Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Arxiu per la categoria: GÈNERE NEGRE

Gossos i llops, Hervé Le Corre

Gossos i llops Herve Le CorreTot i fer més de trenta anys que va començar a escriure novel·la negra i tot i haver estat reconegut amb multitud de premis literaris, el francès Hervé Le Corre és pràcticament un desconegut a casa nostra. Tot just ara, de la mà de l’editorial Bromera, arriba la seva primera novel·la traduïda al català, que, a més a més, és novetat aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva i Milà. Es tracta del thriller Gossos i llops.

La novel·la està ambientada a la França rural més marginal, a la zona sud del Burdeus natal de l’autor, lluny de les zones turístiques franceses, en un ambient de drogues i delinqüència. En Franck fa 5 anys que ha estat tancat a la presó per un robatori que va cometre amb el seu germà gran, en Fabien. A aquest, però, no el van enxampar i en Franck, que ha estat més que lleial, no l’ha delatat. Passats els anys de comdemna, no és en Fabien qui espera en Franck a la sortida del centre penintenciari, sinó la seva parella, la Jessica. En Fabien està tancant un “negoci” a Espanya.

Emprenen tots dos, en Franck i la seva cunyada, un viatge cap a la residència de la segona, que serà qualsevol cosa excepte el lloc idoni per deixar enrere el seu passat delictiu. Allà hi trobarà un grup de familiars dedicats a activitat il·legals, la filla de 6 anys de la Jessica i un gos del tot amenaçador. Si la intenció d’en Francḱ era començar una vida diferent, sembla que ha anat a parar al pitjor dels llocs.

logo blog genere negre_AMB LLETRESGossos i llops és un thriller en què el paisatge humit i el clima sufocant esdevenen un personatge més de la història. El llibre formaria part del que es coneix com a crook story o històries explicades des del punt de vista del criminal i no pas dels policies o detectius.

Hervé Le Corre (Burdeus, 1955) és un lector apassionat, que va ser professor de llengua i literatura durant trenta-vuit anys. Va començar a escriure als trenta anys i, des de llavors, és autor d’un bon grapat de títols de novel·la negra. Durant la dècada dels noranta, va escriure la Trilogia de Burdeus, formada per La Douleur des morts (1990), Du sable dans la bouche (1993) i Les Effarés (1996). Après la guerre, publicada el 2014, ha estat una de les seves novel·les més reconegudes i guardonades.

Llibres

 • Gossos i llops
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  Lectures fresques

  books-918521_640

  No podíem deixar de recomanar una novel·la de Gènere Negre per aquest estiu. Per a aquesta vídeorecomanació, hem triat Infierno de Hielo, un dels darrers títols d’una de les parelles d’escriptors més famoses i llegides arreu del món. Estem parlant dels autors Douglas Preston i Lincoln Child.

  Ambdós autors escriuen per separat, si bé són internacionalment coneguts pels llibres que escriuen a quatre mans. Són vàries les sèries de novel·les de què són autors. Nosaltres n’hen triat la protagonitzada pel personatge de Gideon Crew, a qui vam conèixer amb Venganza i posteriorment, amb El cadáver i La isla perdida. La lectura fresca que us recomanem és Infierno de hielo, el quart títol de la col·lecció.

  No us feu enrere aquells que no hagueu llegit els títols anteriors de la sèrie Gideon Crew. Les històries són independents i podreu llegir el llibre sense dificultats. I de ben segur us animareu a llegir els anteriors!

  Si voleu fer una ullada a l’article que vam publicar ara fa poc, feu clic aquí.

 • Infierno de hielo
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  Donde fuimos invencibles. María Oruña

  Collage Donde fuimos invencibles ‘Donde fuimos invencibles’ tanca la trilogia començada per ‘Puerto escondido’ i seguida per ‘Un lugar donde ir’.
   
  A ‘Puerto escondido’, el personatge masculí, Oliver un noi londinenc, hereta una casa a Suances. Durant la remodelació de la casa es troba un nadó emparedat i a partir d’aquest moment se succeeixen una sèrie d’assassinats a la zona.
   
  ‘Un lugar donde ir’ segueix amb la situació de l’anterior, però ara apareix una noia assassinada en unes runes d’una inusual construcció medieval. Tot indica un viatge en el temps… Valentina Redondo i el seu equip han d’esbrinar el que passa de nou a Suances.
   
  I en aquesta que presentem avui, Valentina Redondo, la tinent protagonista d’aquesta trilogia, està a punt de començar les vacances. És a finals d’estiu i un esdeveniment inversemblant ocorre en el mateix centre del poble de Suances: el jardiner de l’antic Palacio del Amo ha aparegut mort a la gespa.
  El palau és una de les cases amb més història d’aquella zona i després d’anys tancada, l’escriptor americà Carlos Green, hereu de la propietat, decideix instalar-s’hi temporalment. Però la pau que cercava es veu truncada per aquesta mort que en principi sembla per causes naturals, però que Carlos confessa que en els darrers dies ha percebut presències inexplicables a la raó.
  Ella és escèptica sobre tot allò que sigui classificat com a paranormal, però durant la seva investigació es trobaran amb situacions ben inversemblants.
   

  “-Lo entiendo. Yo tampoco creo en estas cosas, se lo prometo. Pero desde que he llegado aquí, no sé… suceden cosas extrañas. Ropa que cambia de sitio, luces que ves en una ventana del palacio y cuando llegas al cuarto están apagadas… y hace dos días, como les digo, tuve la sensación de ver a alguien ahí -insistió, señalando hacia el jardín secreto-.logo blog genere negre_AMB LLETRES Ahora ya no sé si sería solo una sombra -reconoció, negando con la cabeza y dando la sensación de que comenzaba a sentirse ridículo.”

   
  En el llibre trobareu dues històries: la real, la que intenta esbrinar el que passa a la casona, i la fictícia, l’esborrany que l’escriptor escriu sobre els estius de joventut passats en aquella casa.

  “El ladrón de olas, de Carlos Green.
  Borrador de novela
  Regresar. Siempre llega un momento en que hay que hacerlo, aunque sea en sueños. ..
  .”

   
  María Oruña ens explica que la “… La descripción y distribución del palacio se ajusta a la realidad…” i que tots els estudis i investigacions a què al·ludeix el professor Machín sobre el món paranormal són reals.
   
  I per acabar: “… ante al eterna pregunta sobre si existen o no los fantasmas… como buena gallega, debo responder de la misma forma que si me preguntasen si existen o no las meigas: por supuesto que no, pero haberlas…haylas.
   

 • Puerto escondido
 • Un lugar donde ir
 • Donde fuimos invencibles
 •  
  I què dir de l’autora? Maria Oruña és gallega i el seu pare és de Cantàbria, la qual cosa li ha permès de conèixer molt bé la zona on situa l’acció d’aquesta trilogia. Pel que fa la seva professió, és advocada, activitat que combina amb la literatura.
   
  Llibres Llibres de l’autora a les biblioteques VNG.
   
   
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.
   
   

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  En silencio, Marin Ledun

  “Y es que, En silencio es un himno en clave de thriller intimista a los eternos perdedores del sistema, aquellos que luchen cuanto luchen, luchemos cuanto luchemos, durante décadas, durante generaciones, están, estamos, abocados a seguir siendo los últimos monos del zoo, los juguetes rotos del capital, los extras de la Historia”.

  en silencio_marin lendunSergio Vera Valencia, director de la col·lecció Off Versatil, fa un interessant pròleg de En Silencio, una de les darreres novel·les publicades per Ediciones Versátil, del qual hem destacat la frase que encapçala aquest post. I és que En Silencio és una interessant novel·la de l’escriptor francès Marin Ledun, que ha estat guardonada amb el Premi Transfugue a la Millor Novel·la Negra Francesa 2016, la trama de la qual gira al voltant de la justícia o, millor dit, tracta sobre la venjança.

  La protagonista de En silencio és Émilie, una dona de quaranta anys que, ara en fa cinc, va perdre una cama en un accident de trànsit. A més a més de les terribles seqüeles físiques, l’accident la va obligar a abandonar la seva professió d’infermera. En l’actualitat, i després de seduir el jove Simon, l’Émilie li dispara un tret a la cama a boca de canó. Ja pot demanar auxili que no servirà de res. En Simon està aillat en una gossera…

  en-silencio-rodonaPrimeres pàgines.

  logo blog genere negre_AMB LLETRES
  Marin Ledun (1975) és Doctor en Ciències de la Informació i la Comunicació i, a hores d’ara, és autor d’una vintena de novel·les, gran part de gènere negre. La seva popularitat va créixer de manera important quan va publicar Perros de porcelana, novel·la inspirada en l’onada de suïcidis que en qüestió de 3 anys es va estrendre entre els treballadors de France Telecom, on l’escriptor treballava. Arran d’aquest llibre, Isabel Adjani va protagonitzar la pel·lícula Carole Matthieu, inspirada en els fets reals que van assolar la societat francesa.

  En Silencio és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva. Ja podeu reservar-la!

  Llibres

 • En silencio
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  Lena, Daniel Vázquez Sallés

  Lena“Soy un ser con dos vidas. La de asesino frío y despiadado, y la de padre rumiante de una familia de apocados. Mi primera vida es auténtica y llegué a ella desnudo con el único deseo de ser amado. La segunda, la del honrado padre de familia, es una tapadera, una falacia que me sirve como puerto al que recalar antes de volver a zarpar en busca de la mujer que me abrió las puertas de su jardín secreto”.

  Reconeix l’autor, en Daniel Vázquez Sallés, que feia anys que volia escriure una història d’amor entre un assassí per encàrrec i una escriptora. Aquest 2018 i de la mà de l’editorial Alrevés ha vist la llum Lena, que ja podeu reservar a la biblioteca Joan Oliva ja que és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana. Sí, perquè Lena és una novel·la policíaca que es sustenta en una història d’amor entre dos personatges de dubtosa moralitat.

  Els dos personatges principals són Martín Vidal i Elena Cohen. El primer té una doble vida “en un treball fictici, en una empresa fictícia amb seu en un país fictici“, casat amb Irene i pare de dos fills bessons, que té un alter ego: l’assasí per encàrrec Knopfler. logo blog genere negre_AMB LLETRESLa segona és la Lena que dona títol a la novel·la, una escriptora que només s’interessa per aquelles persones que poden proporcionar-li material per als seus llibres. Tots dos, Martín i Lena, tenen en comú la seva doble vida. L’un per cometre els seus crims i tenir una vida assenyada que li permeti una aparent normalitat i l’altra per tal d’escapar-se de la realitat i viure altres vides que li siguin d’utilitat per a la seva creació literària.

  Daniel Vázquez Sallés va néixer a Barcelona el 1966 i va estudiar Ciències de la Informació a la UAB. És autor de llibres com ara Flors negres per a Michael Roddick, Comer con los ojos, La fiesta ha terminado, El intruso, Recuerdos sin retorno. Para Manuel Vázquez Montalbán i Si levantara la cabeza.

  Llibres

 • La fiesta ha terminado
 • Flors negres per a Michael Roddick
 • Lena
 • Recuerdos sin retorno: para Manuel Vázquez Montalbán
 • Si levantara la cabeza
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  El cazador, Lars Kepler

  el cazador de Lars KeplerA hores d’ara, ja no és cap secret qui s’amaga darrere de Lars Kepler (pseudònim que és, alhora, un homenatge cap a Stieg Larsson -autor de la sèrie Millenium- i cap a Johannes Kepler -científic alemany del segle XVI-). Durant uns mesos, quan van publicar El hipnotista, la seva primera novel·la, el matrimoni format per Alexandra Coelho i Alexander Ahndoril van amagar la seva veritable identitat. L’èxit, però, va fer inevitable que la identitat d’aquesta parella d’escriptors sortís a la llum pública i que els seus lector descobrissin qui era realment Lars Kepler.

  Des d’aquell primer llibre, la sèrie protagonitzada per l’inspector Joona Linna i per l’agent Saga Bauer ha crescut, al mateix ritme que els seus seguidors, amb cinc títols més. Després de El hipnotista van arribar El contrato, La vidente, El hombre de arena, En la mente del hipnotista i El cazador. Aquest darrer títol, que acaba d’arribar a casa nostra ara fa pocs dies, és la novetat de gènere negre d’aquest setmana a la Joan Oliva.

  SÈRIE JOONA LINNA i SAGA BAUER

  el hipnotista el contrato la vidente
  el hombre de arena portada_en-la-mente-del-hipnotista_lars-kepler el cazador

  A El cazador, Joona Linna és troba empresonat en un centre penitenciari de màxima seguretat. logo blog genere negre_AMB LLETRESNomés té un objectiu: complir la seva comdemna i començar una vida nova. Però els seus plans canvien radicalment quan un alt càrrec del govern li fa una proposta que farà que repensi els seus plans de futur: la llibertat a canvi de col·laborar en una investigació. És així com l’inspector d’origen finlandès Jonna Linna tornarà a treballa mà a mà amb la detectiu Saga Bauer.

  El caçador és com es fa dir un terrorista que ja ha començat a cometre els seus terribles crims. Només una pista: abans d’assassinar les víctimes fa que escoltin una cançó de bressol. A més a més, tot apunta que aquest assassí té capacitat per portar a terme magnicidis, amenaça inquietant en una societat com la sueca que encara viu amb el neguit de la mort sense resoldre d’Olof Palme. No és estrany, per tant, que les autoritats demanin la col·laboració de Joona Linna, el millor investigador del país.

  el cazador_ rodonaPrimeres pàgines

  Hollywood ja ha mostrat interès per El hipnotista, la primera novel·la de la sèrie i els productors de El renacido i Spotlight planegen portar a la petita pantalla la novel·la.

  Llibres

 • El hipnotista
 • El contrato
 • La vidente
 • La vident
 • El hombre de arena
 • L’home de sorra
 • En la mente del hipnotista
 • El cazador
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  Lleugera sang. Xavier Zambrano

  Collage lleugera sang La novetat de novel·la negra d’aquesta setmana és el llibre de Xavier Zambrano, Lleugera sang.
   

  ‘El detectiu Marc Olier fa anys que viu i dorm al despatx, a l’ample sofà de cuir encetat que va comprar amb l’optimisme imbècil dels primers temps.’

   

  ‘Només sabia que el nou client m’havia portat problemes. Una simpre entrega, m’havia dit.’

   

  ‘Feia dos anys de les Olimpíades i tothom semblava encara immers en una ressaca còsmica: contractistes desvagats, comissionistes sense ningú a qui fiblar, polítics que s’oblidaven de la reelecció a força de copes no gens esportives.’

   
  Aquesta història ambientada als anys noranta del segle passat, no tan llunyà, per cert!, és la primera incursió d’aquest jove autor dins del gènere negre. Tanmateix no és un gènere desconegut per a ell, ja que ha traduït autors com Lehane i Kerr.
  És com un homenatge al gènere negre nord-americà i britànic, amb referències a personatges que han ideat anteriorment Conan Doyle, Agatha Christie…
   
  I de què va la trama? El personatge detectiu es diu Marc Olier i té un germà bessó, en Daniel, amb qui es beu embolicat amb una desaparició i segrest. Ell, en Marc, no té diners i dorm al despatx, fuma i beu com un cosac. L’estomaquen de valent, però també cau bé, la qual cosa equival a tenir “la sang lleugera”. Sexe i violència són presents, al mateix temps que una munió de personatges i els seus llenguatges que viuen, malviuen i volten per la Barcelona que ha viscut unes olimpíades.
   

  ” …Sabia que el meu germà s’avindria a la proposta. De jovenets ho fèiem i fins i tot havíem enganyat alguna noia despistada (…)
  …Necessito que et facis passar per mi. logo blog genere negre_AMB LLETRES
  No li va fer gaire gràcia.
  -Qui?
  -Un poli.
  Va abaixar la mirada fins a la copa de whisky sour que tenia davant. (…)
  -Què has fet?
  -Això voldria saber jo _vaig assenyalar al bàrman la copa del meu germà i vaig fer el signe de la victòria amb els dits, signe que en aquell ambient gens heroic simplement significava ‘una altra del mateix’.”

   
  Xavier Zambrano és de Sant Sadurní d’Anoia i ha publicat poemaris amb anterioritat a aquesta novel·la que ara us presentem. De formació és llicenciat en filologia anglesa, cosa que li ha permès traduir al català els relats de Sherlock Holmes i d’autors contemporanis de gènere negre.
   
   
  Llibres Llibres a les biblioteques VNG.
   
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.
   
   

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  Tocado y hundido, Lisa Gardner

  tocado y hundido Lisa GardnerTocado y hundido, de l’escriptora supervendes nord-americana Lisa Gardner, és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva. Un nou cas per a l’agent Tessa Leoni, que vam conèixer com a membre de la policia estatal de Boston en el primer volum de la sèrie: Y yo a ti más. Posteriorment, Gardner publicaria Sin compromiso, el segon volum de la sèrie en què Tessa Leoni s’encarregava d’investigar la desaparació d’una família al complet.

