Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Geografies literàries – Argentina

A partir d’aquest dissabte 4 de desembre i fins el divendres 10 de desembre podreu trobar al vestíbul de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell una nova exposició de fons corresponent al cicle Geografies Literàries: Argentina.

Glaciar Perito MorenoL’Argentina és el segon país més gran en superfície del subcontinent sud-americà, després del Brasil, i el vuitè més extens del món. La cultura Argentina és molt diversa degut a la gran varietat de la seva geografia i de la pluralitat d’identitats ètniques que hi viuen. La barreja i el mestissatge és un dels seus signes identitaris degut a la gran quantitat d’immigració europea que van rebre durant la primera meitat del segle XX.

Dins aquesta guia trobareu una selecció de documents dels més importants escriptors argentins, músics i cineastes, així com alguns documents ideals per conèixer millor la història i la cultura d’aquest país.

Aquesta serà la darrera exposició d’aquest cicle que ha durat dos anys i que ens ha permès viatjar per la literatura, la música, el cinema i la història de països tan llunyans els uns dels altres com el Japó, Israel, Cuba, Irlanda, Xina, Hongria, França o la pròpia Argentina.

Us recordem que podeu descarregar les guies anteriors al web de la Biblioteca o aquí, al Bibliobloc.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari