Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Collita de Gènere Negre

genere_negreLa Xarxa de Biblioteques Negres (Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, Montbau de Barcelona i Biblioteca Districte 6 de Terrasa) va realitzar a l’any 2012 la seva primera publicació col·lectiva a on es recollia la novel·la negra i policíaca publicada a l’any 2012 i altres esdeveniments que es va actualitzant cada any.

Guia de Gènere Negre de la biblioteca Joan Oliva i Milà: COLLITA de 2015

Guia de Gènere Negre de la biblioteca Joan Oliva i Milà: COLLITA de 2014

Guia de Gènere Negre de la biblioteca Joan Oliva i Milà: COLLITA de 2013

Guia de Gènere Negre de la biblioteca Joan Oliva i Milà: COLLITA de 2012

Es tracta d’una selecció de títols de novel·la policíaca que han estat novetat durant el darrer any en la secció de Gènere Negre de la biblioteca. És una secció especialitzada on es pot trobar tot el referent al gènere negre i policíac. Es vol esdevenir una secció referent a la comarca del Garraf, i amb aquesta intenció alimentarem aquest fons de manera constant amb les darreres novetats i també amb els vostres suggeriments.

A la Sala d’Adults de la Biblioteca hi trobareu novel·les, biografies i llibres temàtics. A la Sala de Fonoteca trobarem material divers com pel·lícules, còmics, informació sobre actors, directors i altres incògnites que s’hauran d’anar descobrint.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari