Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Inaugurats els actes pels 10 anys de la biblioteca Armand Cardona Torrandell

Ahir, dijous 21 de març, a la tarda es varen presentar els actes organitzats per commemorar els 10 anys de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell. La presentació de l’acte va anar a càrrec de la Regidora de Cultura, Marijó Riba, la Directora de la Biblioteca, Anna Cabutí, la Coordinadora de Cultura de la Diputació de Barcelona, Marta Alòs, i l’Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus LLoveras, que varen destacar la importància de les biblioteques públiques com a porta d’accés a la cultura i, especialment en el cas de la Cardona Torrandell, el paper que juga a l’hora de preservar i difondre la figura del pintor Armand Cardona Torrandell.

L’acte es va dividir en dues parts: en la primera el protagonisme va córrer a càrrec de l’actor vilanoví Sergi López que va recitar, a través d’un audiovisual, el poema ‘Món de Cardona Torrandell’ que Salvador Espriu va dedicar al pintor vilanoví l’any 1982.

A continuació Àlex Cardona, nebot del pintor i membre de l’Associació Cultural Armand Cardona Torrandell, va realitzar un apunt biogràfic sobre la figura de l’Armand ple de tendresa i autenticitat pel qual es va basar en tres cartes de l’artista.

Tot plegat va servir per donar més ressò a la crida que s’ha fet a tota la ciutadania per tal de recollir qualsevol tipus de documentació (fotografies, cartells, relats,…) relacionada amb l’Armand Cardona Torrandell. Aquesta convocatòria restarà oberta fins el mes de novembre en que, en funció del material recopilat, s’organitzarà una exposició.

El mateix dijous es va fer públic el programa amb totes les activitats que es realitzaran durant el mes d’abril amb la voluntat de compartir aquest aniversari amb tots els ciutadans i ciutadanes de VNG i de les quals aquí us fem un breu repàs:

  • Divendres 12 d’abril a les 17.30 h. TALLERS INFANTILS: El gat de la Cardona. A càrrec de Darte. Fes amb la pasta de modelar jumpingclay el gat de la Biblioteca. Es faran dos tallers: un adreçat a nens i nenes que estiguin cursant 1er, 2n i 3er de primària i un segon pels de 4t, 5è i 6è de primària. Places limitades. Inscripcions obertes.

Si voleu ampliar aquesta informació us podeu descarregar el programa complet clicant el següent enllaç: Fem 10 anys! – Biblioteca Armand Cardona Torrandell

Us deixem amb la notícia que CanalBlau va realitzar per tal difondre aquestes activitats:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari