L’ECMM recomana: Parlem de música


Parlem de música són unes trobades de persones interessades a conversar sobre música, coordinades per l’Associació Musical Eduard Toldrà. Aquesta és la seva programació:

19 D’OCTUBRE → 21.00H AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

El paper dels museus de música en la interpretació de les obres del passat, amb Romà Escalas

El que fou el director del Museu de la Músi- ca de Barcelona i col·laborador directe de la posada en marxa del Museu d’Instruments de Ceret, ens explicarà el sentit que prenen en l’actualitat l’existència d’aquestes institucions, sobretot, a l’hora d’entendre la interpretació autèntica de les obres en el passat.

23 DE NOVEMBRE → 21.00H AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

El doble concert de brahms i la cinquena de Xostakóvitx, amb David Puertas

David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el divendres 24 de novembre de 2017 a les 19h a l’Auditori de Barcelona, a càr- rec de l’OBC sota la direcció de Kazushi Ono. Els germans Abel i ArnauTomàs (components del QUARTET CASALS) presenten el Doble Con- cert de Brahms, una obra única en el reperto- ri europeu que requereix una compenetració màxima entre els intèrprets, i Kazushi Ono ens porta l’espectacular Cinquena de Xostakóvitx. L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

14 DE DESEMBRE → 21.00H AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

La música ‘fantàstica’ de Berlioz, amb Miquel Bernadó

El genial Hèctor Berlioz va compartir cabòries amb els imprescindibles Offenbach o Baude- laire i va tenir un peu en el romanticisme men- tre anticipava el modernisme. Un recorregut artístic pel París del Segon Imperi.

25 DE GENER DE 2018 → 21.00H AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

La cinquena de Txaikovski i el 2n. de Rakhmàninov, amb David Puertas

David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el dissabte 27 de gener de 2018 a les 19h a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC sota la direcció de Diego Martín-Etxebarría. L’obra per a piano més popular del segle XX de la mà d’un dels pianistes més rellevants del moment, Vadym Kholodenko, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarria, director format a l’ESMUC que ha triomfat recentment a el Japó. Tots els elements per fer d’aquest un concert indispensable, amb la simfonia més personal de Txaikovski. L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

 

L’ECMM recomana: Blooming duo & Òscar Dalmau


El comunicador Òscar Dalmau, gran amant de la música catalana del S.XX, juntament amb el duet Blooming duo format per l’Esther Pinyol a l’arpa i en Ferran Carceller a la marimba, anirà descobrint tots els secrets i curiositats del repertori català especialment compost per aquest duet que ja és referència a Catalunya. Un concert especial i màgic, on l’arpa i la marimba es troben i s’uneixen a la inconfusible veu i el talent comunicatiu de l’Òscar Dalmau.

El concert és aquest divendres a les 21:00h. Els alumnes de l’ECMM teniu les entrades a 5€ si porteu a taquilles el carnet del centre o la matrícula.

Més informació

Fotografies: Concert inaugural curs 2017-18


Algunes imatges del concert inaugural del curs 2017-18, on vàrem poder gaudir del recital de gradució de l’Ester Juanmartí (felicitats per la teva graduació! ), la presentació del centre d’interès a càrrec d’en Joan Manuel Chouciño  i un gran concert de la Banda de Música Mestre Montserrat .

Concert inaugural curs 2017-18

L’ECMM recomana: Les mil cares del swing


Si sou dels que quan sentiu la paraula swing us ve un desig irrefrenable de picar de mans i moure l’esquelet, porteu tota la família a l’Auditori Eduard Toldrà a veure Les mil cares del swing. Els components de Shakin’ All, consagrats al ritme irrefrenable i l’energia contagiosa del swing, es fan acompanyar dels millors ballarins perquè l’espectacle sigui inoblidable!

Data: diumenge 15/10/2017
Hora: 18:00 h

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

Comprar entrades

Preus: 6,00 € anticipada, 8,00 € a taquilla

 

Taller de swing: 

Diumenge 15 d’octubre a les 11h a la Sala petita de l’Auditori Eduard Toldrà. 
Els ballarins de “Les mil cares del swing” ens ofereixen aquest taller introductori a aquest ball tan divertit i social. no fa falta coneixements previs, només ganes de passar-ho bé i aprendre. El swing és alegria i desinhibició! vine amb la teva parella a ballar.
Activitat en parella ( a partir de 9 anys, fins a 15 parelles). Places limitades. Inscripció prèvia. Preu: 10€ per parella.
Per assistir a l’activitat, cal posar-se en contacte al telf. 93 814 00 00 ext 3176 de dilluns a divendres de 9 h a 14 h o bé a info@auditoritoldra.cat

 

L’ECMM recomana: Contrapunt


Contrapunt és un cicle de música de petit format i proximitat, o si es vol de KM. 0, interpretada per joves músics vilanovins, la gran majoria d’ells formats en el nostre centre: Caterina del Cerro (arpa), Àngel Agulló i Neus Llorens (guitarra i soprano), Ensemble Triart – Anna Guasch Riedweg (soprano), Guillem Serra (trompa), Bru Corbella (piano) i Quartet Isart – Neus Navarrete (violí), Laura Urteaga (violí), Albert Coronado (viola) i Sergi Huerta (violoncel).

