Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Latidos, Franck Thilliez

latidos de Franck ThilliezFranck Thilliez (1973) és un jove autor súpervendes nascut a Anney (localitat propera a Suïssa). Treballava com a enginyer de noves tecnologies fins que va prendre la decisió de dedicar-se per complet a l’escriptura. Actualment, és guionista i autor d’algunes novel·les, les més famoses, les protagonitzades per la parella de polícies Franck Sharko i Lucie Henebelle, de les quals ha venut millions d’exemplars.

De la sèrie, n’arriba ara al nostre país Latidos, novetat de gènere negre aquesta setmana a la Joan Oliva i, molt properament, Pandemia, que també serà novetat a la biblioteca.

L’èxit a França és tan gran que els 5 títols que formen la sèrie de novel·les (El síndrome E, Gataca, Atomka, Latidos i Pandemia) seran portades a la petita pantalla al llarg de 5 temporades amb 8 capítols per temporada. Protagonitzats només pel polícia Franck Sharko, l’autor té dos títols més: El ángel rojo i Luto de miel.

SÈRIE FRANCK SHARCKO I LUCIE HENEBELLE:

El sindrome E gataca atomka

portada_latidos_franck-thilliez_201706121627 portada_pandemia_franck-thilliez

logo blog genere negre_AMB LLETRESLatidos té dues trames argumentals que començaran de manera independent i s’aniran alternant al llarg de les pàgines, per acabar confluint en un moment concret.

Per una banda, els policies Franck Sharko i Lucie Henebelle hauran de fer front al que potser serà el cas més difícil de la seva carrera: dotze joves han mort i apareix, després de molt de temps tancada sota terra, una dona, ara cega. I, per una altra banda, una jove policia del nord de França, Camille Thibault, que fa anys va ser transplantada del cor com a conseqüència d’una cardiopatia congènita, comença a tenir terribles malsons. La seva obsessió a partir d’ara serà descobrir la identitat del seu donant.

portada_latidos_franck-thilliez_rodonaPrimeres pàgines.

L’autor de la novel·la, una veritable sensació a hores d’ara en l’àmbit del thriller francès, reconeix “que amb la novel·la negra li agrada explorar temes foscos com ara el tràfic d’òrgans o les epidèmies” i que ell “entén la novel·la negra com a una eina per mostrar les disfuncions de la societat“.

Franck Thilliez ha estat els darrers dies a Espanya per participar a Getafe Negro, el festival de novel·la policíaca de Madrid.

Llibres

 • Atomka (castellà)
 • Atomka (català)
 • Gataca (castellà)
 • Gataca (català)
 • Latidos
 • Luto de miel
 • Paranoia
 • El síndrome E
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari