Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Cupcakes, Cookies & Macarons de Alta Costura, de Patricia Arribálzaga

Patricia Arribálzaga va néixer a l’Argentina. Es va formar a França i Estats Units i compta amb una experiència de més de 15 anys en el món de la pastisseria i el sugarcraft. Una artista que dissenya fabuloses obres d’art comestibles i també es dedica a l’ensenyament de l’art en sucre dirigint la seva pròpia escola.

Patricia Arribálzaga amb el seu llibreÉs propietària de l’empresa Cakes Haute Couture – Pasteles de Alta Costura, un prestigiós taller de pastisseria de disseny on es realitzen les més espectaculars i glamuroses pastissos decorades, cupcakes, galetes personalitzades, macarons i exquisits Gourmandises a mida per a tot tipus de celebracions.

La marca Cakes Haute Couture, Pasteles de Alta Costura, va néixer el 2002 de la seva idea de vincular la pastisseria amb les creacions dels dissenyadors de moda d’Alta Costura. A partir d’un disseny sempre original i personalitzat i a través d’un detallista treball artesanal, aconsegueix creacions glamuroses i exclusives que marquen tendència a nivell internacional en el món del sugarcraft ia la pastisseria contemporània. Les seves creacions han figurat en esdeveniments de prestigioses firmes, com la joieria Tiffany, les joies de l’Ós Tous, i l’aniversari de la revista GQ.

Tarta de xocolata i rosesA més, Patricia Arribálzaga és fundadora de l’escola internacional de sugarcraft Atelier Cakes Haute Couture. La primera i més famosa escola de sugarcraft d’Espanya i de reconeguda projecció internacional on s’han format alumnes de tot el món.

En el seu llibre Cupcakes, galetes & Macarons d’Alta Costura, Arribálzaga revela els seus secrets culinaris, tècniques de decoració de rebosteria i una gran varietat de fórmules per elaborar tot tipus de pastissos amb fantàstics guarniments. Un inspirador llibre on comparteix les pràctiques i innovadores receptes de galetes, cupcakes i macarrons que són el resultat d’una extraordinària combinació d’elegant artesania i impecable originalitat.
 

L’obra es divideix en quatre seccions: Cupcakes, Galetes, Macarrons i Receptes i Tècniques.

espai  

Cupcake de cassis i violetaEn el capítol dedicat als Cupcakes figura una col·lecció de sabors gourmet, des d’uns cupcakes de xocolata, humits i deliciosos, fins als seus gustos més sofisticats com els de còctel Cosmopolitan i els de còctel Blue Lagoon, que des de fa anys són un clàssic de la seva empresa.

A la secció de Receptes i Tècniques, Arribálzaga explica amb detall la forma d’obtenir resultats absolutament fantàstics en la decoració de pastissos.

També ensenya amb fotografies pas a pas i instruccions clares i fàcils de seguir l’elaboració de fabuloses decoracions en sucre, com flors, joies, sabates i totes les variants d’ús de la màniga pastissera.

Els extraordinaris dissenys del capítol dedicat a les Galetes sorprendran a tots, no només per la seva nova estètica sinó també pels seus sabors deliciosos, com ara les tradicionals galetes de vainilla i xocolata, galetes de violeta i roses o la seva recepta de galetes Springerle, un altre seus clàssics per al nadal.

Macarons d’alta costuraAls Macarons de sabors gourmands, Patricia els ha vestit d’alta costura amb exquisides decoracions tan tendres i delicades com la seva textura, realitzades en xocolata, massapà i or.

En aquest inigualable llibre s’ofereixen projectes per a tots els nivells, innombrables tècniques de decoració i delicioses receptes que fan de Cupcakes, galetes & Macarons d’Alta Costura un llibre de referència per a principiants, aficionats i per als que volen elaborar aquestes delícies de forma professional.

En el llibre figuren a més exòtics dissenys en la seva aparença i sabor, com l’increïble Cupcake de Champagne i Maduixes amb coberta de swiss merenga buttercream. Els Zebra Cupcakes són espectaculars i estan inspirats en les passarel·les de l’alta moda, element que preval en moltes de les creacions de Arribálzaga.

És el llibre perfecte per als que els agrada aventurar a la cuina o assaborir, literalment, el costat dolç de la vida.

Llibres

  • Cupcakes, cookies & macarons de alta costura

  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari