Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Arxiu per la categoria: GÈNERE NEGRE

La puerta de las tinieblas. Glenn Cooper

policeLa nova novel·la de Glenn Cooper és la segona part de la Trilogia de los Condenados, després del primer títol Condenados, que en aquesta ocasió porta al lector directament a l’Infern, un fet que farà decidir a John Camp i la doctora en física Emily Loughty tornar al laboratori secret de Dartford amb una premissa que fa esgarrifar, el mal son que havien viscut temps enrere encara no ha finalitzat. Com ells preveien, la posada en marxa del col·lector de partícules va tornar a obrir el corredor que havia connectat els dos mons i els va permetre tornar. Però també va obrir altres bretxes, abduint a innocents i portant a aquest món a homes i dones que mai van imaginar que podrien escapar de la seva condemna eterna.

A Condenados, Emily i el seu equip de científics intenten trobar allò conegut com Gravitón i per això planegen utilitzar l’accelerador de partícules, però alguna cosa surt malament i Emily desapareix en una mil·lèsima de segon. John decideix anar a buscar-la i també desapareix usant el mateix experiment. I el lloc on apareix és el mateix infern. En aquest lloc es fa evident que la gent no envelleix i sembla tenir sempre l’edat de quan van morir, i el més destacat és que està ple de personatges històrics: Enrique VIII, Pedro el cruel o Barbaroja, menyspreables en vida però que ara paguen en l’infern amb més o major crueltat. L’objectiu d’Emily i John és clar ja que el seu únic pensament és poder tornar a la Terra, però aquesta ja no és la mateixa perquè alguns condemnats estan vagant pels seus carrers i sembrant el caos.

Primer capítol puerta_tinieblas

logo blog genere negre_AMB LLETRESL’escriptor Glenn Cooper va créixer a Nova York, es va llicenciar en arqueologia amb menció honorífica per la Universitat de Harvard i en medicina per l’Escola de Medicina de la Universitat Tufts. Durant divuit anys va ser president d’una companyia de biotecnologia de Massachusetts. Simultàniament escrivia guions i va estudiar producció cinematogràfica a la Universitat de Boston. La seva carrera literària va començar a l’any 2006 amb La biblioteca dels morts, posteriorment el van seguir El llibre de les ànimes i La fi dels escribes. També és l’autor de La clau del destí, La pedra de foc o La marca del diable

Llibres

 • Condenados
 • La puerta de las tinieblas
 • La piedra de fuego
 • La marca del diablo
 • El fin de los escribas
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  Los hijos del fuego, Pedro Feijoo

  los hijos del fuego_pedro feijooPedro Feijoo (Vigo, 1975) és un veritable fenomen literari a Galícia. Amb la seva primera novel·la, Los hijos del mar, va guanyar el Premi San Clemente i va ser finalista del prestigiós Premi Xerais de Novel·la 2011. Posteriorment, amb la novel·la La memoria del agua, es va convertir en el primer escriptor a guanyar dos cops el Premi San Clemente. Enguany, acaba de publicar Los hijos del fuego que, tot i la similitud entre els títols i la mateixa parella protagonista, no és ben bé la continuació de Los hijos del mar.

  El mateix autor reconeix que es tracta de dues novel·les independents i que el llibre, que tot just ara acaba de publicar, pot ser llegit sense conèixer res de la novel·la anterior. La raó per la qual ha repetit els personatges protagonistes, l’arquitecte Simón Varela i la historiadora Mariña Dafonte, és que eren la seva millor eina per endinsar-se, de nou, a la història del seu Vigo natal. En aquesta ocasió amb Los hijos del fuego ens trobem davant d’una barreja de novel·la negra, d’aventures, històrica i amb un sentit de l’humor característic de l’autor.

  logo blog genere negre_AMB LLETRESSón dues les trames que trobarem a Los hijos del fuego, amb dos moments històrics ben diferents. Per una banda, el Vigo actual amb trama de corrupció urbanística inclosa. Per una altra banda, l’any 1809, quan el poble gallec lluitava contra l’exèrcit napoleònic en la Guerra de la Independència. Potser no tothom n’està al cas, però la ciutat de Vigo va ser la primera ciutat europea que va ser recuperada de l’ocupació francesa i, avui en dia, una de les festes més importants de la ciutat és la Fiesta de la Reconquista, en què els ciutadans de Vigo commemoren aquesta important victòria militar i que celebren el primer diumenge després del 28 de març (aquest dia, però de 1809, va tenir lloc l’alliberament de la ciutat).

  Coincidint amb la ciutat en festes, l’alcalde de Vigo és a punt de dirigir-se als seus veïns. La Puerta del Sol és plena a vessar de gent vestida d’època disposada a gaudir de la festa. Entre el públic, Simón i Mariña. I quan l’alcalde ha de prendre la paraula, rep un tret que prové d’un mosquetó. A partir d’ara, començarà una investigació a càrrec de l’inspector de policia Bruno Rodés en què acabaran posant llum sobre el passat a partir d’una trama esdevinguda en el present.

  Los hijos del fuego és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva.

  portada los hijos del fuego_rodonaPrimeres pàgines.

  Llibres

 • Los hijos del fuego
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  Mariposas heladas. Katarzyna Puzynska

  negre_criminEs tracta el debut literari de l’escriptora polonesa Katarzyna Puzynska que presenta una història de suspens psicològic situada en un petit poble polonès com Lipowo. La creació de la trama comença quan la psicòloga Weronica Nowakowska arriba al poble després del seu divorci i d’haver viscut a la gran ciutat tota la seva vida; els primers dies fan que Lipowo sembli un poble tranquil, però això canvia quan el cadàver d’una monja apareix enmig de la carretera, el que al principi sembla un desgraciat incident, es converteix aviat en el cas més difícil al que s’han enfrontat mai els seus habitants. Daniel Podgórski, el comissari de Lipowo, serà l’encarregat de resoldre aquest cas amb el seu petit equip de policies, però quan aviat es posa de manifest que aquest cas abasta més del que sembla, la comissària Klementyna Kopp viatjarà al poble per ajudar-lo. Les sospites recauran sobre alguns dels habitants del poble: la propietària d’una botiga, l’hereu d’una família adinerada o el fill d’un dels oficials de la Policia. La comissària Klementyna Kopp i el comissari Daniel Podgórski hauran de posar-se mans a l’obra, investigar la veritable identitat de la monja, el seu passat i els motius que la van portar a Lipowo.

  logo blog genere negre_AMB LLETRESKatarzyna Puzynska va néixer a l’any 1985, es va graduar en psicologia i va treballar com a professora universitària durant diversos anys, fins que va poder dedicar-se completament a l’escriptura.Mariposas heladas constitueix l’inici d’una saga que es desenvoluparà a Varsòvia a través de la investigació de diferents misteris a on res sembla ser el que es presenta inicialment, en el transcurs de la lectura de sobte comencen a succeir coses que ho canvien tot. A partir de diferents temes que van variant, perquè no només ens presenta el cas d’un assassinat, també, a través de la vida dels personatges, es veuran situacions que fan pensar al lector i reflexionar sobre qüestions diverses d’actualitat per la complexitat dels temes socials i morals tracta, destapant una cadena de secrets que es va iniciar a mitjans del segle passat.

  Primeres pàgines papallones

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  Mi nombre es N. Robert Karjel

  nombrenErnst Grip, membre del Consell de Seguretat suec, ha estat convocat a Nova York, però ignora per a quin motiu. L’agent del FBI, Shauna Friedman, està aquí per rebre’l, vol que parli amb un dels captius en una base militar secreta. El presoner, conegut com N, és sospitós d’haver perpetrat un atac terrorista, però ningú sap qui és o per qui treballa, però N no és l’únic que guarda els secrets ja que entre N i Grip existeix un perillós vincle que els uneix irremeiablement, i hauran d’aprendre a confiar l’un en l’altre si volen mantenir-se amb vida. Aquesta novetat literària arriba aquesta setmana a la biblioteca des de a freda Escandinàvia amb la història de aquest pilot militar d’helicòpters, entrenat amb els marines dels EUA, que trasllada al lector a l’illa de Diego García, un remot atol de corall amb forma de petjada localitzat a l’oceà Índic. Aquesta base militar americana a l’Índic, on se sospita que es va interrogar presoners de la tristament celebri Guerra contra el Terror, està sota el control del Regne Unit però utilitzat per la Marina dels EEUU com enorme base militar.

