Biblioteques  Municipals de Vilanova i la Geltrú Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Blog Més content que un gínjol

Sergi Càmara ens acomanya aquesta setmana al MCG

Aquesta setmana a la Balada l’hem tingut de viatge així que el nostre convidat a la secció: I tu, qui ets? ha fet de “partener” de la Sus presentant totes les novetats editorials i comentant amb molt de criteri tots els llibres.

En Sergi Càmara és autor, il·lustrador i realitzador de pel·lícules d’animació. A finals dels anys 70 es va iniciar com a humorista gràfic a diverses revistes d’Ediciones Amaika (El Papus, Harakiri, la Judía Verde), on ja combinava el dibuix amb la redacció de textos i guions. Ha treballat en publicitat en diferents estudis especialitzats en dibuixos animats fins que l’any 1989 crea la seva pròpia productora: Studio Camara on va crear personatges per a diferents sèries d’animació, produint i dirigint algunes amb notable èxit entre la que destaca la minisèrie Slurps, que va ser emesa a més de 130 canals de televisió, entre d’altres a: Fox Family Channel (USA), TV Azteca (Mèxc), Disney Channel (Itàlia), Time Warner (Amèrica Llatina); Taurus Film GMBH & Co (Alemania), o Teletoon (França y Canadà).

A partir de l’any 2000 s’especialitza en el món editorial i es dedica a la il·lustració i a la escriptura de contes infantils. Una de les darreres novetats que hem tingut en el programa és una de les seves creacions amb textos de Lluís Llort i Salvador Macip. Estem parlant de la col·lecció Sóc un animal publicada per Barcanova.

sergi camara2

D’ella i de moltes altres coses el Sergi ens va parlar a l’entrevista. La vols escoltar? Només has de clicar l’enllaç i escoltar!

PROGRAMA 14 DE NOVEMBRE (inclou entrevista a Sergi Càmara)

Vols saber de que va aquesta col·lecció? clica aquí!

L’arman i la fàbrica podrida.

L’Arman ha descobert els tripijocs de la fàbrica de Bundesfraü. Està decidit a aturar el desastre i salvar els animals i les plantes de Virolainek! Per aconseguir-ho sort que compta amb l’ajut dels seus amics, d’en Tim, la seva espavilada mascota… i del seu poder secret. Trobaran una solució abans no els descobreixi l’envejós, ambiciós i trampós ministre Zhirkov?

Un viatge inesperat

L’Arman és un noi com qualsevol altre. Té uns pares que l’estimen, una colla d’amics, una mascota que es diu Tim i és un lèmur… Però de cop i volta canviarà tot. Després d’un accident doble, l’Arman adquirirà un superpoder molt especial… i acabarà a l’altra punta del planeta! Com s’ho farà per evitar tots els perills que l’assetgen i poder tornar a casa sa i estalvi?