Hora del conte en anglès: Syriëlle


Dissabte 29 de setembre a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell

Hora del conte en anglès: Syriëlle, a càrrec de Susanna Garcia-Prieto i d’alumnes de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.

Fusió de narració i música que ens explica una història d’amistat entre una fada que volia agafar una estrella i un ogre que viu sol al bosc.

Més informació Biblioteca Armand Cardona Torrandell

Recital de violí a càrrec de Jan Calabuig


El proper dimarts, 25 de setembre a les 18:45h a la sala Petita de l’ECMM us oferirem un recital de violí a càrrec de Jan Calabuig Sans.

El Jan Calabuig estudia a l’escola Pau Casals de El Vendrell i rep classes individuals amb el  violinista català Josep Colomé.

Ha estat guardonat amb el primer premi del Concurs Instrumental Sant Anastasi (2016), el segon premi  el Concurs de violí de Barcelona(2016), finalista el concurs de la fundació Arjau (2014 i 2015) i guanyador d’una beca al Festival Internacional de Música de Lluc, Mallorca. (2018).

Ha realitzat concerts a ciutats com El Vendrell, Barcelona, Port de Pollença, Monestir de Lluc (Mallorca)  Lleida, Colombres (Astúries) , Castellar de N’Hug.

El concert l’oferirà amb un violi Ignacio Fleta del 1920 (luthier de Pau Casals) i un arc model Peccatte del 2017 de l’arquetera Montserrat Solé.

Hi sou tots convidats!

Nous vídeos: Recitals 2018, The princess bride, les cantates de final de curs i els concerts del departament de guitarra i arpa


Us adjuntem els vídeos d’algunes activitats que hem realitzat aquest carregat final de curs:

  • Els recitals de graduació dels nostres alumnes del conservatori
  • I diverses propostes emmarcades dins les activitats del nostre centre d’interès “La música i els contes”: les cantates “El petit príncep” i “Les aventures de Rodomont i Tranchemontagne”, el concert “The princess bride”, “María de buenos Aires” i la “Llegenda irlandesa”.

L’ECMM recomana: Concert en homenatge a Eduard Toldrà


07/07/2018 21:30 h comprar entrades

Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

L’Associació Musical Eduard Toldrà i la Camerata Eduard Toldrà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Auditori Eduard Toldrà volen homenatjar la figura del músic vilanoví en un concert especial dedicat a la seva obra. La taquilla del concert anirà destinada a l’obtenció de documentació personal d’Eduard Toldrà, per tal que quedi incorporada al Fons Toldrà de la Biblioteca Museu víctor Balaguer i pugui ser consultada en benefici de l’estudi de la figura i de l’obra del mestre. L’Associació Musical Eduard Toldrà i la Camerata Eduard Toldrà, juntament amb el pianista Albert Guinovart, el tenor David Alegret, la soprano Maria Lluïsa Muntada i el director Edmon Colomer cedeixen els honoraris d’aquesta producció per aquesta finalitat.

 

Fitxa artística:

– Albert Guinovart, piano

– David Alegret, tenor

– Maria Lluïsa Muntada, soprano

 

– Edmon colomer, director

– Camerata Eduard Toldrà