  De fet, Lawrence Wilkerson, que va ser l’ajudant en cap de l’antic Secretari d’Estat dels Estats Units Colin Powell, va dir que la remota base militar administrada pel Regne Unit a l’oceà Índic s’utilitzava com a instal·lació de suport per a “activitats malvades”, com l’interrogatori de presoners després dels atacs de l’11-S, durant setmanes.

  Primeres pàgines nombren

  logo blog genere negre_AMB LLETRESL’escriptor suec Robert Karjel va tenir protagonisme a diferents conflictes en la segona dècada del segle XXI. A l’any 2010, Karjel va comandar un esquadró d’helicòpter al vaixell HSwMS Carlskrona (P04), com a part de l’operació Atalanta de la Unió Europea que combatia els pirates somalis al golf d’Aden. Va ser entrevistat durant la missió en una pel·lícula documental de la BBC, The Trouble with Pirates. Un any després i fins a 2013, va dirigir un programa de vuit-cents milions de dòlars per a la Força Aèria de Suècia, que va obtenir helicòpters Black Hawk per a operacions a l’Afganistan. El 2005, va ser un membre de Copeland a l’Amherst College, on va escriure una bona part del seu llibre The Swede.

  Llibres

  Mi nombre es N

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  En un pais extraño. Charles Cumming

  Charles Cumming és el millor de la nova fornada d’escriptors d’espionatge britànics, hereus declarats de John le Carré i Len Deighton. The Observer

  En un país extraño_135X220_135X220Thomas Kell és un oficial del Servei d’Intel·ligència Britànica (MI6) que s’ha vist apartat del cos per torturar presumptament un sospitós de terrorisme a Kabul, incapaç d’adaptar-se a la vida civil i enmig d’una forta crisi matrimonial, Kell està a punt de tocar fons. No obstant això, la desaparició de la seva amiga Amelia Levene, l’agent de l’MI6 crida a convertir-se, en poc més de sis setmanes, en la primera dona a presidir la institució, el portarà a tornar a l’acció, encara que opera de manera extraoficial.

  logo blog genere negre_AMB LLETRESDesprés de passar pel sud de França, Kell arribarà a Tunísia seguint pista d’Amèlia. Després d’arribar la troba al costat d’un jove que resulta és el seu fill desconegut. Ella va tenir a finals dels anys setanta un romanç amb un home casat a Tunísia. D’aquesta relació va néixer un nen, François, que Amèlia va donar en adopció al matrimoni Malot que formen Philippe i Jeaninne, tot i que mai va mantenir cap relació amb ells. Però fa unes setmanes els Malot van ser assassinats a Egipte i Amelia creu que és el moment de conèixer al jove François.

  Primeres pàgines En un país extraño_135X220_135X220

  cummingEls personatges d’aquest llibre policíac no són persones intel·lectualment prodigioses, són més aviat funcionaris ambiciosos i desenganyats, gairebé tots fracassats en les seves relacions familiars pel exigent del seu treball. Charles Cumming presenta una societat formada per dos vessants com són el que formen els pusil·lànimes i els dels egoistes. Les seves capacitats estan basades en la seva experiència, en la seva sang freda i en el seu instint de supervivència; si es fiquen en una baralla tenen més possibilitats de sortir apallissats que de guanyar-la i a sobre s’han de preocupar sempre tant de les trampes dels enemics internacionals com de les dels seus propis companys de treball.
  La novel·la ha estat guardonada amb el CWA Ian Fleming Steel Dagger al millor thriller de l’any 2012 i és convertirà en una sèrie de televisió protagonitzada per Colin Firth.

  Llibres

 • En un país extraño
 • El sexto hombre
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  Las lágrimas de Claire Jones, Berna González Harbour

  las lagrimas de claire jones de Berna Gonzalez HarbourLas lágrimas de Claire Jones és el tercer volum d’una sèrie de novel·la negra protagonitzada per la comissària de la Policia Nacional Maria Ruiz Pfeiffer. La seva autora, Berna González Harbour, és avui dia un dels autors nacionals de renom dins del gènere negre i policíac.

  Verano en rojo (2012) i Margen de error (2014) són els dos títols que van iniciar la col·lecció, que ara continua amb Las lágrimas de Claire Jones, novetat d’aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva i Milà.

  María Ruiz està destinada “desterrada”, des de fa unes setmanes, al lloc més avorrit per a una investigadora criminal com ella: la província amb un dels índexs criminals més baixos de tot el país, Soria. L´últim crim va tenir lloc a la dècada del cinquanta quan una dona va assassinar el seu marit i va desaparèixer per sempre més. Ruiz passa els dies com pot i aprofita els caps de setmana per viatjar fins a Àvila. Allà hi ha hospitalitzat en coma en Tomàs, un company de feina i també parella que va ser greument ferit en el darrer cas.

  logo blog genere negre_AMB LLETRESNo és d’estranyar, per tant, que la comissària Ruiz accepti l’oferiment d’un amic i company de feina, el comissari Carlos, de passar un parell de dies amb ell a Santander. El cas que porta entre mans resultarà el remei més eficaç per treure la comissària Ruiz de la seva no volguda inactivitat.

  A la zona portuària de Santander, un cotxe britànic abandonat amaga un macabre crim. Un noia jove morta rau al maleter des de fa uns mesos. Al seient del copilot, un exemplar del diari The Times amb data 15 d’octubre de 1998 i amb una notícia retallada.

  La investigació arribarà fins a temps de postguerra. L’àvia de la noia morta, Mary Jones, va dirigir el Friends Service Comitte, una organització quàquera que va ajudar refugiats republicans.

  portada_las-lagrimas-de-claire-jones_rodonaPrimeres pàgines.

  Berna González Harbour (Santander, 1965) és periodista. Actualment, treballa a la secció d’opinió del diari El país. Abans, havia estat editora de Babelia i sotsdirectora del mateix diari. L’autora ha estat corresponsal a Moscou i enviada especial a més d’una vintena de països en conflicte.

  Llibres

 • Los ciervos llegan sin avisar
 • Las lágrimas de Claire Jones
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  La sustancia del mal. Luca D’Andrea

  La sustancia del mal Luca AndreaL’italià Luca d’Andrea (1979) és l’autor de la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva, un veritable trencaclosques detectivesc ambientat a les muntanyes de les Dolomites, titulat La sustancia del mal.

  La importància dels escenaris de la trama és cabdal, fins al punt que podríem considerar com a protagonistes de la història, per una banda, la majestuosa muntanya tirolesa de les Dolomites i, per una altra banda, el canyó Bletterbach, patrimoni de la UNESCO des de 2009 i d’extraordinària importància geològica. El tercer dels protagonistes és, alhora, el narrador de la història, Jeremiah Salinger.

  Jeremiah Salinger és un nord-americà que tot just s’acaba d’instal·lar amb la seva dona, Annalise, i la seva filla de 5 anys, Clara, en un petit poble alpí anomenat Siebenhoch, a les Dolomites. dolomitas_2Annalise i la seva família són originaris d’aquesta zona i en Jeremiah, que es dedica a fer documentals, ve amb intenció de fer-ne un a la regió. Forà de la zona, els ulls de Salinger aniran descobrint, a la vegada que ho farà el lector, els secrets que s’amaguen en aquesta regió, fonamentalment el terrible succés que trenta anys enrere va tenir-hi lloc.

  El 28 d’abril de 1985, tres joves anomenats Evi, Kurt i Markus van ser terriblement assassinats i mutilats durant una tempesta al canyó Bletterbach. bletterbachMai no es va fer cap detenció i el culpable o culpables no han pagat pels seus crims. logo blog genere negre_AMB LLETRESA mesura que Jeremiah Salinger es va interessant pels fets, més gran es va fent la seva obssessió i, molt més, quan és silenci el que majoritàriament aconsegueix com a resposta entre els habitants de la zona, inclosa la seva família política.

  Luca d’Andrea és professor i viu molt a prop de la zona en què ha decidit ambientar el seu primer thriller, a Bolzano (Itàlia). El 2013 va ser el guionista del documental Mountain Heroes, sobre el rescat alpí, que va servir d’inspiració per a La sustancia del mal. Des que el 2016 publiqués aquesta novel·la, ha estat traduïda a més de 30 idiomes i els creadors de Gomorra seran els responsables de la seva adaptació com a sèrie de televisió.

  La sustancia del mal_rodonaPrimeres pàgines.

  Luca D’Andrea ens presenta el seu darrer llibre:

  Llibres

 • La sustancia del mal
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  Nadie te oirá gritar, Angela Marsons

  “Cinco figuras formaban un pentagrama alrededor del montículo de tierra que cubría un agujero recientemente excavado. Sólo ellos sabían que se trataba de una tumba”

  Nadie te oirá gritarAmb Nadie te oirá gritar, Angela Marsons debutava com a escriptora i iniciava una sèrie de llibres protagonitzats per la policia Kim Stone. Des de la seva estrena literària, la col·lecció de gènere negre i policíac ha anat creixent a la vegada que Marsons ha anat guanyant en reconeixement i popularitat.

  Nadie te oirá gritar és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva i la seva trama arrenca el 2004 quan cinc figures (una darrere de l’altra) caven la terra per enterrar-hi un innocent. És, de fet, una tomba de mida petita i tots són conscients que des d’aleshores les seves vides restaran unides per sempre. Un pacte de sang i de silenci segellarà el seu futur i el secret quedarà sepultat amb el cadàver.

  logo blog genere negre_AMB LLETRES10 anys més tard, quan el macabre grup creu que aquell crim està oblidat, una nova mort els farà recordar el que van fer. Potser no van ser tan curosos com creien i algun serrell va quedar sense tancar? Ara, ha aparegut salvatgement assassinada a la banyera, la directora d’una escola. Es tracta de Theresa Wyatt i l’assassí ha tingut molta cura d’esborrar qualsevol pista que el pugui incriminar.

  La detectiu Kim Stone, encarregada de la investigació, descobreix que la víctima va passar els darrers dies de la seva vida treballant en una excavació arqueològica al costat de Creswood, un orfenat local clausurat ja fa uns anys. I aquest fet no passarà inadvertit per a la detectiu, que també va créixer entre orfenats i llars d’acollida.

  portada_nadie-te-oira-gritar_rodonaPrimeres pàgines.

  Fins al moment, la sèrie de llibres protagonitzats per Kim Stone, està format per sis títols: Silent scream (Nadie te oirá gritar), Evil games, Lost Girls, Play Dead, Blood Lines i Dead Souls.

 • Nadie te oirá gritar
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  El ejecutor, Geir Tangen

  El ejecutor_Geir Tangen.pdfLa novetat de novel·la negra que podeu reservar aquesta setmana a la Joan Oliva és el debut literari d’un entès en el gènere. El norueg Geir Tangen signa amb El ejecutor la seva primera novel·la tot i que ja fa anys que és el responsable del bloc, especialitzat en aquest gènere, més famós al seu país. Es tracta de bokbloggeir i allà hi fa ressenyes tant de llibres com de sèries de televisió de gènere negre i criminal. La tasca desenvolupada en aquest bloc ha estat, sens dubte, font d’inspiració per a Tangen, que té en autors com Jo Nesbo, Jussi Adler-Olsen i Anne Holt i en sèries com ara El Puente (Bron/Broen) els seus referents.

  El ejecutor és el primer volum d’una trilogia protagonitzada per la investigadora Lotte Skeisvoll i pel periodista Viljar Ravn Gudmundsson. El segon llibre serà traduït al castellà el 2018 (amb el títol original de Heartbreaker) i, finalment, tancarà la trilogia l’inèdit encara Dead Man Dancing. L’esmentada trilogia tindrà un mateix escenari: la ciutat noruega de Haugesund, lloc on realment viu l’escriptor Geir Tangen i la seva família.

  logo blog genere negre_AMB LLETRESLa trama de El ejecutor comença el 2010, quan tot just el periodista Viljar Ravn Gudmundsson ha publicat l’exclusiva que el catapultarà des de la redacció del diari local en què treballa fins a l’estrellat del periodisme. No en va, acaba de destapar un escàndol polític amb gran ressò. Però, només 4 anys més tard, la seva vida ha fet un tomb de 180 graus i Gudmundsson es troba en un moment de decepció cap a la seva feina.

  Tot just en aquest crític moment, Gudmundsson rep un correu electrònic en què l’avisen d’un crim. L’endemà, apareix el cos sense vida d’una dona que ha estat assassinada. Quan el cas ja està en mans de la inspectora Lotte Skeisvoll, el periodista rep un segon correu electrònic avisant-lo d’una nova mort.

  L’obsessiva Lotte Skeisvoll descobrirà que l’assassí, que sembla anar sempre un pas per davant de la policia, està imitant escenes de famoses novel·les negres. I, per si Gudmundsson no tingués prou amb el fet d’haver-se convertit en el “contacte” de l’assassí, algunes proves el relacionaran amb les víctimes.

  El ejecutor_rodonaPrimeres pàgines.

  Geir Tangen (1970) és llicenciat en Ciències Polítiques i en Tècniques de la Informació i la Comunicació. Ha exercit de periodista i ha treballat també en diferents editorials. Actualment, treballa com a professor de Secundària i viu a Haugesund (Noruega) amb la seva dona i els seus tres fills. Recentment, Tangen ha participat en la Semana Negra de Gijón, que ha tingut lloc entre el 7 i el 16 de Juliol.

  Llibres

 • El ejecutor
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  La chica en la niebla. Donato Carrisi

  lourdesLa vida transcorre plàcidament en Avechot, un petit poble fronterer alpí, quan desapareix Anna Lou, una noia de setze anys en una freda i boirosa nit de febrer en què tot canviarà. Ella era una noia diferent a les seves amigues ja que la seva família formava part d’una exclusiva i ex-centrica xarxa cristiana en què la religió i la fe dominava el seu dia a dia. El detectiu Vogel, serà seixanta dos dies després de la desaparició l’encarregat de portar la investigació, és un personatge estrany i excepcional, obsessionat amb els mitjans de comunicació i freqüentment obsessionat amb el triomf i mèrit particular de la seva feina. El psiquiatre Flores rebrà una trucada d’emergència per presentar-se en el seu despatx i obrir la ment de Vogel per saber el que ha passat realment.

  Aquí començarà un viatge per conèixer la veritat sobre la desaparició de la nena així com la recerca del culpable a través d’un policia que es fia més de la seva intuïció que d’una altra cosa i al que poc li importen ni les pistes ni els indicis, quan tant unes com altres poden fabricar sense més. Vogel no es preocupa massa per les víctimes, ni tan sols li preocupen realment la justícia o la veritat, a Vogel va darrera de l’assassí perquè això és el que vol l’audiència televisiva, descobrir qui és el monstre d’aquest nou cas.

  Primer capítol boira

  logo blog genere negre_AMB LLETRESA partir de la lectura de La chicha en la niebla, el seu autor exposa la capacitat de manipulació que tenen els mitjans televisius així com la forma en la qual no dubten a l’hora d’explotar les situacions més dramàtiques per augmentar la seva audiència. La trama mostra la forma en què les notícies influeixen en la població, com modifiquen la nostra percepció de la realitat i poden arribar a fer que es condemni a algú sense tenir realment cap prova o constància de la seva culpabilitat, únicament guiats per la forma en què es han exposat els fets, però incidint també en la morbositat del públic, que gaudeix coneixent els detalls més escabrosos d’aquest tipus de notícies.

  Donato Carrisi va néixer l’any 1973 a Martina Franca i viu a Roma. Després de graduar-se en Dret, es va especialitzar en Criminologia i Ciències de la Conducta. És escriptor i guionista de pel·lícules i sèries de televisió. Ha publicat, entre d’altres llibres, El tribunal de las almas, La hipótesis del mal i Lobos. Les seves novel·les gaudeixen d’un gran èxit amb milions d’exemplars venuts a tot el món i del reconeixement de la crítica.

  Llibres

 • El cazador en la oscuridad
 • Lobos
 • El tribunal de las almas
 • La hipótesi del mal
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  No hi ha comentaris

  Pàgina Següent »