Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil

Aquest dimecres 2 d’abril és el Dia Internacional del Llibre Infantil. Coincidint amb el naixement de l’escriptor Hans Christian Andersen, es promou aquesta celebració amb l’objectiu de promoure la lectura entre els més petits.

Des del 1967, l’Organització Internacional per al Llibre Juvenil (IBBY) organitza aquesta jornada, que enguany es presenta en un cartell on un monstre somrient, amb quatre ullals i un llibre entre les mans, veu com li creix al cap tot un món imaginari. “Imagina els països a través de la història” és l’epígraf que hi figura.

Aquest any, el país encarregat de fer el cartell ha estat Irlanda i els seus autors són Niamh Sharkey i Siobhán Parkinson.

Les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú ens adherim a aquesta iniciativa i per commemorar aquest dia i per apropar els llibres i la lectura als nens hem preparat diverses activitats.

De l’1 al 30 d’abril. Concurs Infantil de Punts de Llibre de Sant Jordi. Enguany arribem a la cinquena edició d’aquest certamen que tindrà com a tema ‘el castell de Sant Jordi’. Podeu consultar les bases complertes aquí:

5 d’abril a les 12h. Hora del Conte en Llengua de Signes: L’elefant Mainú i l’amistat de Montse Balada i Òscar Julve. Presentació del darrer número de la col·lecció Ginjoler de l’editorial El cep i la nansa.

I, a més a més, al vestíbul de la Biblioteca Armand Cardona trobareu una exposició de fons amb llibres d’Andersen.

Feliç dia!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari