Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Pediatria amb seny

Llibre recomanatCriar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos i recursos personals que no s’aprenen a cap escola. En aquest llibre s’exposa cada etapa del creixement dels nens, la seva alimentació, el son, les seves actituds i els possibles problemes de salut. Per mitjà de la consulta de les fitxes que descriuen les malalties més freqüents els pot aprendre quan cal visitar el pediatre.

També serà una eina d’ajuda en altres temes fonamentals, com els aspectes emocionals de l’educació dels fills. Parla de l’autoestima, els valors, la socialització adequada, el col·legi, la disciplina, l’educació sexual, els jocs, les noves tecnologies, l’ecologia, els esports, els estudis i les activitats extraescolars.

Eduard Estivill és especialista en Pediatria i Neurofisiologia Clínica. És autor de més de dos-cents articles sobre els trastorns de la són en publicacions científiques i de més d’una vintena de llibre sobre aquesta temàtica, entre els que destaquen títols com Duérmete, niño; Método Estivill. Guia Rápida para enseñar a dormir a los niños; Vamos a la cama; Cuentos para antes de ir a dormir, ¡A comer!; ¡A jugar!; o Solos en casa.

Gonzalo Pin ha estat coordinador dels Serveis de Pediatria dels Hospitals de la Creu Roja, Sant Juan de Dios i Quirón de València. Ha publicat més de cinquanta articles sobre pediatria i trastorns de la son en nens. També es membre actiu de diverses societats científiques i autor dels llibres com Durmiendo como un niño; i Cuando no quieren dormir.


leer en el libroDentro del Libro

 

Llibres

  • Pediatria amb seny
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari