Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


35 anys amb Teo. Vine a la Festa!

 teo35.jpg

Aquest any en Teo compleix 35 anys i és per això que les llibreries Llorens i La Mulassa juntament amb les biblioteques municipals de la ciutat hem organitzat una activitat molt especial.

La Festa, que està adreçada a nens i nenes majors de 3 anys, tindrà lloc divendres 13 de juliol a la Plaça de la Vila a les 18h. Hi haurà diferents activitats per celebrar-ho: pintura, una gimcana, fer-se una fotografia amb el Teo o fins i tot acoseguir un dibuix original de les seves autores que també participaran en l’homenatge.

En Teo, és un personatge creat al 1977 per Violeta Denou (pseudònim d’un grup d’il·lustradores: Asunción Esteban, Carlota Goyta i Anna Vidal) i és reconegut a nivell internacional, amb més de cent cinquanta títols publicats, ha estat traduit a més de quinze llengües.  Ha assolit diversos premis de literatura infantil a més de la Medalla de Oro al Mérito en las Bellas Artes l’any 2010, un guardó que atorga el Ministeri de Cultura a persones o entitats que hagin destacat en el camp de la creació artística o cultural.

Totes les històries giren al voltant de Teo, un nen simpàtic i curiós, que ajuda a apropar al més petits al seu entorn: el zoo, l’escola, la platja, el tren, les festes populars…  són alguns dels indrets dels que poden gaudir a través de les seves aventures.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari