L’ECMM recomana: Tromponautes del cinema


Frozen, Superman, Toy Story, James Bond, El llibre de la selva,… una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema interpretades amb el quintet d’instruments de vent metall de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i amb la presentació del Lawrence Stanley (Fish & Chips) i l’Stuart McDonald. Música i teatre amb molta i molta diversió!
21/01/2018 18:00 h comprar entrades

Preus: 6,00 € anticipada, 8,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

FITXA ARTÍSTICA:
Lawrence Stanley i Stuart MacDonald, actors
Carlos Megías i Alexandre Baiget, trompetes
Juan Francisco Bertomeu, trompa
Paco Palasí, trombó
Joan B. Domènech, tuba

L’ECMM recomana: Dolo Beltran


Dolo Beltran, excantant de Pastora, s’estrena en solitari amb un projecte on hi ha abocat tota la seva passió i talent. Un nou vehicle musical de pop electrònic i guitarrer, en el que ha compost totes les cançons buscant l’equilibri entre les ganes de ballar i les ganes d’explicar històries. Amb la col•laboració del DJ i productor Sergio Fernández, han donat forma a Copilotos, una col•lecció de singles perfectes que entren a la primera, autèntics trencapistes sonors, tararejables i altament ballables.
20/01/2018 21:00 h comprar entrades

Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla (Recordeu que els alumnes del centre teniu les entrades a 5€ prèvia presentació del carnet de l’ECMM a les taquilles de l’auditori).

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

FITXA ARTÍSTICA:
Dolo Beltran, veu
Jordi Busquets, guitarra
Narcís Corominas, teclista
Xevi Camp, bateria

Carnet de l’escola


Ja podeu passar per secretaria a recollir el carnet de l’escola 2017-18, que us serà vàlid per vàries coses, entre elles demanar llibres a la biblioteca del centre i per gaudir de descomptes en entrades a l’Auditori Eduard Toldrà.

Vídeo: Cantates de Nadal


Recordem les dues recents cantates de Nadal, la del grup de caant coral i cor de veus blanques interpretant la cantata “Mr. Scrooge, cançó de Nadal” i la dels grups de sensibilització titulada “La ventafocs”.

Vídeo: Concert d’inici del curs 2017-18


Recordem el concert d’inici del curs 2017-18, amb el recital de graduació de l’Ester Juanmartí, la presentació del centre d’interès “La música i els contes” i el concert de la Banda Mestre Montserrat.

L’ECMM recomana: Las Migas


Alguns mitjans ho han denominat l’estil de Las Migas com a cançó mediterrània, música per a l’ànima, poesia cantada, sense altres límits que la seva pròpia inspiració. La seva música és un viatge cap a allò que ens és proper i a l’impossible, amb creacions que et submergeixen en la nostàlgia, l’eufòria o et connecten amb les emocions i sentiments.
Vente conmigo és el seu darrer disc. Produït per Josemi Carmona, incorpora tocs llatins i electrònics que difereixen dels seus anteriors àlbums, amb el qual pretenen sorprendre i emocionar. Un estil més rítmic i lluminós, que conserva la passió i l’elegància que sempre ha caracteritzat a la música de Las Migas.
Queden molt poques entrades, així que afanyeu-vos. El concert de Las Migas és aquest divendres a les 21h a l’Auditori Eduard Toldrà.

Festius de desembre


Us informem que els propers dies 4 i 5 de desembre la secretaria del centre romandrà tancada. També us informem que el centre romandrà tancat del 6 al 10 ambdós inclosos degut als dies festius i de lliure disposició del centre.
 
Si necessiteu posar-vos en contacte amb algun professor o equip directiu, recordeu que a la pàgina web de l’escola podeu trobar els correus electrònics de cadascú.