  Lisa Gardner va néixer l’any 1972 a Oregon (Estats Units) i, després d’uns anys de joventut en què va treballar en el camp de l’hosteleria, va decidir dedicar-se a jornada completa a l’escriptura. Va començar publicant novel·les romàntiques sota el pseudònim d’Alicia Scott, però ha estat gràcies a les seves sèries de novel·les de suspens i misteri que ha aconseguit fer-se un nom com a autora de thrillers d’èxit. Són conegudes la sèrie protagonitzades per la detectiu D.D. Warren (Sola, n’és la primera); la sèrie protagonitzada pels agents de l’FBI Pierce Quincy i Rainie Conner i la sèrie que protagonitza la detectiu Tessa Leoni.

  SÈRIE TESSA LEONI

  Si voleu llegir les primeres pàgines, feu clic sobre de les portades

  Y yo a ti mas oli desarrollo.indd Sin compromiso_portada tocado y hundido_portada

  A Tocado y hundido, Tessa Leoni i el sergent de la Brigada d’Investigació Criminal, Wyatt Foster, hauran de descobrir què hi ha de veritat en el cas que tenen entre mans. Nicole (Nicky) Frank acaba de tenir un greu accident de trànsit. logo blog genere negre_AMB LLETRESEl seu cotxe ha sortit de la carretera i, ferida i sota una intensa pluja, la Nicky ha aconseguit sortir viva del barranc a què ha anat a parar. Té una única preocupació: la seva filla Vero viatjava amb ella, però ha desaparegut. El sergent Foster sap que, en aquests casos, els minuts són determinats així que inicia ràpidament la recerca de la nena. Però la trama fa un gir inesperat quan apareix en Thomas, el marit de la Nicole. Assegura que no tenen cap filla i, per tant, no cal que busquin cap nena perquè no existeix. Què hi ha de cert en la història que explica Nicole Frank? és veritat, com diu el seu marit, que la Nicole ha patit en el darrers mesos d’altres commocions cerebrals?

  Ja podeu reservar Tocado y hundido a la biblioteca Joan Oliva!

  Llibres

 • Y yo a ti más
 • Sin compromiso
 • Tocado y hundido
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  Quan surt la reclusa. Fred Vargas

  2336_quan-surt-la-reclusa Una de les darreres novetats de gènere negre a la biblioteca és aquest llibre de Fred Vargas, ‘Quan surt la reclusa’.
   

  “-Que quedi clar- va prosseguir l’Adamsberg-. Entenc el seus dubtes, no obligo ningú a afegir-se a aquesta investigació. No faig més que informar-los. Els dos primers morts es coneixien des de la infantesa.”

   
  A la contracoberta es pot llegir: ‘La reclusa és una aranya tímida i solitària, temorosa de l’home, de picada necròtica, però en cap cas mortal… que ja ha matat tres persones al sud de França des que ha començat l’estiu. (…) També es deien recluses les dones que, expiant els pecats del poble i els seus propis i protagonitzant un dels fenòmens més aberrants i grotescs de l’edat mitjana, s’aïllaven voluntàriament del món…
  El comissari Adamsberg, el bòfia que hi veu enmig de la boira, l’home d’intel·ligència melancòlica i erràtica, d’idees que no són més que bombolles d’aire dins del seu cervell, sent un intens desassossec només escoltar la paraula reclusa.

   
  Podeu fer un petit tast, si llegiu les primeres pàgines.
   
  Us transcrivim, però, les últimes paraules que tanquen la història: ‘L’Adamsberg remuntava els carrers fins a casa seva, efectuant marrades inútils, amb les mans enfonsades a les butxaques i els dits prement la bola de neu. El navili s’emportava l’àncora, el navili s’emportava la Yrenye. Demà, en Lucio tornava d’Espanya. Li parlaria de l’aranya, a la nit, asseguts a la caixa de fusta. I en Lucio no podria portar-li la contrària en res: totes les punxades, picades, ferides s’havien gratat, fins a fer-se sang.
  (…)
  “No tens elecció, amic”‘

   
  Fred Vargas Fred Vargas és una escriptora parissina d’èxit internacional. Se la considera la reina de la novel·la negra francesa. Apassionada de la història i l’arqueologia, activista molt crítica amb el sistema judicial i polític del seu país, l’originalitat i l’estil únic de les seves novel·les l’han consagrat arreu del món com a referent indispensable de la narrativa contemporània europea.
   
  L’Exèrcit Furiós, èxit rotund de vendes i de crítica a França, representa el seu esperat retorn després d’Un lloc incert.
   
  Altres novel·les de la mateixa sèrie, protagonitzada pel comissari Adamsberg i publicades per Amsterdam Llibres, són L’home dels cercles blaus i La tercera verge.
   
