Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Maggie & Maggy (Joined at the head)

Maggie & MaggyEl proper, 20 d’abril a les 22 hores al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú s’estrena Maggie & Maggy a càrrec de la Companyia La Ida. El seu argument aproparà a l’espectador a la vida de Maggie Mulroney, una novel·lista d’èxit, es troba en plena gira promocional de la seva última novel·la, a Boston, la seva ciutat natal, quan rep la trucada del seu ex nuvi d’institut, Jim, per anar a sopar amb ell i la seva dona Maggy que pateix de càncer.

El retrobament dels tres personatges, després de vint anys, sacseja el seu present i els retorna un reflex tragicòmic de les seves vides. Encara que el drama sempre està present, els personatges mai es rendeixen al plor, ni practiquen l’autocomplaença, fet que ens conduirà a gaudir de moments de comèdia.

En la interpretació d’aquesta obra els seus personatges ens mostren que encara que ens esforcem a semblar el que no som, l’amistat permetrà arribar a conèixer a l’altra persona tal com és i així descobrir el que ens amaga el personatge. Joined at the head és la unió entre el cap i la imaginació que ens condueix per l’escenari fins arribar a descobrir unes ànimes bessones que fins aquell moment no han estat mai conscient de ser-ho.

Maggie & Maggy va ser escrita per la dramaturga Catherine Butterfield i va ser estrenada per primera vegada a Manhattan al Theatre Club, i va ser guardonada amb el Premi Oppenheimer a l’any 1992. La direcció de l’escenografia anirà a càrrec de Cristina Gámiz, que va intervenir en la sèrie Infidels o Jet Lag de Televisió de Catalunya, i els papers principals són per Sonia Sobrino, Amaya Mínguez, Carla de Otero, Raúl Llopart, Maribel Ibarz , Eduardo Telletxea i Xavi Siles.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari