Biblioteques  Municipals de Vilanova i la Geltrú Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Blog Més content que un gínjol

Entrevista a Noemí Fernandez

NOEMÍLa Noemí ha estat la darrera convidada al nostre programa. És mestra de música i es dedica a la docència de nens i nenes de Primària.

ESCOLTA L’ENTREVISTA A LA NOEMÍ

Les seves inquietuts pel desenvolupament integral de la persona  la van portar a estudiar Pedagogia i Psicoteràpia Humanista.Des de fa uns anys compagina la docència amb l’escriptura infantil i l’elaboració de materials educatius.Les emocions i els valors, la creativitat i veure el món des de la perspectiva dels infants són la principal font d’inspiració d’aqueEl  cas de la colla dels Trastocatssta autora que gaudeix creant pels més petits.

A l’entrevista ens va parlar del seu projecte solidari, el llibre El cas de la colla dels trastocats amb il·lustracions de Cristina Aguilera publicat per Salvatella.
Tot comença quan uns lladres roben els objectes personals del pallasso per impedir que se celebri la inauguració del nou Hospital de Dia. En Marc i la Laia ajudaran els Mossos d’Esquadra a resoldre aquest cas. Podran, finalment, fer la festa?

Aquesta història és un donatiu de l’Editorial Salvatella i de l’autora per Sant Joan de Déu. L’editorial ha donat 300 exemplars totalment gratuïts pels nens i nenes hospitalitzats, i el 10% de les vendes del llibre es donarà a l’Hospital per financiar projectes solidaris pels infants.