  Novel·les policíaques

 • Los juegos del amor y de la muerte (Les Jeux de l’amour et de la mort, 1986). No publicada en castellà.
 • Los que van a morir te saludan (Ceux qui vont mourir te saluent, 1994), trad. de Blanca Riestra, ed. Punto de Lectura en 2009. Escrita el 1987 i publicada el 1994.
 •  
  Sèrie “Los tres evangelistas”

 • Que se levanten los muertos (Debout les morts, 1995),(2005).
 • logo blog genere negre_AMB LLETRES

 • Más allá, a la derecha (Un peu plus loin sur la droite, 1996),(2006).
 • Sin hogar ni lugar (Sans feu ni lieu, 1997),(2007).
 •  
  Sèrie del Comissari Adamsberg

 • El hombre de los círculos azules (L’Homme aux cercles bleus, 1991),(2007).
 • El hombre del revés (L’Homme à l’envers, 1999),(2011).
 • Los cuatro ríos (Les Quatre Fleuves, 2000),(2009).​
 • Huye rápido, vete lejos (Pars vite et reviens tard, 2001),(2003).
 • Fluye el Sena (Coule la Seine, 2002).
 • Bajo los vientos de Neptuno (2006).
 • La tercera virgen (Dans les bois éternels, 2006),(2008).
 • Un lugar incierto (Un lieu incertain, 2008), (2010).
 • El vendedor de estropajos (Le Marchand d’éponges, 2010),(2011).​
 • El ejército furioso (L’Armée furieuse, 2011),(2011).
 • Tiempos de hielo (Temps glaciaires, 2015),(2015).
 • Cuando sale la reclusa (Quand sort la recluse, 2017),(2018).
 •  
  Llibres Llibres d’aquesta autora que podeu trobar a les biblioteques VNG.
   
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.
   
   

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  Infierno de hielo, Preston & Child

  Infierno de hielo_Preston i ChildAquesta setmana, la novetat de gènere negre a la Joan Oliva és el quart i darrer volum, fins ara, de la sèrie protagonitzada per Gideon Crew, personatge creat a quatre mans pels escriptors nord-americans Douglas Preston i Lincoln Child. Aquesta setmana és novetat a la Joan Oliva: Infierno de hielo.

  Gideon Crew és un científic i exlladre brillant, reconvertit en col·laborador de l’FBI, que fins ara havia protagonitzat tres títols:

 • Venganza: Amb 24 anys, la mare d’en Gideon Crew és a punt de morir i li confessa que el seu pare va morir assassinat, fruit d’una injusta conspiració. La dona li demana que mati l’assassí del seu pare.
 • El cadáver: L’FBI recorre a Gideon Crew perquè negociï amb un científic nuclear que ha perdut la raó.
 • La isla perdida: Gideon Crew ha de robar una pàgina d’un valuós llibre exposat a la biblioteca Morgan de Nova York.
 • Sèrie GIDEON CREW:

  venganza_portada El cadáver_portada la isla perdida_portada

  logo blog genere negre_AMB LLETRESA Infierno de hielo, Gideon Crew rep l’encàrrec més perillós de la seva vida. Ara fa cinc anys, Eli Glinn va sobreviure a l’enfonsament d’un vaixell a aigües antàrtiques. Ell i la resta de la tripulació pretenien recuperar un meteorit gegant d’una illa situada al Cap d’Hornos, però l’expedició no va tenir èxit i hi van morir més de cent tripulants i Glinn va quedar tetraplègic.

  Han passat els anys i el meteorit ha anat creixent al fons marí. No era una simple pedra, és un organisme viu que ara amenaça el planeta. Glinn i el seu equip es posaran en contacte amb Gideon Crew pels seus coneixements d’armes nuclears.

  Infierno de hielo_ portada rodonaPrimeres pàgines.


  Douglas Preston
  i Lincoln Child són autors conjuntament de més d’una vintena de títols, entre els quals destaquen les sèries protagonitzades per l’Inspector Pendergast, que va començar amb El ídolo perdido i ja suma 18 novel·les, i per Gideon Crew. Cadascun dels escriptors signa, alhora, d’altres títols de manera individual.

  Web oficial de Preston i Child.

  Llibres

 • Venganza
 • El cadáver
 • La isla perdida
 • Infierno de hielo
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  No hi ha comentaris

  Pàgina Següent »