El cicle emmarcat en el programa de Suport a la Creació Singulart, consta de 4 concerts en 2 sessions. Cada sessió oferirà dos concerts consecutius de 30 minuts cadascun, en un ambient distès i en un espai singular a l’hora d’escoltar música. Els músics interpretaran d’una manera propera el què i el perquè de les músiques que habitualment toquen. Una aproximació diferent de la música clàssica.

El cicle té dues sessions: aquest dissabte 14 d’octubre i el proper 21 d’octubre.

doc_22454859_1

Venda d’entrades:

Tots els dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal.
Per Internet a www.auditoritoldra.cat
Des d’una hora abans de l’inici del concert al Centre d’Art Contemporani La Sala.

Preus:

10€
Menors de 25 anys*: 5€ * cal acreditar-ho amb el DNI
Més info:
www.auditoritoldra.cat
www.facebook.com/Auditoritoldra/
instagram: @auditoritoldra

Comunicat de l’ECMM Vilanova i la Geltrú


Benvolgudes famílies.

La Corporació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decidit una “Aturada de país” pels actes succeïts en el dia d’ahir, per la qual cosa demà restaran tancats al públic la totalitat dels serveis amb la sola excepció d’aquells pels que s’ha acordat Serveis Mínims a la Mesa de Negociació. L’Escola i Conservatori de Música Mestre Montserrat, disposarà de serveis mínims de 16 a 20 hores (director i conserge).

Salutacions cordials.

Emilio Serrano Martínez
Director

L’ECMM recomana: Nova programació a l’Auditori Eduard Toldrà


El passat 15 de setembre es van donar a conèixer les propostes escèniques i visuals que hi haurà a vilanova i la Geltrú de setembre al gener del 2018. Són propostes de música, teatre, dansa, circ i exposicions que hi haurà doncs a l’Auditori Eduard Toldrà, Teatre Principal i La Sala.

Programació Auditori Eduard Toldrà tardor-hivern 2017-18

Musicalment parlant l’Auditori Eduard Toldrà ha presentat una programació amb moltes propostes interessants, on hi participen també alguns dels conjunts del centre. Us recodem que els alumnes de l’ECMM teniu les entrades a 5€ presentant el carnet del centre a les taquilles.

Podeu adquirir anticipadament les entrades a la web de l’Auditori Eduard Toldrà.

 

1

COBLA MARICEL: EL GARRAF DANSA EN CERCLE

8/10/17

Cobla

2

SHAKIN’ ALL: LES MIL CARES DEL SWING
+ Taller d’iniciació al swing

15/10/17

Familiar

3

BLOOMING DUO & ÒSCAR DALMAU: QUILÒMETRE ZERO

20/10/17

Clàssica

4

CAMERATA EDUARD TOLDRÀ: RÈQUIEM DE W.A. MOZART

29/10/17

Clàssica

5

MURTRA ENSEMBLE: HISTÒRIA D’UN SOLDAT D’IGOR STRAVINSKI

5/11/17

Clàssica

6

OBMUD: PASSI EL QUE PASSI

12/11/17

Musical

7

XESCA FORT: CANCIÓN DESNUDA

25/11/17

Cantautor

8

MARIA LLUÏSA MUNTADA & COSMOS QUARTET: TOLDRÀ A 5

26/11/17

Clàssica

9

CLAMS: RIU-TE’N

1/12/17

Pop-rock

10

CLARA LUNA & VILANOVA BIG BAND: ELLA FITZGERALD 100 ANYS

3/12/17

Jazz

11

LLUÏSOS COBLA: RECORDANT TOLDRÀ

10/12/17

Cobla

12

LAS MIGAS: VENTE CONMIGO

15/12/17

Flamenc

13

CAMERATA EDUARD TOLDRÀ: CONCERT DE SANT ESTEVE

26/12/17

Clàssica

14

BANDA MESTRE MONTSERRAT: CONCERT DE LA FESTA MAJOR D’HIVERN

14/1/18

Banda

15

DOLO BELTRÁN: COPILOTOS

20/1/18

Pop-rock

16

QUINTET DE METALLS DE L’OSV: TROMPONAUTES DEL CINEMA

21/1/18

Familiar

 

L’ECMM recomana: Acte de presentació de la nova temporada Escena


El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú acollirà el divendres 15 de setembre, a les 20 hores, la presentació de la nova temporada Escena, l’entrada és lliure. Una temporada que s’emmarca entre els mesos de setembre 2017 i gener 2018, i que ofereix gran varietat de propostes pel que fa a teatre, la música, la dansa, el circ, el cinema i les exposicions. La Vilanova Big Band, la Banda Mestre Montserrat i l’Orquestra Simfònica Mestre Montserrat participaran d’aquesta nova programació, que inclou activitats per a tots els gustos.

La posada en escena de la presentació estarà dirigida pel guionista Pau Escribano, amb la col•laboració d’intèrprets de Tracart, Aula d’Activitats Teatrals, sota la direcció de Montse Obrador. L’acte serà presentat estarà conduït per Carles Serra.

Si bé, al mes de juliol ja es va fer un avançament d’algunes de les propostes que es podran veure durant la temporada (vegeu informació) serà en l’acte de divendres quan es coneixerà el gruix de la programació. , que Es presentaran els diferents espectacles, concerts, exposicions i d’altres activitats que al llarg dels pròxims mesos es podran veure al Teatre Principal, Auditori Eduard Toldrà i Centre d’Art Contemporani La Sala.

Com en altres ocasions, a més de presentar la programació, l’acte comptarà amb actuacions en directe i un petit refrigeri pels assistents.