L’ECMM recomana: Grupo vocal Kollage


Viatge a través de la veu

(Recomanat a partir de 6 anys)

 

La veu, amb les seves immenses possibilitats sonores, serà la protagonista d’aquest espectacle. Una oportunitat única per viatjar pels cinc continents i descobrir algunes de les seves músiques tradicionals o populars. Deixeu-vos seduir pels violins, trompetes, guitarres, flautes, trombons, maraques, balalaiques, didjeridús… que aquests cinc esplèndids cantants ens interpretaran exclussivament a cappella.

 

 

FITXA ARTÍSTICA:

GRUPO VOCAL KOLLAGE

Javier Canales

Ihosvanni Conyedo

Daniel Morales

Àlex Delgado

Jordi Vallespí

 

Daniel Morales, direcció musical

Jana Grulichová, direcció coreogràfica

L’ECMM recomana: Xavier Pagès-Corella dirigeix Mahler


Aquest diumenge 4 a les 18:00, primer concert de la Camerata Eduard Toldrà de la nova temporada. I els alumnes del centre teniu l’entrada gratuïta!

La simfonia “Tità” de Gustav Mahler és en teoria la primera del seu cicle simfònic, encara que realment no ho va ser. Hi ha evidències històriques de que amb anterioritat va compondre quatre simfonies, els manuscrits de les quals van desaparèixer després de la Segona Guerra Mundial. Això explicaria per què aquesta simfonia té una consistència i un mestratge impròpies del que es podria esperar de l’opera prima d’un jove compositor.

La Tità es va estrenar a Budapest el 20 de novembre de 1889 després que la majoria de directors de l’època la rebutgessin per considerar-la “massa moderna i transgressora”. Avui dia és una obra de referència.

PROGRAMA

– Gustav Mahler: Simfonia nº1 “Tità” (versió de Simon Klaus

FITXA ARTÍSTICA:
Camerata Eduard Toldrà
Xavier Pagès-Corella, director

Durada: 90′

Més informació:
http://www.camerataeduardtoldra.cat

 

 

L’ECMM recomana: Acte de presentació de la temporada març-juny 2018


Demà divendres, a les 20h al Teatre Principal, hi ha l’acte de presentació de la temporada març-juny 2018 de l’Auditori Eduard Toldrà, el Teatre Principal i La Sala. L’acte serà presentat per Dafnis Balduz, amb la participació del grup de teatre L’Escotilló Jove, del Círcol Catòlic (dirigit per Edu Roig), amb el guió de Susanna Garcia Prieto i dirigit per Àlex D. Capo. L’espectacle tindrà una durada d’uns 70 minuts.

Us comuniquem que la VENDA D’ABONAMENTS I D’ENTRADES d’aquesta programació serà a partir de dissabte:
  • Dissabte 17 de febrer, començarà la venda d’abonaments a la taquilla del Teatre Principal (d’11 a 14 h i de 17 a 20 h) i per Internet.
  • I diumenge 18 de febrer, en el mateix horari, també es podran comprar entrades i abonaments.

Fotografies: Noves imatges al nostre Flickr


Us adjuntem a continuació algunes imatges de la nostra més recent activitat: la trobada de corda fregada Fiddle, la cercavila infantil pels Tres Tombs, la col·laboració dels clarinets amb l’acte de record a les víctimes del franquisme, la col·laboració en la presentació de l’exposició sobre Jaume Brichfeus a La Sala de part d’un quartet de corda del centre i la participació de la Cristina Boixadera al Som cultura popular.

Totes aquestes imatges i encara més al nostre Flickr.

Trobada Fiddle al MNAC
Cercavila infantil pels Tres tombs
Clarinets amb les víctimes del Franquisme
Inauguració de l'exposició sobre Jaume Brichfeus
Xerrada de Cristina Boixadera a Som cultura

L’ECMM al Som cultura popular


El proper dissabte dia 27 de gener i dins el marc Som cultura popular que es celebra a Sant Andreu Fabra Coats, es celebrarà un Fòrum  d’educació i Cultura Popular, organitzat per la Conselleria de Cultura. Un dels objectius d’aquest fòrum és el de recollir i difondre activitats educatives de cultura popular dels centres educatius. És en aquest context, que us volem comunicar que la professora de flabiol i tamborí de la nostra escola Cristina Boixadera, participarà a la taula rodona que tindrà lloc el proper dissabte 27 de gener a les 11:30 amb la defensa de la següent ponència “Flabiol i tamborino versus flabiol de cobla”.

Si voleu més informació, no dubteu en preguntar. També trobareu més informació en el següent enllaç.

 

L’ECMM recomana: Tromponautes del cinema


Frozen, Superman, Toy Story, James Bond, El llibre de la selva,… una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema interpretades amb el quintet d’instruments de vent metall de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i amb la presentació del Lawrence Stanley (Fish & Chips) i l’Stuart McDonald. Música i teatre amb molta i molta diversió!
21/01/2018 18:00 h comprar entrades

Preus: 6,00 € anticipada, 8,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

FITXA ARTÍSTICA:
Lawrence Stanley i Stuart MacDonald, actors
Carlos Megías i Alexandre Baiget, trompetes
Juan Francisco Bertomeu, trompa
Paco Palasí, trombó
Joan B. Domènech, tuba

L’ECMM recomana: Dolo Beltran


Dolo Beltran, excantant de Pastora, s’estrena en solitari amb un projecte on hi ha abocat tota la seva passió i talent. Un nou vehicle musical de pop electrònic i guitarrer, en el que ha compost totes les cançons buscant l’equilibri entre les ganes de ballar i les ganes d’explicar històries. Amb la col•laboració del DJ i productor Sergio Fernández, han donat forma a Copilotos, una col•lecció de singles perfectes que entren a la primera, autèntics trencapistes sonors, tararejables i altament ballables.
20/01/2018 21:00 h comprar entrades

Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla (Recordeu que els alumnes del centre teniu les entrades a 5€ prèvia presentació del carnet de l’ECMM a les taquilles de l’auditori).

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

FITXA ARTÍSTICA:
Dolo Beltran, veu
Jordi Busquets, guitarra
Narcís Corominas, teclista
Xevi Camp, bateria

Carnet de l’escola


Ja podeu passar per secretaria a recollir el carnet de l’escola 2017-18, que us serà vàlid per vàries coses, entre elles demanar llibres a la biblioteca del centre i per gaudir de descomptes en entrades a l’Auditori Eduard Toldrà.