Biblioteques  Municipals de Vilanova i la Geltrú Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Blog Més content que un gínjol

Dissabte 17 de juny: últimes entrevistes de La Feria del Libro de Madrid!

Hola gínjols!!

Les últimes entrevistes a autors de La Feria del Libro de Madrid!!

Resultat d'imatges de Feria del libro de madrid 2017

 

* Saps qui és en Chascas? Escolta l’entrevista clicant l’enllaçResultat d'imatges de Chascas, autor

José Ignacio Valenzuela Güiraldes, nascut l’any 1972, i conegut també amb el sobrenom de Chascas, és un escriptor i guionista xilè. Autor de guions de telenovel·les nacionals i estrangeres, ha participat també en el desenvolupament de diversos projectes televisius, literaris, cinematogràfics i teatrals a Xile, Mèxic, Estats Units i Puerto Rico. Ha publicat una sèrie de novel·les i contes de ficció, i exerceix com a professor i instructor d’escriptura creativa.

La iaia no hi tocaAutor de La iaia no hi toca i a mena de conte autobiogràfic, quan els pares tenen feina, i no queda més remei que passar les tardes a casa de la iaia Petúnia. Però segur que la iaia en porta alguna de cap… L’únic que sabem és que la iaia no hi toca. Ah, i que té la culpa de tot. Sí, de tot! Sempre hi ha algú que té la culpa que ens agradi allò que tant ens agrada, o que no ens agradi allò que mai no ens ha agradat. El cas és que entre el seu pentinat de Darth Vader, la seva obsessió per guayar premis pels poemes que escriu i aquesta mania ridícula de recitar versos a ple pulmó, nosaltres també ens estem tornant bojos!

 

*Coneixes a Daniel Piqueras? Escolta l’entrevista clicant l’enllaç!

Resultat d'imatges de daniel piqueras fiskEl barceloní Daniel Piqueras Fisk, nascut l’any 1972, és il·lustrador, dissenyador gràfic i publicista, tot i que de petit va voler ser ballarí rus (dels que fan cabrioles, eh?), corredor i metge. Més tard va estudiar Psicologia i Publicitat. Des de fa anys que es dedica professionalment al disseny multimèdia i a la publicitat en el seu propi estudio. El dibuix és la seva  passió.Resultat d'imatges de Homo, daniel piqueras

Homo quan l’home va deixar de témer al foc i aquelles fredes i fosques coves, plenes de sorolls estranys i pors imaginàries, es van convertir en llars. La llum va entrar a casa i tot va canviar.

 

Fins la setmana vinent gínjols!!!