de l’Escorxador número 4.

Concert de Nadal: Els colors del Nadal


El dimarts, 18 de desembre l’ ECMM Mestre Montserrat té el plaer d’oferir-vos un concert a la Sala Gran de l’ Auditori Eduard Toldrà, a càrrec dels alumnes de sensibilització 1 i 2 que donarà cloenda a l’any 2018 i que estarà relacionat amb el centre d’interès d’aquest curs ‘Música en Colors’. Concretament interpretaran la cantata “Els colors del Nadal”.

Concert de Nadal: Cantem el Nadal!


El dijous, 20 de desembre l’ECMM Mestre Montserrat té el plaer d’oferir-vos un concert a la Sala Gran de l’Auditori Eduard Toldrà a càrrec dels alumnes de Cant Coral de l’ECMM Mestre Montserrat que donarà cloenda a l’any 2018.

El concert, amb inici a les 19:30h, estarà relacionat amb el centre d’interès d’aquest curs ‘Música en Colors’ i porta per títol ‘Cantem el Nadal!’